×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали


Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали
Манол Петров дълго време ще броди из коридорите на Бургаската съдебна палата. Проблемите му с правосъдието явно нямат край
Тема в развитие
Съдия Светлин Иванов обявява утре наказанието за Манол Петров и Янко Крушков за гаврата с полицаи Свидетелите закопаха хулигана Манол Петров по делото за нападение срещу полицаи (ВИДЕО) Справедлив ли е Бургаският районен съд? Тестът е лицето на агресията Манол Петров Ето как съдът се оправда за скандалната присъда на ултраса Манол Петров, пребил журналистка Пълен цирк! Съдът призна бияча на жени Манол Петров за виновен, но го погали с перце Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт Година затвор грози ултраса Манол Петров за гаврата с полицаи Фенът Манол Петров, пребил журналистка, нападна и полицаи, вадят го пиян и с белезници от дискотека в Бургас Необясним протест на феновете на Нефтохимик Светкавична акция: Има задържан за заплахите срещу битата от ултрас журналистка Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик Терор! Заплашват битата от ултрас журналистка: Съдбата ти е да бъдеш много лошо измъчвана, България ще ти се стори тясна! Кметът Димитър Николов за битата от фен на "Нефтохимик" журналистка: Изключително неприятно и възмутително! Флагман отбеляза 1:0 срещу футболния хулиган Манол! Уволнен е от работа Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“! Фенът Манол нападнал журналистката, за да защити егото си (ВИДЕО) Българската асоциация на спортните журналисти след нападението срещу Стиляна: Да изкореним уродливото лице на фенщината 3 години затвор грозят ултраса Манол Петров, нападнал журналистка Подивял фен нападна с ритници бургаска журналистка на стадион "Лазур". Вижте кой е "мъжкарят"!
виж още
скрий
21 Ноември 2016, Понеделник, 13:56 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Процесът срещу 28-годишния бургазлия започна днес в Районния съд

Ултрасът Манол Петров е нападнал служител на Първо РУП Бургас заради това, че последният поискал да му провери личната карта. Това стана ясно при днешния старт на процеса срещу 28-годишния бургазлия в Районен съд-Бургас.

На първото заседание бяха разпитани няколко свидетели. От гледна точка на фактологията за случилото се на 22 октомври т.г (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) най-ценни бяха показанията на полицейския служител Павел Сотиров.

Да уточним – това е достоен български полицай, висок около 175 см, на около 40 години със средно телосложение. Той се е сблъскал с агресията на 100-килогравия ексгард пред култова бургаска чалготека.

Манол и бандата му малко по-рано са били нападнати и бити от група „17-19-годишни тийнейджъри“(по твърдение на охраната в дискотеката) и очевидно си е изкарал гнева върху органите на реда.

Ето какво разказа полицай Павел Сотиров на днешното съдебно заседание:

"Около 3:30 часа получихме сигнал от дежурния, че пред дискотека в Бургас има сбиване. С колегата ми Тодор Драгиев се отзовахме на място. Пред дискотеката нямаше нищо, но няколко метра по-надолу – към улица „Цар Петър“ обаче видяхме, че има лице, което вика и псува някого. Аз се доближих до него и видях, че това е Янко Крушков, когото до този момент не познавах. Цялото му лице беше окървавено. Попитах го: Какво е станало? Той ми каза само: „Нищо, жалба няма да подавам, защото аз не съм жена и бирата не е алкохол.“ Говореше безкрайно несвързано, нямаше документи за самоличност в себе си и беше излязъл по тениска от дискотеката, а навън бе доста студено. Помолих го да ми даде личната си карта и слязох с него в дискотеката, за да си вземе якето. Изчаках го, той излезе навън, дойдоха и неговите приятели – 3-4 момчета и 1 момиче, което веднага си тръгна.

