

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето я рецептата
На борсите цената на яйцата не се променя
Може да е и сладка, и солена
Грехота е да не опитате да го направите
Резултатът надмина всички очаквания, станаха огромни конци
Рецепта директно от сладкар, вкусът е невероятен!
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
Винаги става много сполучлив, пухкав и най-важното – вкусен
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне