

- Този белег на челото ми от какво си мислиш че е!?

- Ще приемеш ли моите дълбоки извинения?
- Е, можеше да са и по-дълбоки...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как се приготвя
Този иновативен метод с алуминиево фолио бързо се превърна в хит в социалните мрежи
С неустоима плънка
Вижте рецептата
В оригиналния вариант се използват пилешко и гъби, но също така вкусни са с шунка и кашкавал или вечната класика – натрошено сирене и яйце
Тестото се приготвя с мая, не е трудно да се омеси, само трябва да престои в хладилник за 1 час
От началото на юли са засечени над 1600 шофьори, които са се опитали да скрият регистрационните си табели
Пригответе ги само веднъж, за да видите колко са вкусни и лесни
Вместо концентрирани препарати използвайте домашни средства
Може да се използват както за кулинария, така и за отглеждане на растения и почистване на обувки