

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Това чекмедже всъщност служи, да поддържа ястията топли
Ниските температури превръщат захарите в нишесте и унищожават вкуса и аромата им
Едва чакаме няколко часа да се замрази във фризера
Във всеки дом има необходимите продукти
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Много по-вкусно, отколкото в магазина. Освен това е напълно естествено
Нужно е е само да сте наясно с подправките, които трябва да използвате при самото мариноване
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Ето я рецептата
Освен това любимите ви дрехи ще изглеждат като нови и ще ви служат дълго време