×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност


Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност
Светлин Иванов от няколко седмици е в Окръжния съд и не изневери на стила си
Тема в развитие
Конфискуват имуществото в Швеция на Ралф Сундберг, ако не плати глобата си за нападението над камериерката Камериерката, пребита от шведа Ралф: Платил си е за тази смешна присъда! (ВИДЕО) Шведът Ралф, пребил камериерка в Слънчев бряг, отърва затвора, ще се размине със смешна глоба След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност Скандално! Бургаският съд тихомълком пусна под домашен арест шведа бияч, той изчезна Оставиха шведа Ралф в ареста, имало опасност да избяга от България Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в наш хотел, се измъква - ще плати смешните 5 бона обезщетение Шведът с изповед в съдебната зала в Бургас: Вие били ли сте в български затвор? Знаете ли какво е там? (ВИДЕО) Скандинавецът Ралф в съда: Имам около 30 хил. лв. - стигат ли Ви, за да ме пуснете? (ОБНОВЕНА) Битата като куче камериерка Диана: Шведът Ралф ми каза само една дума, преди да ме изрита като футболна топка! Шведският "каратист" от Слънчев бряг с безумно обяснение за екшъна: Упоиха ме, обраха ме, мислих братята си за отвлечени! Алкохолик нападнал българка в Слънчев бряг, Веселин Налбантов го превъзпитал (ВИДЕО) Шведите побесняха заради бияча Ралф: Да бъде вързан за дърво, изнасилен с бухалка и изгорен с бензинова горелка! Благой Рагин проговори от Слънчев бряг след оставката си: Сега отивам на свиждане на ритнатата камериерка Четиво за алчни хотелиери: Дъщерите на битата камериерка написаха отворено писмо към Рагин Ангелкова към Рагин: Българинът е важен. Извини се! Тръгни си! Татяна Кристи с култово видео! Това, че някой Ви е ударил в лицето…айде, стига! Усмихнете се и продължете! Пълен цирк в съда! Шведският бияч рони крокодилски сълзи, след като чу какво е направил (СНИМКИ) Живко Табаков: Въпрос на чест е България да защити ритната от шведски турист камериерка Шведският хулиган, пребил камериерка в Слънчев бряг: Не помня нищо, бях пиян (СНИМКИ) Експерт скочи люто на Рагин: Една шайка, която презастрои морето, е готова за пари чужденците да ритат служителите в хотелите! Ето го шведския изрод, изритал наша камериерка в Слънчев бряг (СНИМКИ) Прокуратурата обеща постоянна мярка задържане под стража за шведския бияч Върнаха в ареста шведа, който натроши челюстта на чистачка в Слънчев бряг Вижте как шведски турист изрита зверски камериерка в хотел на Слънчев бряг (БРУТАЛНО ВИДЕО) Шведски турист преби камериерка в Слънчев бряг
виж още
скрий
21 Юли 2017, Петък, 10:10 ч.
Автор: Флагман.бг

Светлин Иванов е опитен магистрат с изключителна подготовка и добре познава процедурите в законодателството


Бившият зам.-председател на Районния съд в Бургас и настоящ окръжен съдия Светлин Иванов е магистратът, освободил от ареста шведския бияч Ралф Сундберг.

Иванов от няколко седмици е в Окръжния съд, но не изневери на маниера си и използвайки възможностите в НПК разгледа искането за промяна на мярката на закрито заседание. Това не е изненада, защото още в Районния съд Светлин Иванов показваше подобен маниер на работа и отбягваше публичност, когато разбира се законът му позволява.

Ето какво съобщиха от Окръжния съд в Бургас:

"Производството е по чл. 256, ал. 4, вр. чл. 341 от НПК, което регламентира, че по искания относно мярка за неотклонение „Задържане под стража“, първоинстанционният съд разглежда делото в открито заседание, но определението подлежи на обжалване по реда на Глава 22 от закона, а именно:

Чл. 344 от НПК „Съдът, който е постановил определението, може сам да го отмени или измени в закрито заседание. В противен случай съдът изпраща на въззивната инстанция делото заедно с постъпилата частна жалба или частен протест.“

Чл. 345, ал. 1 от НПК „Въззивната инстанция разглежда частната жалба и частния протест в закрито заседание в седемдневен срок“

Възможно е въззивният състав да реши да разгледа делото и в открито съдебно заседание, с участие на страните и тогава срокът за разглеждане на делото е не повече от месец. Тази възможност се прилага по изключение, когато съдебният състав е преценил, че е необходимо да се съберат нови доказателства, да бъде назначена експертиза или на всяка цена да се изслушат присъствено страните".


От пресцентъра на Окръжния съд в Бургас уточниха за Флагман.бг, че днес ще изпратят мотивите на съдия Светлин Иванов за освобождаването на Ралф Сундберг.

Районният прокурор на Несебър Радост Бошнакова остана силно възмутена от решението на съда да пусне под домашен арест на закрито заседание шведа Ралф Сундберг.

Неприятно изненадана съм, защото се боря за правото, а какво всъщност се случи?!", коментира пред колегите от Дарик Радост Бошнакова. Тя изрази съмнения, че шведският бияч ще бъде настанен в апартхотел в Слънчев бряг. Няколко комплекса вече му отказаха и към момента не е ясно къде точно трябва да изтърпява домашния си арест.

„Не знам дали ще го настанят там. Ако откажат, ще имаме проблем. Стига се до парадокс”, каза прокурор Бошнакова. Според държавното обвинение няма предпоставки за изменение на мярката за неотклонение на Сундберг.

„Той няма установен адрес в страната, има опасност за избяга и това са хипотези, които ние сме ги обсъдили”, заяви тя. „Ако напусне страната? Защото той няма забрана за това и може да си тръгне само с лична карта”, поясни Бошнакова.

„Какво правим при това положение? Прокуратурата няма как да осъществява контрол върху съда. Имахме участие по делото само по първата фаза, допълни Бошнакова и поясни, че обвинителния акт срещу шведа вече е внесен.



В категории: Темида


7
Коментара
Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
7
Коментара по темата
7.
Один
21.07.2017 12:55:33
0
8
Майката на съдя Светлин Иванов - Елена Иванова която си отиде от рак а той нищо не направи за нея. Правеше се че не я познава и я подминаваше по улиците не даваше да си вижда внуците. Жената влезе в някаква евангелистка църква където се грижеха за нея повече отколото сина и...разбира се срещу апартамент но това е друга тема
6.
Гето
21.07.2017 12:32:26
0
4
Гетото пак се размириса
5.
gradski
21.07.2017 11:37:28
0
5
А какво е максималното наказание на шведа? 10г затвор ли? Или максимално глоба?
4.
Money money money
21.07.2017 11:09:03
0
12
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$
3.
Бургас
21.07.2017 10:58:18
2
18
Бургаския съд е много корумпиран и нарочно използват дупки в закона. Все пак несебърския съд и бургаския са любими на очите където срещу едни 20 000 правят чудеса, а ако дадете повече... и полицейска охрана ще ти сложат.... така ще е . Никакво уважение за държавни служители!
2.
Гларуса
21.07.2017 10:44:05
1
9
Галчето Василева стои в поза в стил :Ко пийяя тука уе, по хуу съм на някуй къфйе.
1.
n
21.07.2017 10:36:59
1
18
Живеем в абсурдна държава ;-(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори