

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Никога не пропускайте закуската
Вариантите за приготвяне на сръбския боб са много
Вариантите за приготвяне на пребранац са многo
Всички, уважили празника в Кошарица, имаха възможността да се насладят на прясно изпечена наденица и чаша червено вино
На празничната трапеза слагаме пача, свинско печено, печена кокошка, кървавица, наденица, кюфтета, сланина...
Само 5 часа печене ви делят от идеалната празнична капама
Живяла дълги години по хотели и лагери и не й се налагало да готви
Всъщност не е нужно нищо специално, за да направите страхотна пица у дома
Кой не е ял яйца с наденица
Вкусно и лесно