×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик


Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик
Ако осъдя Манол Петров, това ще е пример как агресивните хора от агитката могат да спонсорират бъдещето на клуба- децата, каза Стиляна Божидарова
Тема в развитие
Съдия Светлин Иванов обявява утре наказанието за Манол Петров и Янко Крушков за гаврата с полицаи Свидетелите закопаха хулигана Манол Петров по делото за нападение срещу полицаи (ВИДЕО) Справедлив ли е Бургаският районен съд? Тестът е лицето на агресията Манол Петров Ето как съдът се оправда за скандалната присъда на ултраса Манол Петров, пребил журналистка Пълен цирк! Съдът призна бияча на жени Манол Петров за виновен, но го погали с перце Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт Година затвор грози ултраса Манол Петров за гаврата с полицаи Фенът Манол Петров, пребил журналистка, нападна и полицаи, вадят го пиян и с белезници от дискотека в Бургас Необясним протест на феновете на Нефтохимик Светкавична акция: Има задържан за заплахите срещу битата от ултрас журналистка Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик Терор! Заплашват битата от ултрас журналистка: Съдбата ти е да бъдеш много лошо измъчвана, България ще ти се стори тясна! Кметът Димитър Николов за битата от фен на "Нефтохимик" журналистка: Изключително неприятно и възмутително! Флагман отбеляза 1:0 срещу футболния хулиган Манол! Уволнен е от работа Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“! Фенът Манол нападнал журналистката, за да защити егото си (ВИДЕО) Българската асоциация на спортните журналисти след нападението срещу Стиляна: Да изкореним уродливото лице на фенщината 3 години затвор грозят ултраса Манол Петров, нападнал журналистка Подивял фен нападна с ритници бургаска журналистка на стадион "Лазур". Вижте кой е "мъжкарят"!
виж още
скрий
19 Септември 2016, Вторник, 02:14 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ, снимка: Архив

Предупредих този, който ме заплашва във Фейсбук, че полицаите го издирват и скоро ще го намерят, каза колежката Стела Божидарова

Бургаската спортна журналистка Стиляна Божидарова, която бе нападната и ритана в корема от футболния фен на Нефтохимик Манол Петров, се закани да заведе граждански иск срещу него.(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

„Все още не съм уточнила с адвокатите каква ще е сумата, но ще е сериозна. Всичко, което взема от него, ще даря на школата на Нефтохимик. Това ще е пример как хулиганите и агресивните хора от агитката могат да спонсорират бъдещето на клуба- децата“, каза пред камерата на Нова телевизия  Стиляна Божидарова.

„Мотивът за боя е една статия, която написах през май, в която разкривам, че някои от феновете на Нефтохимик били футболисти. Този случай обаче остава затулен“, разказва спортната журналистка.

Фенове поискали обяснение за материала, докато тя била на трибуната. Един от тях обаче преминал границата и агресията от вербална, станала физическа.

Манол Петров отказа да застане пред камерата тази сутрин, защото така го посъветвал неговият адвокат.

Божидарова пък сподели, че заплахите, които започнала да получава два дни след инцидента на стадион „Лазур“, са доста стряскащи и притеснители.

„Предупредих най-добронамерено този, който ме заплашва, че е предаден на прокуратурата и че полицаите го издирват. Убедена съм, че органите на реда ще си свършат перфектно работата. Не искам да се ангажирам с предположения, защото знам, че този човек скоро ще бъде открит. В едно от последните съобщения той си призна, че е присъствал на случката на стадион „Лазур“, което свежда групата на заподозрените до 5-6 човека. Заплахите не могат да ме спрат да си върша работата. Тези хора искат да млъкнем и да не си търсим правата“, каза още Стиляна Божидарова.

Тя сподели, че заедно със своя адвокат, след интервюто ще отиде в полицията, за да прочете материалите по делото срещу насилника от агитката на Нефтохимик.

В категории: Бургас , Крими


23
Коментара по темата
23.
#JeSuisManol
23.09.2016 12:38:44
1
1
МОМА, КОВРАТА ЛЪЖЕ!!! СПРАВЕДЛИВОСТ ЗА МАНОЛЕТЕ!!! :)
22.
така така
22.09.2016 20:21:16
1
3
Маноле имаш лице на наркоман и тея тениски дето ги носиш патриотичните не ги заслужаваш деграде тъпо ... да посегнеш на жена ... за това няма оправдание !!! другият път като си пазариш освен да се молиш на продавачката да ти пъхне монетките в портомонето я помоли и да ти закачи торбичката на гипса хахахахахха
21.
До №7
22.09.2016 16:22:29
1
1
много си запознат с живота на това момче, сигурно и ти си до него, да не вземеш ти тупалките в затвора заради него. може би бият тебе и си го изкарваш на него сега.
20.
до 7
21.09.2016 14:42:09
2
1
Да влиза тоя смешния съди го до край ! осъждан е веднъж мисля че с лекота ще взема 1-2 години ефективно нали е хулиган и лидер в затвора ще взима тупалките всеки ден...едно време Сарафовските бяха сила а сега е комплексарщина и пълен смях за това нявсякъде ги бият...
19.
истински фен
21.09.2016 14:26:51
0
2
сигурно ти се смяташ за РЪКОВОДИТЕЛ за това сипеш злоба, ти ще бъдеш фен- клуб и лидер, ще ти представляваш и ще носиш отговорност, обаче защо не го направи до сега, защо стоя зад Манол и си правеше каквото искаш
18.
Истински фен
21.09.2016 10:22:42
3
3
Този лепна такова петно върху агитката, че не трябва да го допускаме до стадиона. Трябва да се възползваме от момента и да се обединим и създадем единен фен клуб, а не всеки да си прави организация за себе си. Има няколко фракции, които трябва да се обединят и да изберат един ръководител. А хора като Манол трябва да бъдат напъдени, за да покажем, че място на стадиона имат нормалните истински фенове, а не такъв тип индивиди. Призовавам всички фенове да помислят и да се обединим. Ние сме Нефтохимик не може да нямаме единен фен-клуб и лидер, който да ни представлява и да носи отговорност.
17.
3333
20.09.2016 20:25:41
2
4
всички които пишете за Манол сте глупаци, ГЛУПАЦИ, Г Л У П А Ц И. Много злоба и омраза - това е характерно за бай - ганьовците, а те са много в Бургас.
16.
До №7
20.09.2016 20:20:33
0
3
сигурно №7 е истинския лидер на феновете на нафтата. Избери правилните хора - щом си такъв организиратор от малък
15.
До Флагман
20.09.2016 15:39:59
3
2
Ако ще давате по 50 лева и аз мога да ви разкажа интересни неща за Манол
14.
Burgas
20.09.2016 15:16:18
1
0
Flagman sreshty 50 leva she vi kaja mnogo neshta za Manol. she vi razkaja i za deloto. Znam mnogo podrobnosti.

