


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всяка седмица правя този пай „Осетия“, който става за обяд и за вечеря
Щом опитате от този вълшебен елексир, ще го използвате непрекъснато
Трябва ви малко кокосово брашно и масло, смесено с канела и захар и става върховна вкусотия
Определено никога преди не сте яли толкова вкусно свинско, изпечено във фурна
Перфектният пролетен десерт без печене, става буквално за минути
Опитате ли тази рецепта веднъж, по друг начин няма да приготвите тиквички
Днес имаме за вас чудесен съвет как да се отървете от този бръмбар, без да използвате вредни химикали
Не пестим от материал, за да се получи вкусна и пухкава
То е не само достъпна алтернатива на оцета и содата бикарбонат, но и изключително ефективно при упорити петна
Ето я рецептата