

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Представям ви технологията на приготвяне на пищен пшеничен хляб със сирене
Има си известни тънкости, с които трябва да сте наясно, ако искате накрая козунакът да очарова цялото ви семейство
Той е символ на празника, на топлината и уюта на дома. А когато е приготвен с любов и внимание, се превръща в истинско кулинарно изкушение
Добавете го заедно със сухите съставки
Някои приготвят въпросната вкусотия като едно цяло печиво, а други го приготвят по същата процедура, но не на девет „парчета“, а оттам идва името Девет плика
Тази питка със сирене донякъде напомня на италианската пица, но вече без домати и сос
Висок, пухкав и много ароматен - всичко благодарение на лимона
Можете да й се насладите по време на закуска между закуска и обяд или на обяд или вечеря
Трябват ви 4 яйца, крема сирене и малко брашно