

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
В оригиналния вариант се използват пилешко и гъби, но също така вкусни са с шунка и кашкавал или вечната класика – натрошено сирене и яйце
Тестото се приготвя с мая, не е трудно да се омеси, само трябва да престои в хладилник за 1 час
Тези меки, ефирни хлебчета, които се надуват като малки мехурчета, докато се пекат, са идеалното допълнение към всяко ястие
Може да се използват както за кулинария, така и за отглеждане на растения и почистване на обувки
По-вкусни не сте яли!
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Бисквитената торта е перфектният десерт за всеки повод – от семейна вечеря до празничен обяд, а продуктите са налични във всеки дом
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Докато ястието се приготвя във фурната, може да направите някаква гарнитура по ваш вкус или да нарежете набързо една зеленчукова салата