×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в наш хотел, се измъква - ще плати смешните 5 бона обезщетение


Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в наш хотел, се измъква - ще плати смешните 5 бона обезщетение
Ралф ще си плати глобата и ще се прибере в родината си
Тема в развитие
Конфискуват имуществото в Швеция на Ралф Сундберг, ако не плати глобата си за нападението над камериерката Камериерката, пребита от шведа Ралф: Платил си е за тази смешна присъда! (ВИДЕО) Шведът Ралф, пребил камериерка в Слънчев бряг, отърва затвора, ще се размине със смешна глоба След гафа с пуснатия швед-бияч: Съдът си изми ръцете с руса прокурорка и либералното законодателство Съдия Светлин Иванов освободил шведския бияч, използвал хитър ход, за да избегне публичност Скандално! Бургаският съд тихомълком пусна под домашен арест шведа бияч, той изчезна Оставиха шведа Ралф в ареста, имало опасност да избяга от България Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в наш хотел, се измъква - ще плати смешните 5 бона обезщетение Шведът с изповед в съдебната зала в Бургас: Вие били ли сте в български затвор? Знаете ли какво е там? (ВИДЕО) Скандинавецът Ралф в съда: Имам около 30 хил. лв. - стигат ли Ви, за да ме пуснете? (ОБНОВЕНА) Битата като куче камериерка Диана: Шведът Ралф ми каза само една дума, преди да ме изрита като футболна топка! Шведският "каратист" от Слънчев бряг с безумно обяснение за екшъна: Упоиха ме, обраха ме, мислих братята си за отвлечени! Алкохолик нападнал българка в Слънчев бряг, Веселин Налбантов го превъзпитал (ВИДЕО) Шведите побесняха заради бияча Ралф: Да бъде вързан за дърво, изнасилен с бухалка и изгорен с бензинова горелка! Благой Рагин проговори от Слънчев бряг след оставката си: Сега отивам на свиждане на ритнатата камериерка Четиво за алчни хотелиери: Дъщерите на битата камериерка написаха отворено писмо към Рагин Ангелкова към Рагин: Българинът е важен. Извини се! Тръгни си! Татяна Кристи с култово видео! Това, че някой Ви е ударил в лицето…айде, стига! Усмихнете се и продължете! Пълен цирк в съда! Шведският бияч рони крокодилски сълзи, след като чу какво е направил (СНИМКИ) Живко Табаков: Въпрос на чест е България да защити ритната от шведски турист камериерка Шведският хулиган, пребил камериерка в Слънчев бряг: Не помня нищо, бях пиян (СНИМКИ) Експерт скочи люто на Рагин: Една шайка, която презастрои морето, е готова за пари чужденците да ритат служителите в хотелите! Ето го шведския изрод, изритал наша камериерка в Слънчев бряг (СНИМКИ) Прокуратурата обеща постоянна мярка задържане под стража за шведския бияч Върнаха в ареста шведа, който натроши челюстта на чистачка в Слънчев бряг Вижте как шведски турист изрита зверски камериерка в хотел на Слънчев бряг (БРУТАЛНО ВИДЕО) Шведски турист преби камериерка в Слънчев бряг
виж още
скрий
19 Юни 2017, Понеделник, 10:52 ч.

Той е с чисто съдебно минало и ще получи минимална присъда

Бруталният швед Ралф Сундберг, ритнал камериерката в Слънчака, май ще се измъкне, пише Пик. В момента той продължава да търка леглото в ареста, след като магистратите не му промениха мярката.

„Днес започва предявяване на обвинението на Ралф Сундберг и ако няма забележки от адвокатите му, утре или най-късно в сряда ще бъдат внесени документите в съда и ще бъде насрочена дата за делото. Срокът е един месец за насрочване на дата, но вярваме, че нещата ще се работят бързо“, обявиха пред от прокуратурата в Несебър.

Според юристи казусът ще бъде разгледан бързо, като най-вероятно ще се стигне до споразумение.

Причината за това е, че Ралф е чужд гражданин и няма данни за други негови прегрешения на територията на България. Обвинението срещу него ще е за нанасяне средна телесна повреда, за която законът предвижда до 3 години затвор.

Предвид факта за чистото съдебно досие, юристите предвиждат условна присъда и финансова компенсация за жертвата.