Посъветвах ги да си тръгнат, за да няма проблеми, тъй като се бяха скупчили пред входа на дискотеката. Те бяха готови да го направят, но в това време излезе другият обвиняем (Манол Петров). Той беше във видимо нетрезво състояние. Застана на входа и каза на другите: „Вие тръгвайте, аз ще изчакам този с раираната риза и ще му е.а майката“. Щом чухме това, нямаше как да останем безучастни. Колегата бе в колата, а аз отидох при това лице и учтиво го помолих да си тръгва и да не създава проблеми. Той ми се изрепчи и каза, че никъде нямало да ходи, нямал съм право да му казвам какво да прави и щом бил на плочките пред дискотеката, можел да стои там, колкото си иска.

Усетих, че ще стане проблем. Заради това му поисках личната карта, за да установя кой е. Той обаче скочи и започна да ми отговаря. Каза ми, че нямам право да го проверявам, че навън имало толкова много хора и ако съм искал да проверя тях. Помолих го поне 10 пъти съвсем учтиво да си даде личната карта. Щях да установя самоличността му и да го пусна, нямаше основание да направя каквото й да е било. Той обаче гледаше арогантно и категорично отказваше да го направи. Поясних му, че това е полицейско разпореждане и ако не го изпълни, ще се принудя да го арестувам.

Отново отказа и тръгна по ул.“Иван Шишман“ - към Стария съд. Догоних го, хванах за ръката, а той започна да пищи. Помолих го за пореден път да си даде личната карта, но лицето продължи да упорства, опита се да се измъкне от мен и да си тръгне. През това време приятелите му го подканваха: „Хайде да си тръгваме, остави го този!“ В този момент той се почувства като звезда и започна да държи още по-арогантно.

Обърна се срещу мен, втренчи поглед в лицето ми, сякаш искаше да ме изплаши. Доближи се на няколко сантиметра. Започна да ме блъска в гърдите. В това време приканваше приятелите си да снимат с телефоните.

Усетих, че от двата края има включени светкавици и те ме снимат, а Манол си мислеше, че прави някакво геройство. Опитваше се да избяга, задаваше ми постоянно въпроса: Защо искам да му проверя личната карта? Твърдеше, че нямам право и едва ли не упражнявам полицейско насилие срещу него.

На 4-5 пъти някой изскачаше зад мен, хващаше ме за кръста и издърпваше назад, за да може Манол да избяга. Впоследствие установих, че това е другият посъдим Янко Крушков. Законът ми позволяваше да поваля Манол на земята и да го арестувам, но не го направим, за да не ескалира напрежението. В един момент обаче около мен имаше скупчени няколко човека и Манол се държеше безкрайно арогантно и агресивно.

Сигнализирах на колегите от другия патрул. Пристигнаха след 3-4 минути и помогнаха заедно да го арестуваме. Задържахме него и Янко Крушков.  Едва прибрахме Манол в колата. Той продължаваше да оказва съпротива"

Самият Манол Петров продължи с арогантното си поведение и в съдебна зала. Първо той влезе с дъвка и гледаше предизвикателно през цялото време и съдията по делото Светлин Иванов, и свидетеля Павел Сотиров, и журналистите. Манол зададе и директен въпрос към полицейския служител. „Установите ли кой е този с раираната риза?„Опитах се да установя. Попитах ви кой е той и защо го чакате, но вие започнахте да играете театър. Казвахте: Какъв човек с раирана риза, аз си стоя на плочките тук“, контрира го полицейският служител.

Процесът срещу Манол Петров и Янко Крушков продължава с разпити на свидетели. Припомняме, че Манол Петров преди два месеца и половина нападна и нашата колежка Стиляна Божидарова (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). Няколко седмици по-късно агресията му изби към органите на реда. Той е осъждан за побой, но реабилитиран. Срещу него в момента има заведени шест дела в Районен съд-Бургас.



В категории: Темида


16
Коментара
16
Коментара по темата
16.
anonimni jeni
22.11.2016 17:34:25
2
1
eianonimni mishleta maikavi shiiba nasrana ai kajete mu go v ochite e pomqrcheta kat go vidite i sa posirate maikavi nasrana sq laete tuka nqkvi taranka boys hahaha smeshni ste e glupaci narao kak moje da se narichamune .. hahah momichenca :*
15.
коко
22.11.2016 08:32:20
0
1
мишкоооо
14.
Д-р Киров
22.11.2016 04:55:22
0
13
Срещу власт не се скача.Манол е направил голяма грешка, която ще се помни.Ще стане един от тези за който звената на държавния апарат ще се задействат. Лошото за него предстои.Ще го усети с пълна сила.Ще остане сам, без приятели, без средства.
13.
Малкия Мук
22.11.2016 01:38:25
0
5
Първо РУП къде се намира някъде до второ ли Иване
12.
kocha
21.11.2016 23:58:38
5
5
Opravete si prostiq site, nacvukah 200 plusa na 3 komentara
11.
Д-р Пера
21.11.2016 21:37:39
4
129
На мишката Манол ще му сложа миша опашка.
10.
Диян Тончев Камбаната
21.11.2016 21:31:11
2
52
Manole jena ebana scoro shta iznasilia pederas baven
9.
Стилян Момчев - Мембраната
21.11.2016 21:23:01
2
16
Знаем ги бе, Димо. Много хубави момчета! Със х*й да ги сочиш!
8.
Димо
21.11.2016 20:39:34
13
60
Познавам ги и двамата,добри момчета са,всеки има камъни за дялкане. Недейте да говорите глупости,че били наркомани и тем подобни глупости. Янко е мъжага и то в пъти повече от вас клавиатурни мишки.
7.
Мечо Кух
21.11.2016 20:08:09
1
3
Кое ля ли е "дистяката" , ъъъ до ул.Цар Петър , значи ще започва с "А" .
6.
Акула от Бургас
21.11.2016 19:20:00
6
17
Отново отказа и тръгна по ул.“Иван Шишман“ - към Стария съд. Догоних го и хванах за ръката, а той започна да пиши. Помолих го за пореден път да си даде личната карта, но лицето продължи да упорства, опита се да се измъкне от мен и да си тръгне.
ПС;Мазути гадни жени хванал го за ръката и почнал да пищи.Маноле педалче гадно сега ще пищиш в панделата когато бай мангал ти пробива анала със голям черен пробой.НЕ ЗЕЛЕНИ БОЙЦИ А ЗЕЛЕНИ ЖЕНИ СТЕ ВИЕ.СРАМ ЗА ГРАДА НИ.МАРШ В КАМЕНОВО
5.
Blqqq
21.11.2016 18:46:55
2
10
Trqbva tiq smeshni narkomani narecheni ultrasi 100 kg torba s laina da vzemat chukovete kato horata da znaqt kade skachat mishoci nadrusani
4.
Макса
21.11.2016 18:34:16
18
4
Иване толкова си прост че другия път като те видя ще те чукосам достоен български полицай висок 175кг а ве ей поляк пъпчасъл
3.
Burgas
21.11.2016 18:28:52
3
22
Е това ако стане в някоя друга държава тоя боклук да посяга на полицай- ще бъде пребит и ще лежи за хулиганство, но в Бг няма закони, вече и децата в Европа го знаят това. Нека сега генералът въведе строги закони и те се изпълняват. В старите времена при комунистите това не можеше да се случи. За каква държава говорим щом и едно леке посяга на полицай.
2.
Пуу
21.11.2016 18:13:30
0
25
Маноле,какъв беше , а в какво лайно си се превърналн и даваш пример и на сина си..тцтц .Утрепка!
1.
Карабас бара Вас
21.11.2016 18:08:14
1
29
Маноле, Маноле,замазнял сополе,защо налиташ ти на полицай висок 175кг? Вземи я смени тая шапчица избеляла, още изпотена.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори