×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт


Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт
Манол Петров днес се срещна лице в лице с бургаските полицаи, които унизи. Вече изтрезнял той не беше толкова смел и бе свит и тих като агънце
Тема в развитие
Съдия Светлин Иванов обявява утре наказанието за Манол Петров и Янко Крушков за гаврата с полицаи Свидетелите закопаха хулигана Манол Петров по делото за нападение срещу полицаи (ВИДЕО) Справедлив ли е Бургаският районен съд? Тестът е лицето на агресията Манол Петров Ето как съдът се оправда за скандалната присъда на ултраса Манол Петров, пребил журналистка Пълен цирк! Съдът призна бияча на жени Манол Петров за виновен, но го погали с перце Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт Година затвор грози ултраса Манол Петров за гаврата с полицаи Фенът Манол Петров, пребил журналистка, нападна и полицаи, вадят го пиян и с белезници от дискотека в Бургас Необясним протест на феновете на Нефтохимик Светкавична акция: Има задържан за заплахите срещу битата от ултрас журналистка Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик Терор! Заплашват битата от ултрас журналистка: Съдбата ти е да бъдеш много лошо измъчвана, България ще ти се стори тясна! Кметът Димитър Николов за битата от фен на "Нефтохимик" журналистка: Изключително неприятно и възмутително! Флагман отбеляза 1:0 срещу футболния хулиган Манол! Уволнен е от работа Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“! Фенът Манол нападнал журналистката, за да защити егото си (ВИДЕО) Българската асоциация на спортните журналисти след нападението срещу Стиляна: Да изкореним уродливото лице на фенщината 3 години затвор грозят ултраса Манол Петров, нападнал журналистка Подивял фен нападна с ритници бургаска журналистка на стадион "Лазур". Вижте кой е "мъжкарят"!
виж още
скрий
09 Ноември 2016, Сряда, 14:11 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Обвинението срещу Петров и Янко Крушков е преквалифицирано в по-тежко

Процесът срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, опитващи се да си свършат работа, тръгна с фалстарт в Районен съд-Бургас.

29-годишният Манол е подсъдим заради това, че на 22 октомври т.г. нападна служители на Първо РУП Бургас. Тогава Манол е бил изведен от култова чалготека (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) във видимо нетрезво състояние. Той очевидно е създал сериозни проблеми на охраната на дискотеката, заради което се е наложило моментално да бъдат уведомени органите на реда.

Дошлите на място трима бургаски полицаи просто поискали личната карта на Манол Петров и приятеля му Янко Крушков – напълно рутинна процедура, но срещнали невероятна агресия от двамата. И Манол, и Янко нападайки ги, бутайки, блъскайки и буквално опитвайки се да ги разжалват, като им скъсат пагоните.

Двамата моментално са арестувани за 24 часа. Срещу тях първоначално бе образувано бързо досъдебно производство по чл.270 от Наказателния кодекс – за възпрепятсване на органите на реда, по което Манол и Янко Крушков ги грозеше до 1 година затвор.

По-късно обаче наблюдаващият прокурор Попов - един от най-добрите бургаски обвинители на първа инстанция е преквалифицирал обвинението – по чл.269 от НК – който употреби сила срещу органите на реда, за да възпрепятсва проверката им се наказва с лишаване от свобода до 6 години.

В съдебното заседание днес бяха призовани всички свидетели на инцидента. На място бяха и тримата униформени служители от Първо РУП в Бургас.

Съдия Светлин Иванов обаче не даде ход на делото, защото Манол Петров е получил копие от обвинителния акт днес, а по закон това е трябвало да се случи три дни преди заседанието. Той е бил известен, че процесът започва днес в срок, но по телефона. Съобщено му е, че трябва да получи и обвинителния акт, но той не го е сторил. Делото можеше и да започне, но за да не минира процеса, съдия Светлин Иванов отложи първото заседание за 21 ноември.

Припомняме, че на 9 септември Манол Петров нападна и колежката Стиляна Божидарова. Инцидентът стана на стадион „Лазур“ пред погледите на десетки очевидци. По случая има образувано досъдебно производство, но обвинението все още не е внесено в съда. Предвиденото наказание по това обвинение е до 3 години затвор.

В категории: Темида , Крими


13
Коментара
Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 2
13
Коментара по темата
13.
бургазлия
09.11.2016 19:50:30
1
4
Е сега ако не се окошари тоя,кога?тскпва уруди мин 5 год
12.
Диян Тончев Камбаната
09.11.2016 19:47:31
1
6
С този заедно сме лапали на Рочата.
11.
Славчо Жеков Ярето
09.11.2016 18:57:28
0
5
Toz manqk edin tupanik ie v koma bahti palqcite otkade izkachat takiva shmatchici damu sa izpraznq v hralupata
10.
!!
09.11.2016 18:41:45
3
7
Флегмии,тия две думи - достоен и полицай, не е редно да са в едно изречение, ама четкате яко, че му имате лично зъб на тоя глупак, а? Супер ви е явно личното необективно отношение, не че го защитавам тоя, ама вас когато и да ви наплюе някой в лицето все ще е закъснял...
9.
Макса
09.11.2016 18:39:51
6
4
Стига сте писали глупости е паляци
8.
Vasil Ivanov
09.11.2016 17:28:19
0
4
Aaa toi li e vav 3klas neizbursa duskata I otkradna tebeshira na gospojata .!!
7.
sopa
09.11.2016 17:23:11
0
12
На мен ми открадна телефона, поне всичко се връща.. Всичко се връща.. сега тия 200 лева дето е взел нека ги даде десеторно за адвокати и пак да лежи в панделата. Нека го возят на гръцка количка вътре.
Много любов му пожелавам!
6.
Filmi
09.11.2016 16:36:08
5
9
Даже Манол е виновен и за прекарване на митрантите
5.
Ивайло
09.11.2016 16:22:31
2
19
Аз го помня как задигаше всичко което му залепи по ръцете от бензиностанциите и после се хвалеше все едно голямо геройство е направил. Мишок си беше мишок ще остане.
4.
Нафта
09.11.2016 16:18:43
2
21
Да го вкарат в затвора че всички да си отдъхнат. Само проблеми създава. Преди години заради него се разболях от бронхопневмония. Счупи предното стъкло на автобуса заради глупости си и от Димитровград до Бургас пътувахме без прозорец. От тогава избягвам да пътувам с т.нар.фенове
3.
Истински фен
09.11.2016 16:16:03
1
18
Манол от години създава проблеми на полицията, но сега му намериха цаката. Ще го осъдят и ще го отнесе за всичките зулуми, които е правил.
2.
Gogo
09.11.2016 15:54:57
2
22
Манолче, ще те возя на гръцка количка мойто момиче!
1.
така така
09.11.2016 15:46:16
3
22
Аре ве натикайте го тоя наркоман в панделата!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори