

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Свежо предложение, подходящо както за основно, така и за предястие
Вкусна и засищаща салата
Вместо „първокачествено пилешко месо с френско потекло“, купувачът открива странен продукт с боя
В оригиналната рецепта са се съдържали 4 съставки, в днешните колбаси има между 7 и 23
Добавете брашно, масло, мляко и горчица и ще си оближете пръстите
Страхотен гювеч, богат на вкусове и аромати
Вкусните и традиционни баници трябва да бъдат приготвени с по-малко мазнина и извара, вместо сирене, а тиквеникът – да е с минимално количество захар
Фантастичен мек вкус
Българското производство изчезва
Само за ценители