×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съмнително! Само приятелки на Радостина и нейна братовчедка обвиняват директора от с. Ново Паничарево в блудство


Съмнително! Само приятелки на Радостина и нейна братовчедка обвиняват директора от с. Ново Паничарево в блудство
Тема в развитие
Извънредно за педофилския скандал в с. Ново Паничарево: Обвиненият в блудство директор е на свобода срещу 3 хил.лв. Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) Директорът на училището в Ново Паничарево го закъса! Преквалифицират обвинението, грозят го до 20 години затвор (ВИДЕО) И учителки свидетелствали срещу директора, съдът го остави под домашен арест (ВИДЕО) Прекалиха! Четвърта циганка твърди, че директорът на училището в Ново Паничарево я е насилвал сексуално (ВИДЕО) Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Съдът категоричен: Няма достатъчно доказателства, директорът от с. Ново Паничарево се прибира у дома Първо във Флагман.бг: Чуйте от съда версията на директора за педофилския скандал в с. Ново Паничарево (ВИДЕО) Съмнително! Само приятелки на Радостина и нейна братовчедка обвиняват директора от с. Ново Паничарево в блудство Директорът, обвинен в блудство: Искам истината да излезе наяве! (СНИМКА) Само във Флагман.бг! Директорът на училището в с. Ново Паничарево: Не съм блудствал с ученичката, клопка е! Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор Кой издаде заповед да се барикадират учители и ученици в Ново Паничарево? Извънредно! Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на училищен директор за педофилия (ОБНОВЕНА) Огромен скандал! Обвиниха директора на училището в Ново Паничарево в педофилия
виж още
скрий
28 Септември 2017, Четвъртък, 14:17 ч.
Автор: Флагман.бг

Освен думите на момичетата, за които се твърди, че са насилвани сексуално, единственото доказателство срещу Радев е неясен запис, отсече адвокатът му Станко Кралев

Директорът на ОУ „Христо Ботев” Христо Радев, който е обвинен в блудство с ученичка, опипвал и целувал жертвата си. Това обяви току-що в съдебната зала държавният обвинител.

Според прокуратурата Радев е извършил действията в служебния си кабинет. До този момент са разпитани 7 свидетели, от които петима са роднини на 14-годишната Радостина.

16:49 ч. Видеозаписите, които самата ученичка каза, че е заснела, се оказаха аудио. Стана ясно, че има два такива. На тях се чувало как Радостина се го моли да се държи с нея като с жена и да спре да я целува.

Прокуратурата потвърди твърденията, че още три момичета са станали обект на сексуално насилие от страна на директора. От около една година той блудствал с ученички от школото, каза държавният обвинител. 

17:04 ч. Защитникът на Христо Радев - адвокат Станко Кралев, обаче обясни, че нямало изследване, което да докаже, че гласът на записа е на директора. Според него записът е предварително режисиран. Той смята, че Радостина говори с трето лице, а не с подзащитния му, тъй като в началото записът започвал как се казва директорът.

17:09 ч. "Чува се само женски глас, който само повтаря - Не ме целувайте, не ме целувайте!", каза адвокатът. По думите му обаче имало видеозапис в директорския кабинет, на чиито кадри се виждало, че бащата на Радостина - Христо, заплашва.  "Всичко е предварително подготвено!. Момичетата, които твърдят, че върху тях е упражнено сексуално насилие, са приятелки или братовчедки на Радостина. С едната дори носят същата фамилия - Христова", отсече Станко Кралев.

17:18 ч. Току-що започна пледоарията и на Христо Радев. Той каза, че вече 25 години работи в ОУ "Христо Ботев" в с. Ново Паничарево. "Имам здравословни проблеми. Дамгосан съм от медиите, не знам дали ще изкарам до края на делото. Това е вендета на 3 ромски фамилии заради наказания и мерки срещу децата им", каза обвиненият в блудство директор.

Ако бъде доказана вината му, Радев може да получи ефективно наказание от 2 до 8 години.

Очаквайте подробности

В категории: Темида


6
Коментара
6
Коментара по темата
6.
Колега
28.09.2017 21:52:26
0
4
Смърт на мангалите
5.
гггггггггггггггггггггг
28.09.2017 18:00:14
0
13
писал им отсъствия и им е спрял детските - и те си отмъщават
Всички коиту "уж" е ебал са роднини. точно техния род е най красив - да бе да, всеки иска разнообразие.
4.
ws
28.09.2017 17:51:46
0
11
Медиите ще уморите човека преди да се разбере истината. А когато случаят ви стане безинтересен с половин уста ще признете, че е бил невинен.
Единствените му шанс е че го обвиняват мангалки, т.е. матряла от читатели жаден за подобни скандали, има вероятно да се жегне, че нещо не е както трябва. Виж ако "жертвите" бяха с бяла кожа, вече щяха да са медиини звезди и след няколко месеца да са гости в някое риалити шоу.
3.
m
28.09.2017 17:50:09
0
14
сапуните търсят начин да цоцат кинтите и всичко са измислили.смърт за мангалите
2.
До всички
28.09.2017 17:44:53
0
9
Нека пуснат записите и всичко ще приключи ,нека хората сами си направят изводите .И всепак едвали разследващите ще се вържат толкова лесно на тъпите мангали .
1.
адолф
28.09.2017 17:11:37
1
16
"Радостина се го моли да се държи с нея като с жена и да спре да я целува." - типично по мангалски, да не се занимава с глупости, а да и го натика три ката във всички дупки, понеже още от 10 годишни са свикнали да се шибат с роднините си...паразити мръсниииии
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори