×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Пенсиите изпревариха заплатите по растеж
  • Шефът на ЦРУ: Украйна може да бъде победена до края на 2024 година
  • Депутатите ще препитат за първи път министри от служебното правителство
  • НАП продължава проверките на българи с имоти в Гърция и ОАЕ
  • Риши Сунак ще посети Полша, за да обсъди подобряването на въздушната отбрана
  • Китайски хакери се готвят да атакуват инфраструктурата на САЩ, заяви директорът на ФБР
  • Русия ще тръгне на офанзива към Киев, твърдят американски издания
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Осъждан за побой над жена и гавра с полицай стана лице на феновете на „Нефтохимик“


Осъждан за побой над жена и гавра с полицай стана лице на феновете на „Нефтохимик“
Манол Петров (с черната шапка) ходи наперено в коридорите на Съдебната палата в Бургас, където се е явявал неведнъж в качеството си на посъдим
Тема в развитие
Съдия Светлин Иванов обявява утре наказанието за Манол Петров и Янко Крушков за гаврата с полицаи Свидетелите закопаха хулигана Манол Петров по делото за нападение срещу полицаи (ВИДЕО) Справедлив ли е Бургаският районен съд? Тестът е лицето на агресията Манол Петров Ето как съдът се оправда за скандалната присъда на ултраса Манол Петров, пребил журналистка Пълен цирк! Съдът призна бияча на жени Манол Петров за виновен, но го погали с перце Ултрасът Манол Петров нападнал полицай от Първо РУП Бургас, приятелите му снимали Делото срещу ултраса Манол Петров, унизил достойни бургаски полицаи, тръгна с фалстарт Година затвор грози ултраса Манол Петров за гаврата с полицаи Фенът Манол Петров, пребил журналистка, нападна и полицаи, вадят го пиян и с белезници от дискотека в Бургас Необясним протест на феновете на Нефтохимик Светкавична акция: Има задържан за заплахите срещу битата от ултрас журналистка Битата бургаска журналистка: Ще съдя Манол Петров и ще даря парите на школата на Нефтохимик Терор! Заплашват битата от ултрас журналистка: Съдбата ти е да бъдеш много лошо измъчвана, България ще ти се стори тясна! Кметът Димитър Николов за битата от фен на "Нефтохимик" журналистка: Изключително неприятно и възмутително! Флагман отбеляза 1:0 срещу футболния хулиган Манол! Уволнен е от работа Прокурор Попова, този човек утре може да убие някого в МОЛ „Галерия“! Фенът Манол нападнал журналистката, за да защити егото си (ВИДЕО) Българската асоциация на спортните журналисти след нападението срещу Стиляна: Да изкореним уродливото лице на фенщината 3 години затвор грозят ултраса Манол Петров, нападнал журналистка Подивял фен нападна с ритници бургаска журналистка на стадион "Лазур". Вижте кой е "мъжкарят"!
виж още
скрий
20 Октомври 2019, Неделя, 12:28 ч.
Автор: Флагман.бг

Манол Петров е назначен на заплата за връзка между клуба и привържениците

Манол Петров, който преди три години влезе в криминалните хроники заради побоя над наша колежка, а след това се гавреше с бургаски полицаи пред известна чалготека (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ), стана лице на феновете на „Нефтохимик“, научи Флагман.бг.

От няколко седмици Манол Петров, който заработва и като охрана в МОЛ Галерия, е назначен на щатна длъжност в ПФК „Нефтохимик Бургас 1962“ АД, където основен акционер е общината. Той отговаря за връзката между феновете и клуба.

На него е вменена отговорността да представлява привържениците и пред органите на реда. Това е най-абсурдната част от трудовата му характеристика, защото той неведнъж е създавал проблеми на футболни срещи и е показвал грубо незачитане на пагона и работата на униформените, които са дошли да си свършат работата.

Такъв бе случая и с гаврата с полицаи от Първо РУП Бургас преди три години, които се опитаха да установят самоличността на видимо нетрезвия в онзи момент Манол. Той първо е отказал, след това започнал да се гаври с тях, а приятелите му да снимат видео, стана ясно по време на делото в Районния съд в Бургас, което доведе до осъждането на Манол Петров.

Малко преди това той нападна наша колежка на ст.“Лазур“. Петров я риташе в корема - нещо, за което също бе осъден от Районния съд в Бургас. Но тъй като дотогава бе с чисто досие се размина леко – само с глоба. Манол Петров е осъждан в още няколко граждански дела за нанесен побой и агресия преди години.

Днес вероятно е реабилитиран за всички тези случаи, но показателно е, че за нито един от тях не намери сили да се извини на жертвите си, което говори красноречиво за характера му.

Адм.директор на „Нефтохимик“ Николай Тодоров твърди, че е назначил Манол, след като той му е бил предложен от привърженици и се е абстрахирал от криминалните му прояви в миналото.

По информация на Флагман.бг обаче поканата към Петров е дошла лично от Николай Тодоров, който е аргументирал назначението му с изискването на БФС да има човек, който да отговаря за връзката на феновете с клуба.

Интересен факт е, че Петров бе един от критиците на ръководството на „шейховете“, но сега, след като получава заплата от клуба, рязко е смекчил тона си.

Назначението му не се приема и от част от привържениците на клуба, които са му обидени, че Манол се е опитал да саботира протестът на феновете преди няколко месеца.


В категории: Спорт


Би Ти Ви връща Цитиридис?
Би Ти Ви връща Цитиридис? 19/04/2024, Петък 12:14 0
43
Коментара по темата
43.
*********
22.10.2019 18:01:57
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
42.
До 40
22.10.2019 16:37:52
0
5
И какво невярно е написал Рататуй,точно така си е. Значи,който казва истината и изказва мнение е таранка,шаран и незнам си какъв,така ли?
И не ми пиши за вина и не търси в другите или там където я няма,а погледнете в себеси. Не обвинявай другите за грешките ни,но явно и ти си от платените. Точно такива вчерашни мишлета като вас направиха разделение и не само между феновете на двста клуба (а те бяха едни и същи хора,но решихте да се правите на мъже) а и между зелената общност.
Колкото на вас вчерашните фенчета не ви се харесва това,че на времето точно феновете на Черноморец създават агитката на нафтата,феновете на Черноморец показаха що е туй фенство и първите песни и знамена на нафтата са направени от тях.Феновете на Черноморец направиха организацията на нафтата и организираното посещение на мачове извън Бургас. Най старите фенове на Нефтохимик първо са били акули,питайте чичо ви Джими,Тениса и други...
Докато има такива платени феове,който съботират и гонят останалите няма да има хора.
Търсите вината в другия и не признавате собствеаната си. Докато търсите проблема при другите и там където го няма ще е така-отлив на хора и незаинтересуваност ще си останат само 20 платени шматки.
Докато при нафтата има отлив и е празно заради фалша,то при сините хората се завръщат с всеки изминал мач,а вие плстените повтаряйте таранки-маранки,шарани-марани...
п.с. А ти като не харесваш нещата,който се случват в клуба,що си мълчиш,а? Защо не наприш нещо по въпроса? А тръгваш с напатки за таранки, някой като си каже мнението.
И темата на статията е,че Манол е на заплата фен. Ти съгласен ли си с това? Ти съгласен ли си,че е съботирал протеста или таранките са виновни за това?
41.
Раратуи do 40
22.10.2019 15:09:30
0
5
Ти си типичния пишлигар за които писах.
Сигурно и си от ония платените, заради които избягахме от нашия Нефтохимик, не от тази издънка чийто долуописан фен си. Какъв накърнен пост бе пишлеме ? От кога ходиш на мач на Нефтохимик. Помниш ли старите съблекални откъм южните трибуни, виждал ли си соленото влакче на стадиона. Въобще помниш ли ония играчи от които започна надграждането за да стане малката Нафта Нефтохимик ? Миндов, Ерол, Кондов от Враца, Тонозлиев, Цонев ( сигурно го знаеш, но със сигурност не си го гледал), плакал ли си за Мирата когото нелепо убиха на лов точно преди мача ни със Септември София, викал ли си срещу нашия Митко Трендафилов, когато играеше още в Хасково и сам ни победи в Бургас, Илиян Банев, Гоцков ( играл и в Черноморец), Тихомир Тодоров помниш ли, гледал ли си мача, в който Порточана с пистолет и ритници изгони от стадиона шефа на Рилски спортист с играещ треньор Мишо Вълчев ? Помниш ли оная радост когато влезахме от В група където громяхме отборите там с по 8-9 парцала, помниш ли първия ни мач Б група, когат завъртяхме 0-0 с Дунав, а при гостуването на Монтана поведохме с 2-0 за 10 минути и след това паднахме с 4-2. Чакал ли си футболистите след този мач ? Въшко, такива като теб ни изгониха от стадиона и ме накараха отбор като Нефтохимик да не го припознавам като свой. С този нефтхимик нищо не ни свързва и докато се дава предимство и се толерират утрепките в публиката и последния фен на нафтата ще избяга. Когато бяхме единни с феновете на Черноморец ги нямаше джимитата дори, а станислав Тенев дойде при нас от Черноморец. Параноя ви гони, ама истината е, че тези от агитката, която Тодоров и сие поддържа води само до разруха след себе си. Стойте си там 20-те платени и чакайте някога Лазур да се напълни както преди 20 гоидини. Отвратен съм аз и много покрай мен, с които ходихме на онези мачове. Вие се изплющяхте вчера и вече нареждате кой таранка, кой мазут. Въшки без покритие сте.
40.
до Ratatui
22.10.2019 11:26:04
7
0
Иаз не харесвам нещата които се случват в клуба ама какви два клуба ,кви стари мУцуни?Ти си си чиста таранка и такива като теб дето пляскаха на псфк имат голяма вина за случващото се в бургас.Поредната скрита таранка,която няма какво да прави и пише накърнен пост срещу Нефтохимик.
39.
RATATUI
22.10.2019 09:34:04
1
10
Заради такива като него се дистанцирах от Нефтохимик, на когото гледам мачове от 1990 година. Този отбор ми беше симпатичен, защото цял Бургас се изсипваше на стадион 9-ти септември за мачовете на Черноморец, докато в нафтата играеха млади и надъхани бургаски момчета. Живеех и до стадиона, после станах свидетел на израстването на този отбор, а в продължение на няколко години - от 94-та до 2002 бях болен фен на този отбор. Лягах и ставах с нафтата, броях дни, часове, минути до следващия мач. Днес обаче нещата са коренно различни. От моята нафта остана само името. Стадионът се напълни с откровени дебили като този, започнаха дразгите с феновете на Черноморец, с които заедно ходихме по гостувания и бяхме задружни. В тези години фенове на Черноморец също залитнаха към нас, но лоша дума не сме си казали. По-големите помните организираните ескурзии до Варна. Тогава Бургас не си делеше отборите и за никого не беше проблем да присъства на мачовете на двата отбора. Аз също ходих и на двата стадиона. Когато нафтата беше добре, Черноморец се бореше да не изпадне. Разделението между феновете се случи впоследствие и една от причината бяха днешните "големи фенове", които тогава или бяха сополанковци, или майките и бащите им още не ги бяха довели в Бургас. Днес разните му Маноловци ми се репчат на стадиона, че съм им направил забележка да не трошат седалките. Истинските фенове на Нафтата вече не ходят на мачовете им. И да си призная - днес не изпитвам и грам сантимент към днешния отбор Нефтохимик. Ръководи се от хора, които лансират агресията на стадиона. Дори имам съмнения, че я и деражират. Доскорошния фен Николай, днес е шеф някакъв - майтап. Някой от по-възрастните помни ли го от предишните мачове на отбора, когато клуба не беше играл в А група ? Тоя същия уж седи в сянка, но прави същата и на вандалите на стадиона. Когато лайната по трибуните чупиха вратите на тоалетните срещу Локо Пд., никой не се намеси. Дори останах с усещането, че няколкото изпържени мозъка бяха нахъсани именно от "шефовете" в Нафтата. Какъв шеф на футболен отбор може да си, като един лев от джоба си не си изкарал. Ето, чувам че на Лазур се връща този отбор. И успоредно с тази новина научавам, че Манол - бабаита, щял да бъде връзката с феновете. Мерси, аз такава връзка не ща. Човек който бие и троши не искам да ме представлява. Точно тази политика на клуба ме отдалечи от стадиона и този отбор. Убиха ми тръпката. Да отивам на мач на отбор поддържан от хулигани, бабаити и наркомани ??? Не, мерси. Докато ръководството не се изчисти от тези ще си ходят по 20-30 човека на мач. Оня ден зажаднях за футбол и отидох на стадион Черноморец. Срещнах старите муцуни, с които ходехме по гостуванията на двата отбора и сега мога да заявя, че ако имам някакъв сантимент, той е към синия отбор.
