


- Утре е 30 годишнината от сватбата ни, искаш ли заколим прасето?
- Защо, то какво е виновно?! Брат ти ни запозна...

- Вселайко!
Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Начинът на приготвянето й е интересен, но никак не е сложен
Това е класика в домашната сладкарска традиция
Открийте как да съхраните вкуса на лятото с лесни и проверени методи
Далеч по-вкусни от традиционните пържени тиквички заради начина, по който се панират преди пържене
Винаги, когато я приготвям, вкъщи ухае на уют, а спомените от детството нахлуват
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Лесни методи за почистване на индукционен котлон в домашни условия
Оформям ги и ги слагам във фурната
Тази комбинация е идеална за почистване на загорели тигани. Ефективно, бързо и без скъпи и вредни химикали
Има ги във всяка кухня