

- Скъпи, не бъди песимист!

- Хайде да избягаме!
- А бе, по-добре да кротуваме, че да не стане по-лошо...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите
При производството на термофилна мая за хлебни изделия се използват много смъртоносни токсични вещества
Топ кулинарката разкри във включване на живо във Фейсбук, че подготвя хипер амбициозен проект
В асортимента ще откриете най-доброто от родното винопроизводство и колекционерски бутилки шампанско от Франция
Те често са в центъра на вниманието с кавги
Много лесно се приготвят
Пробвайте тази неустоима рецепта още днес
Страната на изгряващото слънце ще представи Юлияна Антонова-Мурата чрез новата си книга
Печено сладко изкушение с шоколад