38.
Sasho
21.10.2019 18:33:01
0
5
Tva lainence nasrano s rado debelaka ot bratqta li ve hahahah manolcho e edno nasrano pedalche deto intrigantstva i bie jeni no narkotici ne vzima
37.
Gei Faitars
21.10.2019 16:34:30
0
6
Минал е той покрай ултрасите тоя прост бахур. Като се събере с приятелките си и се пънат на по един двама човека все търсят пред тях хора, които ги няма. А без тях си гледа забил в телефончето жалкар... :D
36.
за пари ли
21.10.2019 16:28:32
0
9
Назначението му не се приема и от част от привържениците на клуба, които са му обидени, че Манол се е опитал да саботира протестът на феновете преди няколко месеца
Въъъъъ смятай лек за к'ъв помияр става въпрос.Егати двуличното лай*о.
Какъв фен си ти бе?
Уж храма това,храма онова искаме на Лазур,а всъшност не му е пукало въобще,а е гледал само личната облага-парите.
манолчо ти не си фен ти си платен фен и интересчия,продади се за жълти стотинки мизерник,ку*ва на москов и другия "фен" тодоров.ОТВРАТ
35.
Gf
21.10.2019 11:38:58
0
13
Той е наркозависим дилър, който без да направи 2 ленти не може да излезе от тях. Какво лице на феновете, той по скоро пречи и прави разделения. С лица на заплата като манол и тодоров стадиона ще остане празен.Феновете на Нефтохимик са сериозни хора, такива хрантутници не заслужават да се свързват с любимия отбор
34.
*********
21.10.2019 02:54:39
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
33.
Браво
20.10.2019 23:36:26
1
19
Вие си коментирайте колкото си искате!!! Манолчо вече и на длъжност към общината,и охрана и лице на Нефтохимик!!! Ще има пари за комар, те цялото семейство с това се занимава.Деца махайте се от този клуб,няма един човек там да ви е за пример.
32.
Ss
20.10.2019 22:34:23
0
16
До колкото си спомням тоя боклук пикомана манолчо,като преби журналистката,нали уж го изгониха от работа в мола и въобще от фирмата,която го е наела,заради побоя.Обаче манолчо жената още се подвизава като охрана в мола с женската си униформичка и вид,обратна кофа.Начи са го изгонили,а ма не съвсем...
31.
созополски селянин
20.10.2019 22:12:33
1
13
В една от предишните публикации за този примитив, един от коментиралите беше правилно отбелязал, че туй пухкавичкото олигофренче "страшния файтър" бил някъв тартор в агитката, значи да си правите сметката какви са другите, редовите фенове.
Между другото, нали преди много време щяха да правят някъв клуб по бойни изкуства тези образи, онзи "самурая" Вели Аслан щеше да им е треньор.
Що се разсъхна работата?
30.
Trapera
20.10.2019 21:09:50
1
11
Осъждан и арестуван за рекет и кражба на автомобили в Унгария и Чехия , член на криминална организация наречена СИК , пазач на паркензи и съмнителни крими политици - стсна Министер Председател на Етиопията на Европа ?!
Thank-you European nation !!!
Да ви се връща !!!
29.
манол на заплата
20.10.2019 18:22:34
0
36
манол е ПЛАТЕН фен.
28.
До 27
20.10.2019 18:16:22
1
28
Да същия. Блъсна и уби една жена.
И тоя същия запали на стадион Лазур помещенията,пак с риск за работищия персонал тогава та. Ииии пак нищо
27.
Бранник
20.10.2019 18:03:54
0
44
Радослав този същия където блъсна човек и после ревеше и се преструваше по съдилищата и накрая нищо
26.
До 22
20.10.2019 17:53:53
0
37
Това прасе е нямал приятелка,а приятел- интимен на име радослав един мургав такъв,дебеличък,много си подхождат гълъбчетата.
25.
Митко очите
20.10.2019 17:41:03
0
9
Скоро идвам.зидарски цигани и лимонади на сапун и ще си мия кура
24.
Zidarovo
20.10.2019 17:39:20
0
36
Такъв циганин е немско тук.явно е помак
23.
Битум
20.10.2019 16:19:19
2
48
Джамбаза не е меденруднишки ц.иганин,той е интегриран ром от Зидарово
22.
Todorov
20.10.2019 15:58:23
0
33
Тва прасе и приятелка ли е имал.боже мили
21.
UltrasNafta
20.10.2019 15:53:54
0
53
Тоя дето заеба приятелката си и дето си,тоя същия където зарибява децата от махалата да друсат и пият и после ги надъхва да ходят с него по мачове МАНОЛ и компания ВЪН ОТ НЕФТОХИМИК ВЪН ОТ СТАДИОНА П....КИ НАСР*НИ!!!!!!
20.
Lubo
20.10.2019 15:52:53
1
37
Джамбаз ,ти си руднишки циганин.с тая мазна коса
19.
Джамбаза
20.10.2019 15:50:56
2
47
Ей хейтърите.спрете се.щом позволихте на мангал като мен да работи в клуба значи сте наркомани
18.
Манол
20.10.2019 15:42:01
3
39
Шеф съм на гейовете стадиона ще го правим гей клуб
17.
Бошнаков
20.10.2019 15:38:32
0
43
Искам обществени поръчки за да лапам кинти и ще помагам на нефтохимик.т.е с вашите пари.
16.
Мишо
20.10.2019 15:29:32
2
43
Назначили са един доказан престъпник,който да им върши мръсната работа.
15.
Акула
20.10.2019 14:38:13
31
49
Тоя е лицето, ония скатаджията е г..за! Типична извадка от тая паплъч. Каквито привържениците, такъв и клубът. Да ме извиняват приятелите ми, фенове на някогашния Нефтохимик.
14.
Smeshh
20.10.2019 14:33:44
0
49
Toq sleqk deto go ostai jina mu sa misli za gazar a nikoi fen ne go uwajava.
13.
Todorov
20.10.2019 14:27:53
0
41
В момента разтоварвам лимонада.ще пиша по късно
12.
Manol Narkos
20.10.2019 14:17:36
0
31
Заплата ,цигари и наркотици ми осигоряват от клуба
11.
LSFC
20.10.2019 14:03:16
33
58
Не е станал лице на феновете на Мастерхаус,а задни части-г.ъ.з на розовите фенчета
10.
Димитър
20.10.2019 13:53:18
0
39
Тоя си е боклук от малък
9.
Мислещ
20.10.2019 13:42:28
0
46
Манол, Тодоров и групичката около тях далеч от нафтата.не сте добре дошли на стадиона.
8.
Нафта
20.10.2019 13:40:32
1
50
Продължаваме да сме пълен цирк.това,че отбора има победи не означава че сме клуб с организация.футбола е за феновете.не може всички фенове да искат разкарването на такива като Манол,а другите мафиоти и крадци като Тодоров и Недялко да го назначават.това не е нашия нефтохимик.всички вън.за това сме по 30човека на мач.колко мислите че ще идват,дори и отбора да се върне в Бургас макс 200-300.та те шараните имат повече публика от нас.
7.
GF
20.10.2019 13:38:13
1
49
Този Манол въобще не е наясно що е то Футбол фенство и подкрепа.Важно е да отиде на мач да се напие да предизвика някой панайр, да не споменавам че до преди години същия този МАНОЛ беше от агитката на ЦСКА дори имаше и татуировки по краката на ЦСКА който с времето заличи,а сега дето се правят че уж протестирали заради това че отбора играе в Созопол и неходят на мачове на Нефтохимик а ходят на мачове на Ботев!Въобще Манол и компания вие знаетели за кой отбор сте ????
6.
AZ
20.10.2019 13:18:32
3
59
Това е типична извадка за дереджето в цялата ни държава. Манол е ясен. Такива като него под път и над път. На всяко ръководство точно такива им трябва. А самия Тодоров преди години твърдеше, че не го познава, когато трябваше да го скрият след ритниците по жената. Ами това е дами и господа. После се питайте защо има отлив по трибуните и защо винаги съм казвал, че този Н-к няма нишо общо с оня истиниския Нефтохимик. Клуб който толерира хулиганите и вагабонтите си не е никакъв клуб.
5.
морски
20.10.2019 12:53:30
0
54
Айде, уредиха и Манолчо на общинската софра, само така !!!
4.
Бургас
20.10.2019 12:50:34
44
65
Ами за тях всички знаят, че са боклуци. Кой да им е лице :)
А долната част на гърба им е...познайте кой от един път :)
3.
Lubo
20.10.2019 12:48:04
0
62
Бияч на жени.мърша
2.
ха ха ха
20.10.2019 12:45:26
0
66
охрана в мола. смятай колко е тъп значи, щом не става за друго. ама сигурно си мисли, че е много важен. ха ха ха. само да не го набарат в тоалетните, че ще му пръснат халката.
1.
мдааа
20.10.2019 12:43:03
2
58
