×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“!


Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“!
Колеги, показвайте Манол в своите медии! Той повали и рита беззащитна жена, за да покаже на сина си, че е мъж
Тема в развитие
Съдия Светлин Иванов обявява утре наказанието за Манол Петров и Янко Крушков за гаврата с полицаи Свидетелите закопаха хулигана Манол Петров по делото за нападение срещу полицаи (ВИДЕО) Справедлив ли е Бургаският районен съд? Тестът е лицето на агресията Манол Петров Ето как съдът се оправда за скандалната присъда на ултраса Манол Петров, пребил журналистка Пълен цирк! Съдът призна бияча на жени Манол Петров за виновен, но го погали с перце Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт Година затвор грози ултраса Манол Петров за гаврата с полицаи Фенът Манол Петров, пребил журналистка, нападна и полицаи, вадят го пиян и с белезници от дискотека в Бургас Необясним протест на феновете на Нефтохимик Светкавична акция: Има задържан за заплахите срещу битата от ултрас журналистка Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик Терор! Заплашват битата от ултрас журналистка: Съдбата ти е да бъдеш много лошо измъчвана, България ще ти се стори тясна! Кметът Димитър Николов за битата от фен на "Нефтохимик" журналистка: Изключително неприятно и възмутително! Флагман отбеляза 1:0 срещу футболния хулиган Манол! Уволнен е от работа Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“! Фенът Манол нападнал журналистката, за да защити егото си (ВИДЕО) Българската асоциация на спортните журналисти след нападението срещу Стиляна: Да изкореним уродливото лице на фенщината 3 години затвор грозят ултраса Манол Петров, нападнал журналистка Подивял фен нападна с ритници бургаска журналистка на стадион "Лазур". Вижте кой е "мъжкарят"!
виж още
скрий
10 Септември 2016, Неделя, 02:30 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, главен редактор на Флагман.бг

Г-н Бошнаков, надеждата ми е във Вас

В петък привечер 27-годишният неформален лидер на ултрасите на бургаския футболен клуб „Нефтохимик 1962“ Манол Петров се саморзаправи по най-зверски начин с журналистката Стиляна Божидарова, изпълняваща служебните си задължения на стадион „Лазур“. Тя бе повалена и ритана безмилостно от Петров заради това, че през месец май т.г. публикувала статия за пребити от собствените си фенове футболисти - срамна историята, която всички искаха да потулят.

В петък ултрасът реши внезапно да стовари цялата си мощ върху репортерката, демонстрирайки побоя над нея в присъствието на цялото ръководство на ПФК „Нефтохимик“, общински съветници, служители на Община Бургас, футболисти – по време на тренировката преди мача срещу „Левски“ в събота.

След инцидента Пето РУП реагира светкавично. Издири и задържа бияча. Предаде го в ръцете на районния прокурор Йорданка Попова. Наложена му бе мярка за неотклонение задържане под стража за 24 часа, а Пресцентърът на Прокуратурата призова гражданите, които са били свидетели на престъплението, да се явят и окажат съдействие.

Призовавам вр.и.д.изп.директор на клуба Павел Бошнаков и кмета на Бургас Димитър Николов да помислят как ефективно да ограничат издевателствата на стадиона


Абстрахирам се от факта, че прокурор Попова просто можеше да разпореди да свалят записите от камерите и да призове лицата от тях, за да не губи време в молби за явяване на добра воля.
По образуваното бързо досъдебно производство до този момент са се появили няколко свидетели. Известно ни е, че това са приятелите на Манол, които очаквано ще го защитават.

Административният директор на ПФК“Нефтохимик 1962“ Николай Тодоров заедно с Манол, за когото твърди, че не се познавали (вижте и видеото по-долу)


Най-щокиращото в случая е, че административният директор на ПФК“Нефтохимик 1962“ Николай Тодоров, който е и бивш председател на фенклуба,  не познава настоящия водач на ултрасите Манол, независимо, че е седял до него и е бил пряк свидетел на разчистването на сметки „по мъжки“ с колежката Божидарова от сайта Бургас24.


След инцидента Манол отново е на стадиона, където часове преди това преби колегата Стела Божидарова и дирижира агитката

Но това не е всичко. Върхът на цялото извращение е появата на Манол на следващия ден, два часа преди мача – с мегафон и наръч знамена, да ръководи агитката и да дава наставления в сектора на запалянковците. Като безспорен лидер и пример за подражание!

Видяха всички как този човек раздаваше заповеди на предна линия до края на мача, разполагайки с персонален полицай, поставен до него вероятно поради взетите мерки за сигурност от Пето РУП. Нещо, което пък е унизително за полицията, защото още предния ден тя си свърши работата по устав.

По този повод питам прокурор Попова какво прави Манол Петров на стадиона още в събота следобед?

При това преди да е изтекла 24-часовата му мярка задържане под стража. Защо, прокурор Попова, не съобразихте, в рамките на Вашите правомощия, че са нужни допълнителни ограничителни мерки? Защо толкова бързо изчерпахте правоохранителната роля на държавното обвинение?

От друга страна питам ръководствата на стадион „Лазур“ и на клуба защо пуснахте този човек отново на територията на спортното съоръжение, само няколко часа, след като е сринал пред всички средства за масова информация и последната ви доза авторитет? Пуснахте го, за да покаже своята непобедимост пред стотиците зрители и пред самия кмет на Бургас Димитър Николов, който също бе на трибуната. И за да затвърди усещането на мислещите хора, че да очакват справедливост, е кауза пердута.

И накрая се обръщам към вр.и.д. изпълнителен директор на ПФК „Нефтохимик“ г-н Павел Бошнаков, който е и негов основен спонсор:

Г-н Бошнаков, Вие сте свидетел на всичко, което се случи в петък и събота. Умолявам Ви от името на колегите ми журналисти, да се явите пред прокурор Попова и да кажете истината! Заради мъжката чест и доблестта, които наистина носите.

В противен случай, обществено опасни типове ще продължат да възпитават 3-годишните си момчета по стадионите - с методите на Манол Петров.

P.S. Разбрахме, че Петров вече е осъждан по криминално престъпление, но от прокуратурата отказаха да конкретизират казуса, тъй като бил реабилитиран. Сега работи към охраната на Мол „Галерия“-Бургас. Предупреждавам мениджърите на Мола, но най-вече прокурор Попова, че скоро и на това обществено място може да има пребит посетител. Ако Манол се присети, че някой с нещо преди време не му е харесал.

Eто как Манол (с гипсираната ръка) се чувства безнаказан в агитката на Нефтохимик. Записът е от снощи - 24 часа, след като преби колегата Стела Божидарова


