

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тази подправка ще помогне да се запази яркостта на цветните дрехи
Подходяща напитка за това ястие е плътното червено вино или качествената бира
Италианската мусака
Тази рецепта е много лесна
На този ден православните християни ядат за последен ден месо преди началото на 7-седмичните великденски пости
Лесна и бърза рецепта за обичаното гюзлеме
Класическо ястие от северна Италия
Хрупкави отвън и мекички отвътре, те са истинска наслада за всеки
Палачинките с кайма в тиган се приготвят много бързо и буквално се топят в устата
С тях се прави перфектната марината за бутчета