ми те затова шараните ни бъзикат постоянно, защото все такива галфони развалят реномето на отбора.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Тя вечно мрънка и е избухлива, шеф Ангелов я изгони Стефани не скри и че е имала предубеждения към Симона, а причината за това бил не само външния й вид, а и поведението й – по-шумният й начин на изразяване и хаосът, който създава в „Кухнята на Ада” Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Партията на Слави с остра декларация срещу „лицето“ Бойко Рашков: Няма да му се размине! Няма да му се размине и на Асен Василев, закани се депутатът Станислав Балабанов Би Ти Ви връща Цитиридис? Би Ти Ви връща Цитиридис? Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Алисия се шири в имот за 3 милиона лева, съседка е на Паскал Къщата е ултрамодерна, дворът е достатъчно голям, има и басейн. 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене 2-годишно подкара кола, блъсна се в кафене По време на инцидента е имало много хора, седящи на масите Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Футболист преби мъж с чук и му преряза гърлото Задържаният е Дейлън Амир Остин, състезател по американски футбол на отбора към Университета на Орегон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Умуват как да облекчат процедурите за наемане на чужди работници за летния сезон Министърът на туризма Евтим Милошев с важна среща  Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Готова ли е България за еврозоната? Политиците ни не искат еврото Те похарчат това, което предприемчивите хора са направили в хазната и са внесли с данъците си, коментира Левон Хампарцумян  Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Борисов не разбира защо служебният кабинет не сменя областните управители на ПП-ДБ Води се спор кой да замени "губернатора" на Бургас Пламен Янев, който е недолюбван от кметовете и бизнеса Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Нямам новина, обяви Главчев след среща с президента Диалогът продължава, лаконичен бе служебният премиер
Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Тази тигрица е най-секси бабчето в поп фолка Десислава вече е баба  Голямата измама "Денсинг старс" Голямата измама "Денсинг старс" Странното решение на журито да няма отпаднал от „Денсинг старс” възмути и зрители и публика Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Наистина ли момите от Ергенът са толкова прости Положението е отчайващо  Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби Тя се сдоби с дупе-мечта и почти веднага го загуби По време на пътуване до Канада започнали проблеми: задните й части станали болезнени и втвърдени Идва времето за отпуски Идва времето за отпуски Тази година празниците са подредени така, че ако вземете 3 дни отпуска, може да се насладите на 10 почивни дни Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Тя се възмути, че момичетата от Ергенът били меркантилни, но имала 60-годишен любовник Възрастният приятел на Маги и подсигурявал луксозен живот, докато не си намерил по-млада от нея  Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме  на Украйна Нападението над Иран не застрашавало България, военният ни министър напира да помагаме на Украйна Тя е приоритет за служебното правителство, подчерта Атанас Запрянов Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката Ще има и втори удар по Иран? САЩ са били информирани 48 часа преди атаката  Проиранските милиции в Ирак са започнали да преместват въоръженията си в Сирия, заедно с бойци САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина САЩ блокира с вето в ООН пълноправно членство на Палестина Вашингтон аргументира ветото си като заяви, че независима палестинска държава трябва да бъде създадена чрез директни преговори Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Атаката по Исфахан поздрав от МОСАД за юбилея на Али Хаменей? Как ще им отговори Техеран? Имало е предложение за незабавен отговор срещу Израел, което е било отхвърлено, коментира арабистът проф. Владимир Чуков
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори