


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Отделете 4 чаши встрани, ще ви трябват за след печенето
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Днес ви предлагаме една нова и много сполучлива рецепта за любимите мекици
Носи оригиналното име Huevos Haminados
Хороскоп за деня – 15 април 2025, вторник
Много вкусна и проста рецепта.
Избършете външната част на всичките си уреди
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Колкото повече цвята изберете, толкова по-шарени и красиви ще бъдат великденските яйца