

Холмс:
- Уотсън тая е без гащи.
- По какво разбра?
- Има пърхот по обувките.

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжа ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
С няколко прости стъпки ще получите цяла тава ароматни сиренки, идеални за неделната закуска
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция
Въпреки че тестото не съдържа мая, то трябва да почине, за да стане еластично, в това е и тайната
Препоръчвам я на всеки, който няма много опит с тесто, защото процедурата е наистина проста
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Независимо дали ги поднасяте сладки или солени, те със сигурност ще се превърнат в нов любимец на трапезата ви
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Резултатът е впечатляващ – златисти, пухкави и неустоимо вкусни
Тестото се приготвя много бързо и лесно се меси, след което се оставя да втаса за известно време и накрая се пече само за 25 минути
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация