

- Госпожице, много ми харесвате! Искам проблеми от вас.

- А защо не овце?
- Е, то беше веднъж!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Подходяща е като гарнитура към много ястия, а можете просто да я намажете на филийка препечен хляб
Тази оригинална идея няма да остави никого безразличен
За разлика от рецептите, в които тиквичките първо се издълбават, а после се пълнят с плънката, тук всичко е много по-лесно
Има много лесни начини
Този дебел турски хляб, известен с меката си текстура и невероятния си вкус, е истинска сензация в Турция
Пълненият омлет вкъщи е любимо ястие
Въпреки че тестото не съдържа мая, то трябва да почине, за да стане еластично, в това е и тайната
Разберете как с няколко прости съставки и лесни стъпки да създадете изкусителен десерт, който ще се превърне в любим на цялото семейство
Пробвайте и вие
Препоръчвам я на всеки, който няма много опит с тесто, защото процедурата е наистина проста