[email protected]
13.
burgas
20.09.2016 15:15:12
2
0
nai posle tozi si nameri maistora sled kato iztormozi suma narod. Flagman nali ste golemi jurnalisti ha sega my namerete dosieto. She vi dam joker - osajdan e za poboi. Iztiposaite go i pokajete na vsichki za kakav chovek stava vapros
12.
До №7
20.09.2016 15:03:23
2
3
Най-точният коментар, който съм чел в последните дни. Манолчо е жалко момче и никой не го приема сериозно. Всъщото време скача и се прави на важен, с което става още по-смешен. Въпрос на време е някой от истинските фенове да го напердаши и това няма да е заради тази бита журналистка, защото едва ли на някой му пука за този случай. Това ще е заради крайно комплексираното му поведение. Като бях по-малък си спомням какви фенове ходеха в агитката и как всички им се възхищаваха, а сега Манол иска да е този, който обира овациите, ама е смешен, даже жалък и всички му се смеят. Време е да се обединим и да изберем истински лидер, който да респектира всички.
11.
ДОТ
20.09.2016 13:48:12
1
7
Както има доброволни отряди по границата срещу емигрантите, така трябва да се организират и отряди за защита от журналистите. Много малко хора знаят за какво става въпрос. Тук по медиите нещата се представят едностранно - уж че някакви кротки журналисти били нападнати, а действителността е съвсем друга. Тези хора съвсем не са толкова безобидни, колкото ги представят по медиите. Под предлог, че защитават някаква измислена от тях "свобода на словото" и всякави други глупости се правят на артисти, държат се нагло и агресивно - нападат, обиждат, даже и посягат на интервюираните, само и само да предизвикат скандали, с които гонят рейтинг и правят предаванията си популярни, а за пред хората се изкарват много хрисими - нищо не били правили, но някой друг ги нападнал и бил, което после се оказва, че също не е вярно.
10.
Sad
20.09.2016 12:25:30
4
5
Не трябва този човек да се идентифицира с Нефтохимик. Ако иска да подкрепя отбора, но да не се натрапва с поведението си. Ясно е че всички му се смеят, защото на всичкото отгоре е и много глупав. Няма място сред нас. Време е за обединение на феновете, за да може да изхвърлим тези натрапници.
9.
До 7
20.09.2016 12:11:40
1
5
Точно казано на място.
8.
na maika i w ustata
20.09.2016 10:59:09
6
3
uuu da iba maika i mrusna gadna dolna jurnalisticheska sgan.. vsichki sa takiwa bokluci che samo za ibane pred kamerata stavat... uuuuuu maika ti da iba BOKLUK.
SUSHTO I CELIQ FLAGMAN...
DA GO DUHATEE POMIQRI PEDALIII
FUCK POLICEE!!
7.
Истински фен
20.09.2016 10:39:51
5
14
Манол е уникално глупаво момче. Той не е никакъв фен. Появи се в агитката преди няколко години и започна да създава проблеми. Много хора, които истински обичат Нафтата спряха да ходят в агитката заради него. Прави се на някакъв шеф, самопровъзгласи се за такъв и само нарежда. Никой не го приема насериозно освен лапетата. Всички му се смеят, а той си мислш че е велик. Жалко комплексарче.
6.
Елена
20.09.2016 10:34:23
6
8
ДЕБИЛИ, ОПРЕДЕЛЯЩИ СЕ КАТО МЪЖЕ. СРАМ И ПОЗОР. ДАВАЙ МОМИЧЕ, ТАКИВА ОЛИГОФРЕНИ ЗАСЛУЖАВАТ ДА БЪДАТ ПОСТНАТИ НА ПЛАКАТИ С НАДПИС,, ПУТКА,,.
5.
aman ot urodi
20.09.2016 10:05:33
3
5
haha urudliva "jurnalistka" manipulatorka.
4.
Странджански бек
20.09.2016 09:51:10
2
12
Некои шматки не знаят на кой свят са-приемаме че т.н госпожица/или госпожа осъди тоя Манол,за три инстанции ще минат 2-3 години,до тогава тоя Нефтохимик няма да го има,ще се е родил петия Нефтохимик...От друга страна ми е много интересно дори и осъден от къде ще съберат парите от тоя скъсаняк,на него и ЧСИ не може да му вземе и 5 леваС,та какво точно ще дарява тая...евтин пиар моме,а
3.
@@@@@@
20.09.2016 09:19:42
2
6
Хайде още един "спонсор" за отбора. С чужда пита майчин помен ще струва.
2.
1962
20.09.2016 08:42:09
1
18
Браво моме, това е много добра идея! Моля те само не приравнявай Манол с агитката. Едно е да си агресивен съвсем друго е да си тъп като гъз.
1.
божидарова
20.09.2016 08:34:36
7
19
г-жо Божидарова, станахте вече известна, няма да четем само твоите глупости, заеми се със работа за да можеш да се докажеш наистина като ЖУРНАЛИСТ !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева
Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него 
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори