

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Увеличението е с 4% спрямо финансовата рамка за миналата година
Цените, които чуваме по заведенията, трябва да станат европейски. Ако не ги направим, имаме износ на национален доход, смята Румен Драганов
Специалистите редпочитат други професии
Ани Салич опъва бръчките с турско кафе и горещи душове
Имунитетът се подобрява, костите стават по-здрави
Консистенцията и вкусът на сиренето зависят от това какъв вид мляко се използва, колко време е отлежал продуктът и в кой регион е произведен
Има доста продукти, които се заменят с други, които нямат нищо общо с оригинала
Били сме и може пак да бъдем номер едно в света, каза тя
Доц. д-р Тодорова твърди, че емоциите се научават, включително и тоналността
Плодовете и зеленчуците извън сезона се третират с химикали, за да узреят, не скри вирусологът