В категории: На терена , Спорт


Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
39
Коментара по темата
39.
Manol
22.03.2017 11:37:58
1
0
poznavam go dobro momche e nqma da ubie nikogo
38.
ЗАЩО
18.09.2016 19:01:25
0
0
ИЦО ,каква ти работата в този изкуствено създаден отбор.Пази се.
37.
как
14.09.2016 00:21:21
1
5
Чета коментари и се чудя... Как не се намери някой, който да напише, че е присъствал и е видял как Манол е съборил госпожата на земята,докато тя се е усмихвала, ритал я е с всички сили ( както сама тя твърди), как? Хората, които го нападат не са присъствали, тези които го защитават се оказват и свидетели на случилото се...
36.
Лили
13.09.2016 23:29:42
1
3
Който и да лъже, нито е мъжко,нито е нормално такова поведение от страна на мъж, ако има изобщо такъв.Възпитанието, а от там и подхода трябва да бъдат на някакво нормално нива, което виждаме, че липсва.А оправдания колкото щеш.
35.
#JeSuisManol
13.09.2016 19:01:05
4
3
КОВРАТА ЛЪЖЕ!!! СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА МАНОЛЕТЕ!!! :)
34.
информирайте се
13.09.2016 13:39:11
2
6
Манол ли раздаваше шамари на футболистите? Информирайте се малко ;) Каква беше ролята му?
33.
33
13.09.2016 13:31:29
5
4
В някоя от предишните статии беше поместено медицинското на "журналистката". Според версията й е съборена на земята и ритана с всичка сила от 120 килограмовия мъж. Тя е желязна! Как се е отървала само със синина 2 см ?
32.
Абсурд
13.09.2016 12:24:12
0
7
Всичко разбрах само едно нещо не разбрах, нямало ли е МЪЖЕ отстрани, които да и се притекат на помощ, за да не се стигне до пребиване?!
31.
Манол палячото
13.09.2016 02:24:06
4
13
Помияра Манол да го вкарват зад решетките, там и без това ще му се зарадват загорелите пандизчии на този наведен футболен смешник :)
30.
сиси
12.09.2016 23:36:52
2
8
Как може някой да е грижовен баща, след като е оставил сина си на месеци, да го гледа сама майката? И защо тази жена не живее с бащата на мъжа си? И даже не е сключила и граждански брак ?Семейство състоящо се от крадци,алкохолици,или просто измет.
29.
работодател до манол
12.09.2016 14:06:13
3
13
Разбрах ,че си бил охрана и можеш да се биеш . Имам 30 декара с царевица ела да ги охраняваш от циганите . Ще ти давам по 10 лв на ден и един кучан царевица . Пиши ми на [email protected]
28.
До Tomas
12.09.2016 14:02:33
1
11
Смешно е мъж да удря жена под какъвто и да е повод . Сега да си събра попарата . Няма значение фасове ли е мятала или камъни има си други начини . Като му е толкова акъла сега да си носи последствията .
27.
Tomas
12.09.2016 13:52:11
12
7
Ей така ли се убива човек, КРЕТЕНИ. Познавам този човек от както съм роден, и въпреки, че се опитвате да го изкарате убиец, лумпен и какво ли още не, ИСТИНАТА ще излезе наяве. Това е един човек с огромно сърце, винаги помагащ на приятели, грижовен баща и грижовен син. Това което правите е смешно и накрая всички ще разберат що за смешни журналистчета сте!!!
26.
LA
12.09.2016 11:33:35
3
11
Смешна държава сме, щом не можем да се справим с подобни лумпени
25.
Добре
12.09.2016 10:17:14
4
7
че са го пуснали. Другия път да нарита Касабова, поне има къде да я ритне.
24.
Георги
12.09.2016 09:12:52
3
7
Касабова, Касабова, съдът решава кой за какво е виновен на база доказателства, а не ти на база... нищо. Май ти и журналистчетата в сайта ти сте забравили, че репортерът трябва безпристрастно да отразява събитията, а не да организира линчове и да уволнява хора от работата им. И не се прави на анализатор, защото нямаш нито компетентността, нито капацитета за това.
23.
123
11.09.2016 22:53:05
5
6
Касабова коя ки ти, че ще задаваш въпроси на прокурор
22.
КЕРАНКЕ
11.09.2016 22:06:56
3
9
На път си да бъдеш осъдена за трети път. Колкото пъти решиш да публикуваш нещо и те съдят. Ьми ако това се окаже случай от частен характер и има реторсия. Журналистът не е длъжностно лице Кере.
21.
Диян Тончев Камбаната
11.09.2016 18:35:33
4
10
Феновете на Нефтохимик са боклуци и гейове като мен.
20.
ПР на Нефтохимик
11.09.2016 17:21:03
3
2
http://neftochimic.com/%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8/
19.
ПР на Нефтохимик
11.09.2016 17:18:14
4
6
На официалната страница на ФК Нефтохимик, на раздел "Контакти", за контакт на позиция "Връзки с обществеността е посочен ... МАНОЛ ТОДОРОВ!!! Има си и телефон и мейл за контакт. Дали има съвпадение на имената.
18.
Смешници
11.09.2016 17:09:16
3
7
Този пък Николай Тодоров от кога стан административният директор на този смешен отбор който ако дойде да играе с хлапетата пред бока ще го разцепят ,май само са на общинската хранилка да го закриват този отбор не да ми се хранят на нашия гръб аз не си плащам данаците за такива като Николай и Манол -супол който са отайката на обществото .
17.
...
11.09.2016 16:42:13
9
9
Абе вие всички нормални ли сте, не знаете ли журналистите какви хора са и как могат да провокират и най-спокойния човек да полудее. Тези които коментирате сте толкова смешни и страхливи, че нямам думи. На негово място бях е пребил поне да знам, защо ме пишат. А вие всички сте толкова ограничени мишки само зад клавиатурата сте отворени нали? Видите ли опасност давате назад, защото сте насрани, когато се правите на отворени не го правете само зад компютъра :)
16.
дайте записите
11.09.2016 16:31:47
0
11
като толкова общетсвен стана случаят публикувайте записите от камерите нека станат обществено достояние и да се види кой крив кой прав!
15.
Старата акула
11.09.2016 16:10:08
6
14
Хвърляй кърпата и закривай заводския отбор с измислени фенове който утре ще ти изкопаят гроб на стадиона,ще режат гредите на вратите.По тъпото е че и общината ги подкрепя и утре ще го видите този хубавец да купува гласове за кмета в комлука.Мишки продажни.А днес по нова тв с тениска България над всичко плахока малък.Да те видим на поляната ек-кек жена долна.
14.
123
11.09.2016 15:55:17
3
24
Леле, няма по-отблъскваща физиономия като на този Манол. Рядко мазен и противен тип. Ако е мъжкар няма да посегне на жена дори два фаса да му хвърли. Ако е умен ше се справи с думи. Но нали е тъп показва и на детето си как трябва да "се държи" един мъж!
13.
???
11.09.2016 15:54:50
5
11
А как разбрахте кой е, след като Никоай Тодорв е казал, че не го познава? Кой ви каза, че този се казва Манол, за да може полицията да го издири? Стело! Признай си, че много добре знаеш кой е! И даже знаеш колко бързо пали. И въпреки това тръгна да му отговаряш. Не си измисляй, че си питала този и онзи за името му. Знаеш много добре кой е той!
12.
az
11.09.2016 15:38:42
5
8
unikalen urodlivec e toz
11.
Страничен
11.09.2016 15:33:20
4
15
Журналистическа солидарност или манипулация? 2 дена едно и също.
Няма ли камери да се види какво е станало? Тя е хвърлила фас по него и той е избухнал. Защо тя е хвърлила фаса? Можем да обиждаме и двете страни, но само присъстващите там знаят какво точно е станало. Стоичков като посяга редовно на журналисти?
10.
МанАл
11.09.2016 15:31:36
12
16
Гледам,че футболните фенове го подкрепят.90 %от футболните фенове са боклуци дето бият жени, пишат със спрей по фасадите на зградите и трошат автобусите пейките и люлките и продават дрога. това е тумора на обществото
9.
Pepi
11.09.2016 15:16:29
8
16
Malko i e na taq vie hledaite vas da ne prebiqt nqkade xaxaxax
8.
NBFC
11.09.2016 15:11:18
8
11
От клипа виждам, че манол връща момчетата да не стават проблеми
7.
Maluk fen
11.09.2016 15:07:49
12
11
Ama ne pishe kat taq kovra e celela s fasove manol nito che go e plula ili puk che go e ritnala ama plachka na kura na sudiqta pone v guzut dade li mu da ta pere ebasi i smeshnata si ma tupa putka
6.
Бесове
11.09.2016 15:05:36
9
18
Закона е за всички .
.стига журналски рекет.
Прасто сте един паръчков.жълт .айномет .
5.
НАФТА
11.09.2016 15:05:18
11
10
Беззащитната жена още не е на ясно дали той я е ритнал и тя е паднала или докато е била паднала той я е ритал...
4.
Габриела Попова Русинова
11.09.2016 15:04:07
13
21
Браво само така!Затвор за този изрод.Ритал е в главата беззащитна жена а вьв други медии се твьрди че е имал нож с който е искал да я нарьга в корема.Това е долен изрод и комплексар.Минимум за 5 години в затвора да го пратят ако има правосьдие.
3.
БГ резил
11.09.2016 15:01:37
9
23
Абе селски миндил, грозен, връщай се при глиганите в гората! Града е за хора, не за прасета. Като толкова искаш да пребиваш нещо женско, оправяй свинете из фермите. Много ще си подхождате!
Апелирам отново да затворят стадионите! Мачовете да се играят на закрити врати. Тъй като мерки не се взимат и футболните скамейки събират само наркомани, селяндури и свине, и нормален човек не може да отиде със сина си да гледа и да се кефи като бял човек, заради такива олигофрени, то тогава никой не трябва да е там! Тези наркомански сборища трябва да се затворят!
2.
Steli
11.09.2016 14:56:45
6
10
Стана вече смешна
1.
съпруга на дебелата джурналистка
11.09.2016 14:46:15
4
29
неформален лидер на ултрасите на
бургаския футболен клуб „Нефтохимик

ako тоз калъф е лидер
то смятайте какви тикви са останалите паляци в гей дружината

и пак ви питам за какво го правите това цялото нещо ве малоумници наричащи се футболни запалянковци

жалки подлоги хора без идеи и насока в живота на просто мижитурки
работа няма те ли бизнес неразвивате ли
цепете си слънчоглед и биричка
той живота ви минава утайки зле миришещи
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода. Май те го изпяха Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно
Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори