

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ваканция в страната ни излиза най-евтино на англичаните
Учениците бяха настанявани в бараки в сравнително добри условия, храната тогава беше великолепна
Традицията повелява в този ден да се поднася баница с най-различни плънки - месо, зеле, гъби, праз, тиква
През цялата година в триетажния ресторант се организират фирмени тържества, именни дни, юбилеи и частни партита
Има храни, които можете да включите в менюто си и през зимата, така че да не пълнеете чак толкова много
Най-търсеното кулинарно издание с морски рецепти вече е в печатницата. Бургазлии и гости на града ще го получат безплатно на Никулден
Д-р Пламен Челебийски ходи и в домовете на хората безплатно, след като от РЗИ - Стара Загора затворили лекарския кабинет във Винарово
Здравословното хранене, съобразено със сезона, може да бъде полезно за здравето
На Петковден се месят колаци, като най-големият от тях се нарича на света Петка, а в Тракия са известни специални жертвоприношения на черни кокошки
Вместо с краве сирене, закуските са бъкани с палмово масло