

- А бе биритчед, как е новото работа ф пътното?
- А бе заплатото е доообре, почифката доообре, работното време доообре, ама тоз оранжавата жилетка много сиганско бе...

- Шшшт... тихо, че ще те чуе!
- Защо? Той не знае ли?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Лазаровден се чества винаги в съботата преди Цветница и носи силно символично значение
Чудно мека и пухкава пита, която се приготвя с малко продукти и с много любов
Празникът, който е познат и като Лазарова събота, Лазарица, Лазар, е подвижен и винаги се пада в събота точно осем дни преди Великден
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Рецепта директно от сладкар, вкусът е невероятен!
Най-вкусните мъфини в света стават по този начин
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Те са уникални на вкус и много ефектни