

- Извинявай, да не би да ти е студено?
Той:
- Не, толкова си е...

- Мамо, мамо, виж, едно куче лети!
Майката с лека усмивка казва:
- Яж, сине, яж, тревата е трепач...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Стават за нула време, веднага ги пробвайте
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Вижте как да го приготвите
Това е стар сладкарски трик, който малко хора познават
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Трябват ви само няколко съставки
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря