

- Ама госпожо, аз да не съм мъжът ви!

- Кажи ми нещо смешно...
- Е, ти пък веднага за заплатата ми питаш.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Всеки трябвало да чете етикетите на продуктите, за да е наясно с хранителния състав
Най-хубавото в нея е уникалното съчетание на вкусове, което именно я прави любима и на малки, и на големи
Тайната се крие в една малка подробност
Рецептата е елементарна, а само от уханието мигом огладняваш, пък опиташ ли - няма спиране
Ще ми благодарите за този трик
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Казва се “столистна”, защото специалната технология на сгъване на тестото води до образуването на прекрасни пухкави слоеве, които са видими, когато я разчупите
Тя много лесна за приготвяне
Дори не сме предполагали за колко много неща може да се използва
Този козунак се получава с много богат и разнообразен вкус, а става толкова лесно