

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Много по-вкусно, отколкото в магазина. Освен това е напълно естествено
Нужно е е само да сте наясно с подправките, които трябва да използвате при самото мариноване
Става невероятно мек и с много фин вкус благодарение на изварата
Ето я рецептата
Освен това любимите ви дрехи ще изглеждат като нови и ще ви служат дълго време
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Определено никога преди не сте яли толкова вкусно свинско, изпечено във фурна
Опитайте и сами ще се убедите, че домашният любителски хляб е много по-вкусен и ароматен от този в магазина