


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
За разлика от рецептите, в които тиквичките първо се издълбават, а после се пълнят с плънката, тук всичко е много по-лесно
Сервира се с два вида сосове, салата, нарязани зеленчуци и увито в плосък хляб
Това е отлично хапване за празнична и постна трапеза
Има много лесни начини
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция
Може да опитаме да премахнем повечето от токсините и отровите в него
Вижте за какво помага още
Не е нужно да сте професионален готвач, за да приготвите тази вкусотия
Трябват ви няколко съставки, които ги има във всяка кухня, а приготвянето отнема точно 15 минути
Препоръчвам я на всеки, който няма много опит с тесто, защото процедурата е наистина проста