

- Какво работиш?
- Снайперист съм.


Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Сервирайте пресни бели аспержи в лучено-чеснов сос с хамон топло, като може да го гарнирате с поширани яйца
Във фолио не трябва да се съхраняват храни и ястия с високо съдържание на сол и киселина
Хрупкави отвън и мекички отвътре, те са истинска наслада за всеки
Едва през 90-те години карфиолът влиза в менюто и вече не е само част от туршията
Вкусни и здравословни
По специална бабина рецепта от тефтерчето с тайни
Шеф-готвач Махмуд Ал Байруми, участник в 4. сезон на MasterChef, ще представи знакови ястия от египетската кухня
Всеки на трапезата ще остане впечатлен
Двамата хапнаха охлюви в „Най-лошия ресторант на света“
Те са полезни и засищат