

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Може да я използвате и като заместител на хляба, когато не ви се ходи до магазина
Ако не искате да пръскате пари на вятъра или по-лошо - да се лекувате от натравяне, е по-добре да ги избягвате
Опитни готвачи споделиха бърза и лесна рецепта за приготвянето на тази обичана от много българи храна
Прост трик, с който баницата ви ще има впечатляващ вид
Проста и сполучлива, ще я правите поне през ден
Дори и начинаещи кулинари биха се справили с рецептата
Толкова е ароматен този десерт, че цялата къща ухае невероятно
Продуктите ги има във всяка кухня!
Тя продължава традицията за своите внучета
Оформена красиво на охлювчета („бурми“), поръсена щедро със сусам, а от нея се носи вълшебно ухание на масло