


Скъпа, пак нямаха да ми върнат.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
"Изровихме" този популярен в миналото сладкиш и решихме да ви го припомним, защото определено е нещо, което си заслужава да приготвите
Апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Тe са удивитeлно вкусни и подобряват всяко ястиe, към коeто щe бъдат поднeсeни
Досега не бях попадала на толкова интересна рецепта за мекици
Питката става мека като душичка, откакто я направих вкъщи, не можем да й се наситим
Всичко, от което се нуждаете, са малко продукти и равна, гладка работна повърхност и процедурата по-долу, за да си приготвите невероятната рецепта
Всички ще искат рецептата
Тестото се получава много меко и нежно, дори след като мекиците са преседели няколко часа на масата
Вкусни хрупкави лакомства, за които са ви необходими само няколко съставки
За тeзи сладкиши няматe нужда от точилка или твърдe много продукти