

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Освен това в тестото се добавя ситно нарязания пресен лук, а по желание може да се добави и магданоз
Аферата на Радина Кърджилова с Пламен Димов не е просто забежка за развлечение
Прясното българско месо от комбинат „Свищов“ се доставя ексклузивно за веригата
Ето рецептата
Продуктите ги има във всеки хладилник
Вижте тайната
С нея може да се справи с всеки. Зарадвайте близките още тази вечер
Бърз и лесен бъркан сладкиш
Рецептата е предназначена за всеки, дори за начинаещи
Трябва ви домашна юфка и няколко продукта, които ги има в хладилника