

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Докато ги опитваме, можем да стоплим сърцето си с техните хитове
Тайната на всичко е маринатата, в която ги правя
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Вкусът напомня на детството
Вижте рецептата
Те се приготвят бързо, но знайте, че се изяждат още по-бързo
Намазвате добре ребърцата и печете – толкова е лесно. Всяка домакиня ще се справи отлично
Поръсете с перца накълцан зелен лук и сервирайте с чаша червено вино
С тях се прави перфектната марината за бутчета