Научих най-бързата рецепта за пица, през ден я правя у дома
Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна
Кой не обича пица? Сега ще ви разкажа каква е тайната на моята. Става само за 15 минути, а плънката може да бъде най-разнообразна. Всички у дома са полудели по нея и искат да им я правя всяка седмица. Омитат я за секунди.
Понякога я приготвям дори и за закуска, а децата ми я обожават. Много е вкусна. Предлагам ви рецептата си, гарантирам ви, че няма да сбъркате, ако решите да я приготвите.
Продукти:
Хляб – 2 бр.
200 гр. наденица
100 гр. кашкавал
1 бр. домат
2 с.л. майонеза
2 с.л. кетчуп
Приготвяне:
Стъпка 1:
Първото нещо, което трябва да сторите е да включите фурната на 180 градуса и да я оставите да загрее. Това ще ускори процеса за готвене.
Стъпка 2:
Нарежете на филии хляба ги наредете на дъното в предварително намазана с олио тава. Добре е да отстраните коричките.
Стъпка 3:
Смесете майонезата и кетчупа и намажете хляба, а след това отгоре настържете кашкавал.
Стъпка 4:
Сложете нарязаната наденица отгоре.
Стъпка 5:
Нарежете доматите и ги наредете най-отгоре.
Стъпка 6:
Може отново да поръсите с настърган кашкавал.
*Може да използвате всякакви гарнитури за пицата, вместо наденица – пилешко, шунка, гъбки и т.н.
Стъпка 7:
Сложете във фурната за 5-7 минути.
Живот след смъртта: Жена видя Рая, срещна загубеното си дете и се върна да разкаже
Русе грее с 900 метра празнична светлина и нова коледна магия
Лекари без договор, пациенти без сигурност – защо бюджетът за 2026 е решаващ
Открит опасен микроорганизъм в мляко за кърмачета, изтеглят партиди от пазара
Властта се срива, Радев излиза напред
Откраднаха коледна елха от района пред училище в Радомир
Протест в Смолян срещу фотоволтаична централа: Жителите се опасяват за домовете и гората
Как евтините китайски дрехи заляха Европа
Въпросът остава: Кои са били хората, стреляли по деца в Сараево, като на сафари?
Тези хора да забравят за джинджифил, въпреки че се води суперхрана
Нова горивна схема затяга коланите: Бензинът в Иран вече не е даденост
Всички правим тази грешка: Тези ястия, стават по-здравословни, но чак на следващия ден
