×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво


Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво
Радостина се държала по-свободно, била разглезена и "въобще не ставала"
Тема в развитие
Извънредно за педофилския скандал в с. Ново Паничарево: Обвиненият в блудство директор е на свобода срещу 3 хил.лв. Обвиненият в блудство Христо Радев категоричен: Трите ученички, които свидетелстват срещу мен, говорят лъжи! (ВИДЕО) Директорът на училището в Ново Паничарево го закъса! Преквалифицират обвинението, грозят го до 20 години затвор (ВИДЕО) И учителки свидетелствали срещу директора, съдът го остави под домашен арест (ВИДЕО) Прекалиха! Четвърта циганка твърди, че директорът на училището в Ново Паничарево я е насилвал сексуално (ВИДЕО) Наглост! Бащата на опипаната Радостина ще съди школския директор за 1 лев Съдът категоричен: Няма достатъчно доказателства, директорът от с. Ново Паничарево се прибира у дома Първо във Флагман.бг: Чуйте от съда версията на директора за педофилския скандал в с. Ново Паничарево (ВИДЕО) Съмнително! Само приятелки на Радостина и нейна братовчедка обвиняват директора от с. Ново Паничарево в блудство Директорът, обвинен в блудство: Искам истината да излезе наяве! (СНИМКА) Само във Флагман.бг! Директорът на училището в с. Ново Паничарево: Не съм блудствал с ученичката, клопка е! Гласът на главния прокурор закопа школския директор Христо Радев, насилвал още три момичета Учителите в Ново Паничарево бранят директора си: Той е почтен, а момичето… палаво 14-годишната Радостина - жертва или съблазнителка на училищния директор Кой издаде заповед да се барикадират учители и ученици в Ново Паничарево? Извънредно! Прокуратурата в Бургас повдигна обвинение на училищен директор за педофилия (ОБНОВЕНА) Огромен скандал! Обвиниха директора на училището в Ново Паничарево в педофилия
виж още
скрий
27 Септември 2017, Сряда, 14:20 ч.
Автор: Емел МАХМУД, снимки: авторът

Ученичката сама снимала с мобилен телефон действията на директора


Цялото село Ново Паничарево е в шок след ареста на директора на ОУ „Христо Ботев”. Местните не вярват, че е възможно да е блудствал с ученичката Радостина (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Различно обаче им е мнението за нея. Според голяма част от жителите на Ново Паничарево тя е разкрепостена, държи се по-свободно и е било възможно да е инсценирала, още повече, че била от проблемно семейство, а баща й наскоро бил освободен от работа от същия този директор, който днес е обвинен в педофилия.


Това е Радостина, тя е от ромски произход, твърди, че директорът е блудствал

Учителите от учебното заведение застават зад Христо Радев. Пред камерата на bTV преподавателката по химия Иванка Желева споделя, че според нея действията обвиненията срещу Христо Радев са неоснователни.

Доколкото знам, нищо не се е станало. Тази ученичка е артистка, държи се малко свободно. Възможно е да е инсценирала това”, споделя тя. Друга преподавателка пък твърди, че Радостина често лъже, разглезена е и „въобще не става”. „Много хубав човек си е директорът”, казва тя, а гледайки я човек трудно може да прецени дали говори искрено или се опитва да защити началника си.

Съпругата на директора - Руска Радева, също преподава в същото училище. Тя е учител по български език и литература. Флагман.бг се опита да се свърза с нея, но чистачката, която днес играеше ролята на портиер, каза, че Радева не е на работа. Вратите на семейната им къща също бяха заключени.


Семейната къща на Христо и Руска Радеви в с. Ново Паничарево

„Мога да ви кажа, че не съм единствената. Има още много други момичета”, твърди обаче циганката Радостина. На въпрос какви действия е извършвал спрямо тях, ученичката отговаря „не мога да ви кажа”. Тя обяснява, че директорът блудствал с нея както в кабинета си, така и в коридорите на учебното заведение. Според bTV Радостина сама снимала действията на директора.

Тя бе засечена от наш репортер да слиза по външните стълби от втория етаж на дома си. Ученичката изглеждаше в добро настроение - усмихната, без видимо да се вижда притеснена. Дори напротив!

Както Флагман.бг пръв съобщи, доскоро бащата на Радостина -  Христо, е работел в училището, но е уволнен, след като се е доказало, че е крал от дървата за огрев на децата. Все по-усилено се говори, че на директора е направена клопка, но дали това е така, ще стане ясно до часове, когато бъдат представени доказателствата, които има прокуратурата. 

Ако се окаже, че няма видеозапис и нещо друго, освен показанията на момиченцето, то предвид сложните отношение на семейството й с Радев, ще може да се гадае, че е натопен. Още повече, че директорът е искал да накаже момичето и може би заради това първо е пребит от баща й, а след това обвинен в гнусното престъпление.



В категории: Приморско


Кой просълзи шеф Ангелов
Кой просълзи шеф Ангелов 28/04/2024, Неделя 16:23 0
26
Коментара по темата
26.
ДОКОГА?!?!?!?!
28.09.2017 18:00:53
0
5
Случаят със Стоян Налбантов е същият. Близо 15 години го прикриваха и от РИО, и от МОН, даже и от община Приморско. Бил почтен, бил клеветен, бил невинен. Имаше и подписки в негова защита... Ами тогава защо го свалихте от власт, бе господа? КАЖЕТЕ Г-ЖО ИЛИЕВА, КОЯ Е ПРИЧИНАТА!
Същото се повтаря и сега. Директорът Радев бил невинен, наклеветен, светец го изкараха едва ли не. И пак кметицата, разни учители и Виолета Илиева са го прикривали.
Преди години старият директор Налбантов и той е бил следствен за опит за изнасилване. Китенци даже са щели да го линчуват... И какво станало? Привиквали са свидетелите в милицията и са ги заплашвали, че клеветят един честен комунист и така нещата са се разминали.
Всеки път се повтаря едно и също. Човекът бил невинен, наклеветен, пък после излиза, че не е било така.
ДОКОГА, БЕ ХОРА?! ЗАЩО ТЪРПИТЕ ТАКИВА ДИРЕКТОРИ?
25.
до21ивсички цигани
28.09.2017 15:00:19
0
4
Крайно време е долни и гнусни мангали да си заемете мястото което ви е отредено: да си натискате парцалите и да престанете да се гаврите с българите защото чашата вече преля! А патката говорител арнаудова не знае ли термина невинен до доказване на противното!!!!
24.
Гихора
28.09.2017 13:10:28
0
0
тая мангуста и аз я знам ;)
23.
*********
28.09.2017 12:40:19
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
22.
Хаха
28.09.2017 08:57:22
0
4
БългЪри?!?!? Ей неграмотни мангали ,марш в гетото!!!
21.
до всички Бългъри на коментарите
28.09.2017 02:27:27
7
1
точно тия цигани дето ги наричате и дето викате че миришат можеби много повече от вас имат и много по хубаво мираш а точно тоя човек на Радостина Баща и неможе да го стигнете дори и на малкия му праст 4000лв само спалнята 60000лв тир собствен с фирма вие кво имате Бългъри едни голи задници който найстина миришат на прачове вие сте за Интеграция
20.
с.Ново Паничарево
28.09.2017 02:18:23
5
3
Бащата на Радостина никога не работеше на това училище а човека си има собствен тир фирма и тъй нататака човека постояно е извън държавата и аз съм учил в тояа училище директора е пумияр бие децата пипа ги по забранените места идва пиян на работа и мене колко ме е тормозил тоя педофил и за учителките мн ясно и аз да съм и аз ще кажа а не чакайте той е добар човек какво искате да ви кажат не той не става и т.н просто ня как да стане и флагман не пишете ЦИГАНКАТА а РОМКАТА изясняваите се по добре наричайте хората той кат е Бългърин какво направи опита се да изнасили 12годишно дете тва ли са БЪЛГЪРИТЕ просто съм изомен незнам какво се случва с тая България
19.
Симо
27.09.2017 20:23:58
3
8
Циганката лъже!
18.
лкъта
27.09.2017 18:24:46
6
13
Моля да се забрани на мангалското племе да пише,защото пише само лъжи и измислени клевети.кой луд ще отиде при мангуста,черни,меришат,аде стига фантазии.
17.
jjju
27.09.2017 17:10:04
8
8
Predi da pishite kakvoto i da bilo overetese che informacqta vi e istina kato naprimer tazi informacq kato ``Hristo bashtata na radostina e rabotil v ychilishteto `` tova nee vqrno tova laja .i vsichki tezi uchitelki sa novi i neznaqt nishto za direktor radev vsichki stari uchitelki napusnaha zashto .tozi pedufil izka zatvor nai stogata prisada .
16.
Стари истории
27.09.2017 17:06:38
3
6
Тези, които защитаваха едно време Налбантов, нещо много се умълчаха! Хайде кажете сега, виновен ли е бил Налбантов или не! Ако не е бил виновен как така са го свалили от власт.
15.
Патка!
27.09.2017 17:00:02
3
7
Кметицата:
"Все някакви индикации щеше да има. Някой щеше да се е оплакал. Никога досега ние не сме получили сигнал, че има нещо подобно в училището."
14.
до Германов
27.09.2017 16:49:54
3
14
Кмете, виж си общината бе! Все хубави работи се случват! Как да не се гордееш с такава община?
13.
до 12
27.09.2017 16:46:47
6
8
Все някога трябва да има първи път, досега се е криело и едва сега излиза наяве.
12.
11
27.09.2017 16:44:31
4
18
Някой вече е готов за нов директор. Явно не знаят как да го махнат и карат по-лесния начин. Циганите за 50лв чудеса правят.
В такова малко училище ако бе истина отдавна щеше да се разчуе.
11.
Приморско
27.09.2017 16:44:08
9
9
Питайте китенци за стария Налбантов, който беше следствен за опит за изнасилване. Цял Китен се изсипа тогава да го линчува, а той се криеше в миша дупка. И какво стана после? Привиквали са свидетелите и са ги заплашвали да си оттеглят показанията, защото обвинявали един честен комунист. Така всичко се потули. Същото е и сега.
10.
до петя
27.09.2017 16:40:32
10
11
Някои казват, че този директор ходел пиян на училище... Пак ли ще кажете, че това е клевета? Май много "клевети" станаха.
9.
петя
27.09.2017 16:27:55
6
22
В едно такова училище са много малко учители и деца и е трудно такова нещо да стане и то в директорската стая.Обвинението е съшито с бели конци и нещо нещата не се вързват.Как е снимала и същевременно са вършени блудствени действия.Прокуратурата най-после да ги затегне тези роми,че нещо много надигнаха глава.Бият без причина българите,обвиняват ги за какво ли не и все ще излъжат нещо.Как има свидетели,на такова нещо.Много странности на едно място.Това момиче е за дитектор на лъжата.
8.
pinko
27.09.2017 16:19:39
4
9
като касабова хем почетна хем палава
7.
123
27.09.2017 16:19:29
3
19
Много е лесно да се очерни един човек!Момичето било спокойно???Жива провокация от страна на ромите.То вече да те е страх и да си учител,винаги могат да ти спретнат нещо,пък иди и доказвай.
6.
Интегратор
27.09.2017 16:12:54
5
13
Циганче, ама интегрирано. Добре говори български... Значи кметицата си е свършила работата - интегрирала ги е.
5.
Пак се прослави нашата община!
27.09.2017 16:10:28
5
3
"Епимено Епимено..."
27.09.2017 15:59:51
Абе, някой друг беше повръщал в БигБрадър, ама се скри. Здравко през това време играеше сиртакито Епимено и после набедиха Здравко, а не беше той.
16.
Найден и Гроши
27.09.2017 15:53:42
Той, Здравко даже не знаеше, че е повръщал в мивката, ама после като видя видеото от БигБрадър и веднага повярва.
15.
Зейнеб ли?
27.09.2017 15:50:56
Ще научи, ще научи! Има кой да й каже.
14.
Бургас
27.09.2017 15:09:57
А Здравко май еба Зейнеб,даже дете имали ама тя не знаела.
12.
Социолог от Приморско
27.09.2017 14:29:56
В един град, ако кметовете и директорите на училища не са курвари, значи хората там са много заспали.
4.
2wwwwwww
27.09.2017 15:51:50
3
21
Шафрантия!!!!!!
3.
Бай Мангал
27.09.2017 15:49:35
3
23
ЦИГАНИТЕ НА САПУН! БАЩАТА-КРАДЕЦ, ДЪЩЕРЯТА-ПАРЦАЛ!
2.
Директора от Приморско
27.09.2017 15:48:19
6
11
Не директор, а аматьор! Питайте как стават тез работи бе, хора! Аз ли да ви уча?
1.
Елена
27.09.2017 15:46:01
5
31
НА ЛЪЖИТЕ НА ЕДНА ЦИГАНКА ЛИ СЕ ХВАНА ПОЛИЦИЯТА? ПАРАЗИТ И КУРВА!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Зрителите да свикват с тази физиономия, ще я гледат дълго от тв екрана Геро ще е водещ на шоуто, което започва веднага след Капките  Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Катаджии с нова схема: Обясняват на провини ли се водачи, че глобите вече са двойни Наказанията нито са променени, нито има изгледи да се променят по-рано от есента, ако не и догодина Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Гонзо си има нов враг - Вики от "Ергенът" Ще го съди за уволнението от БФС, било неправомерно Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Как семейството на Кирил Петков го изненада за РД Вижте милите послания от дъщерите и съпругата му Линда  Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата Цените на имотите в Бургас подгониха тези в столицата В Пловдив, Варна и Бургас вече почти не се срещат цени под 1000 евро/кв. м с изключение на някои по-крайни и непредпочитани квартали, а най-престижните им райони гонят и дори надминават 2000 евро/кв. м Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Той е звезда от "Съни бийч", но в личния си живот доскоро бе много нещастен Колеги на Бойко издават, че всичко вече се е променило и той има нова любов в живота си, но още не я е показал на широката общественост  Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Тя създаде най-големия скандал в българското кино, а днес напуска страната разочарована Звездата от сериала „Откраднат живот”, която се изявява успешно и като художничка ще учи анимация в престижна академия, за която от написаното от нея става ясно, че не е в България Кой просълзи шеф Ангелов Кой просълзи шеф Ангелов Говори участник от звездния отбор в шести сезон на горещото кулинарно риалити Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Слави ме уволни, защото родих, убедена е тази актриса Михова поясни, че със Слави Трифонов имат две раздели
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори