

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Нужно е е само да сте наясно с подправките, които трябва да използвате при самото мариноване
Платката беше монтирана с българска прецизност: леко вдлъбване, едно напасване с гумен чук и две псувни за късмет
Невероятно проста рецепта за меки домашни хлебчета меки домашни хлебчета
За една година сме произвели малко над 6000 тона агнешко месо
Има исторически рожден ден
Аз обичам да добавям локум или стафиди, а понякога и сладко – според това какъв точно вкус искам да имат масленките, но вие може да приготвите и основния вариант с орехи
Пащърнакът е пълен с витамини, влакнини и ползи за храносмилането и имунитета
Морската врана има страхотна популация и е любим деликатес
Накрая задължително ги оваляйте в канелена захар за още аромат и сладост – божествени стават
Толкова е ароматен този десерт, че цялата къща ухае невероятно