

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Има няколко варианта на тази рецепта, като можете да напълните гевреците със сирене, маслини или да ги оставите натурални
Винаги, когато я приготвям, вкъщи ухае на уют, а спомените от детството нахлуват
Обикновено се пълни със сирене, но може и с кайма или нещо зелено
Турският сладкиш се прави от хрупкаво тесто, течен шоколадов крем и ядки
Оформям ги и ги слагам във фурната
Всичко е натурално, а ароматът на готовия продукт е неповторим – това е ароматът на лятото
Тънък слой хрупкаво тесто и течен шоколадов крем, направо се разтапят в устата
Тези са нещо изключително – апетитни, ароматни, с хрупкава външност и сочна плънка отвътре
Това e сладкиш, който най-чeсто щe срeщнeтe на роднински тържeства в Турция
Методът е много ефективен и най-важното – безопасен за самия уред