

- Ах тиии, женкар...!
- Не бе, за една и съща жена.
- Ааа, глупак!

- Гад! Изчезна и ме остави сама с мъжа ми!
- Това не е нищо! Моят любовник и мъжа ми изчезнаха заедно...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя е пухкава, вкусна и мирише на незабравимото детство
Един много лесен трик
Пъстървата е постна риба, което означава, че съдържа минимално количество мазнини
В изтънчената атмосфера, изцяло отразяваща последните световни тенденции, гостите на ресторанта се потапят в изживяването наречено културата на Азия
Лодкостоянката в Ахелой вече е регистрирана
Отново 3500 порции рибена чорба и 9000 риба ще бъдат раздадени на хората на пет пункта в Бургас
В православната вяра на българите светецът Николай, чието име означава "Побеждаващ", се почита и като патрон на рибарите
Пъстървата с моркови на фурна е много крехка и вкусна, приготвена по този начин. Сервирайте я с бяло вино и се насладете на всяка хапка
Майсторите готвачи я приготвят по тайна рецепта, която тушира миризмата. Тази марината съдържа богатство от вкусове и аромати, които не само премахват острата миризма на риба, но и добавят интересен вкус към нея
За последните няколко години мероприятието се превърна в прекрасна традиция