Отделно от това пострадалата камериерка Дияна Петкова може да се конституира като частен обвинител и да го съди за обезщетение, за да получи по-голяма сума.

Според информационната агенция Ралф ще се бръкне с около 5 бона глоба по наказателното дело и евентуално още толкова, ако Петкова го съди от частен характер.

Дали ритник в лицето струва тези пари е друг въпрос. За един швед 2500 евро са нищо пари.
Припомняме, че след инцидента първоначално Ралф бе задържан за 24 часа и после пуснат от съда. След като скандалното видео с ритника в лицето на камериерката обиколи интернет, Сундберг бе арестуван отново.

В съда на първото гледане на мярката му чужденецът се разплака и повтаряше, че не помни нищо от този ден, освен, че платил с карта в заведението, където се наливал. Обясни също, че дошъл на нашето море, защото лекувал кожно заболяване – псориазис.



12
Коментара
12
Коментара по темата
12.
Хаха
19.06.2017 19:44:43
0
2
Динко недеи да плащаш и да се правиш на мьж ми отиваи да доиш козите селтак, вземи и перата тая орехова торта че муе домиляло за козички и на него.
11.
Кирил Принца
19.06.2017 18:32:48
2
5
Ако беше баровец като мен можеше направо да я застреля и така стават нещата,а какъв ретник направо стрелба все пак сме в Вулгаристан,ууупс обърках се Булгаристан имах предвид.А между другото да използвам и момента търся си главен готвач все още,мястото е свободно.
10.
Петър Низамов
19.06.2017 17:43:05
2
2
Позор ще го изнесем тая жена шведът педал смърт за предателите.
9.
Дрейк
19.06.2017 17:29:21
0
3
Съда си работи нормално си следват закона. Ако е хванала добър адвокат може да изкара и повече пари от шведа. Иначе няма място за реване. Шведа е равен на батките, мутрите и всяка паплач дето редовно понабиват някой гражданин. Е може за чужденец да е друго. Всичко друго е изкривен патриотизъм в стил само нашите ще ни бият.
8.
професори
19.06.2017 16:17:09
3
9
За един швед 2500 евро са нищо пари.

разбираме от всичко!

Колко хора има дето бият и не ги наказват никак, мен са ми скачали 3-ма и дори полиция не викнахме, вие тука за една лека телесна повреда оревахте всичко. Условна си е присъдата за него. Да променят закона, но да важи и за наркоманчетата - хулигани из България, а не само като някой чужденец направи нещо, тогава да си мислим, че не са ни хубави законите. Това е изкривен патроиотизъм.
7.
Калоян
19.06.2017 15:34:57
1
9
Задължително ще се приложи чл. 78а от НК, капацитети - няма място за условно осъждане и прилагане на чл. 66 от НК.
6.
Динко от Ямбол
19.06.2017 15:31:25
0
11
Приготвил съм си 6 бона,

ако го ПУСНАТ да си ходи, така ще го изритам в главата, че 3 години ще търси стълбичката на самолета за Швеция....

А пък в 2020 год. - ПАК ДА ЗАПОВЯДА !!!
5.
ехо
19.06.2017 15:21:25
12
16
Е, какво искате? Да влезе в затвора за някакъв си ритник ли? Аман от изкривен патриотизъм. Нека да плаща и да си ходи. Да не сме Либия?
4.
Alo
19.06.2017 15:05:58
3
14
Това се казва правосъдие.Браво...Значи кво излиза сега...всеки може да прави каквото си иска,плаща си и всичко е ок.Браво браво,за назидание на бъдещите престъпници...Пък ревем после че имало престъпност.Дааа това е то БГ закони и ред!!!
3.
До 1 и 2
19.06.2017 15:00:21
0
6
ДА днес има германец и отново руснак Тези случаи защо не се раздухват?
2.
!!!!!
19.06.2017 14:56:01
0
19
Ако съм достатъчно пиян и си платя 5000лв може ли и аз да ритна в лицето "Бруталният швед" !
1.
в
19.06.2017 14:08:53
1
16
И един руснак скоро нападна полицаи с нож, с него какво става? Медиите много,много на трабят там.... Не ,че и шведа не трябва да понесе отговорност,но нека всички я понесат!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори