

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да я приготвите
Перфектната идея за летните вечери
Ако искате Евгени Генчев да ви свири на ушенце по време на вечеря, няма да ви е много трудно да го постигнете. Струва 140 лева, колкото би струвал билет за хубаво място в партера на зала 1 на НДК
Хората са останали възхитени както от качеството на храната, така и от цените
Има обаче и места, където продават порция цаца за 26 лева
Съставянето на менюто му е коствало безсънни нощи
Ути Бъчваров две седмици се подготвя за събитието
Ани Салич опъва бръчките с турско кафе и горещи душове
Тя е хидратираща, но се консумира и с вода, за да има истинската, наистина освежаваща стойност, казва проф. Донка Байкова
Включете банани към ежедневното си меню