

Холмс:
- Уотсън тая е без гащи.
- По какво разбра?
- Има пърхот по обувките.

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжа ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Това е класика в домашната сладкарска традиция
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Приготвям ги като закуски през уикенда, защото стават много бързо и лесно
Но дори и да останат също ще са толкова мекички и апетитни, колкото след изваждането им от фурната
Тя е сочна и безумно вкусна
Имам рецептата от изселничка
Рецептата е семейно наследство
Трябва ви извара и около час време