

- Така ли, каква е тайната?
- Вчера и двамата ни болеше глава.

- Какво е химическа реакция?
- Това е когато ми пишете двойка, а татко реагира химически!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Най-вкусните мъфини в света стават по този начин
Можете да получите наситен червен цвят по естествен път с помощта на плодове и подправки
Цялата тайна е в приготвянето на много бързо тесто, което не е необходимо да чакате да втаса
За тях няма да ви се налага да висите дълго в кухнята
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Тайната се крие в една малка подробност
Имате нужда само от 3 общодостъпни съставки, които вероятно имате у дома
Ще ми благодарите за този трик
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Дори не сме предполагали за колко много неща може да се използва