

- Давай на кратко!
- Син на 3 години.

- Често ли ви се случва машинистът да сбърка пътя?

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Следвайте тази изпитана рецепта и се насладете на съвършенството на вкусовете
Съществува един изключително прост трик, който напълно ще промени резултата
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Можете да го направите с или без плодове
Става за 30 минути и всички си облизват пръстите
Имам рецептата от изселничка
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Днес ви предлагаме една нова и много сполучлива рецепта за любимите мекици