×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Димитър Диамандиев обърка сметките за апелативен прокурор на Бургас


Димитър Диамандиев обърка сметките за апелативен прокурор на Бургас
Димитър Диамандиев (вляво), Любомир Петров (в средата) и Пламен Стефанов (вдясно) са тримата кандидати за нов апелативен прокурор на Бургас. Битката още от сега изглежда предизвестена
Тема в развитие
Жестока битка на лобита във ВСС след насрочването на избора за апелативен прокурор на Бургас Димитър Диамандиев обърка сметките за апелативен прокурор на Бургас Бургаският обвинител Любомир Петров влиза в битка срещу Пламен Стефанов от Сливен за нов апелативен прокурор Обвинител №1 на Сливен - кандидат за апелативен прокурор на Бургас ВСС отряза Калина Чапкънова за шеф на Апелативна прокуратура-Бургас (ОБНОВЕНА) Отложиха избора на Калина Чапкънова за шеф на Апелативна прокуроратура - Бургас, още седмица ритане на лобитата във ВСС Гласуват кандидатурата на Калина Чапкънова за Апелативна прокуратура-Бургас в четвъртък Сотир Цацаров се оглежда за нов окръжен прокурор на Бургас Обвинителката на атентатора от Сарафово Калина Чапкънова поиска поста на Емил Христов в Апелативна прокуратура-Бургас Мандатът на Емил Христов изтича, почва битката за Апелативна прокуратура-Бургас ВАС отмени отстраняването на бургаския апелативен прокурор Емил Христов Кой използва разследването срещу унизително сваления бургаски прокурор Емил Христов?
виж още
скрий
15 Септември 2014, Понеделник, 15:10 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: Иван КОЛЕВ

Димитър Диамандиев изненада всички и подаде документите си в последния възможен срок
Още един магистрат влезе в битката за нов апелативен прокурор на Бургас, показа справка на Флагман.бг във Висшия събеден съвет (ВСС). В последния възможен срок Димитър Диамандиев подаде документите си и стана третият кандидат за поста.

Обвинителят към момента е изпълняващ длъжността апелативен прокурор на Бургас. Той бе назначен от ВСС на тази позиция след отстраняването на Емил Христов преди повече от година. Смяташе се, че Димитър Диамандиев ще участва на първия конкурс, но тогава той не декларира никакви амбиции да оглави държавното обвинение. Така бе и сега, когато тихомълком изчака последните часове и изненада с кандидатурата си.

Далеч преди него документи поде окръжният прокурор на Сливен Пламен Стефанов, а след това и Любомир Петров, редови обвинител в апелативна прокуратура-Бургас (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). С участието на Диамандиев на конкурса, още от сега може да се прогнозира, че той ще стане новият апелативен прокурор на Бургас. Името му не е замесено в нито един скандал, има богат юридически и административен опит и притежава нужната експертиза да ръководи обвинението, коментираха запознати с процесите в магистратурата.

Димитър Диамандиев е завършил юридическия факултет на СУ „Св.Климент Охридски“. Той е с 30-годишен юридически стаж. Бил е окръжен съдия, зам.районен прокурор на Бургас, районен прокурор на Карнобат, зам.окръжен прокурор, а в апелативното обвинение е от 1999-а година. На последната си атестация е получил най-високата възможна оценка „Много добър“.

В категории: Темида


7
Коментара
Флагман.БГ Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители 29/04/2024, Понеделник 12:01 0
Флагман.БГ Почина известен бизнесмен Почина известен бизнесмен 29/04/2024, Понеделник 09:53 0
Започва Страстната седмица
Започва Страстната седмица 29/04/2024, Понеделник 07:44 0
7
Коментара по темата
7.
един от улицата
14.10.2014 20:02:12
0
0
Стефанов стана окръжен прокурор заради близките си връзки с Валери Първанов , Цони Цонев,Вельо Велев които го представиха като смел и отговорен професионалист повдигнал обвинение на кмета Лечков.Само че за всяко повдигнато обвинение има оправдателна присъда .Защо ли ?!Така ли ще ръководи и апелативната прокуратура? ВСС после да не се питаме пак КОЙ?!..?!.
6.
читав ли
16.09.2014 10:42:20
3
2
Кой каза ,че бил читав.Жена му ли Събина Христова или присъдружната им Жанет Красимирова.
Нищо ново няма да се случи ако го изберат
Диамандиев да се стяга да обяснява защо изземва функции и прекратява дела.
Хайде да си спомним как срещу избора на Събина Христова за председател на БОС се състоя първия протест на съдии в страната.
В подготовката на избора й участваше и една персона-магистрат, която после се появи в списъка на Красьо Черничкия.
5.
читав ли
16.09.2014 10:42:20
2
2
Кой каза ,че бил читав.Жена му ли Събина Христова или присъдружната им Жанет Красимирова.
Нищо ново няма да се случи ако го изберат
Диамандиев да се стяга да обяснява защо изземва функции и прекратява дела.
Хайде да си спомним как срещу избора на Събина Христова за председател на БОС се състоя първия протест на съдии в страната.
В подготовката на избора й участваше и една персона-магистрат, която после се появи в списъка на Красьо Черничкия.
4.
staganta
15.09.2014 21:47:08
3
5
e nai posle prokyratyrata v byrgasa s da ima chitav prokyror na nai visoko nivo ,kato diamandiev profisionalist ot klasa yspeh sega veche mogem da si odahnem to behe onova chydovichte ot ymbol posle plateniy emcho ,koito napravi tolkova porasi na byrgas yspeh prokyror diamandiev pokoryvaite varhovete ,kato ymnata vi i krasiva polovinka sadiy hristova takiva trybva da badat blystitelite na sakona vie go pokasahte ,che ne polsvate avtoriteta si po varhovete da nasnachite sina si na nykoy apetitna slygbichka a go ostavihte sam da se dokasva v tasi trydna profesiy gordost ste sa byrgas yspeh
3.
sas
15.09.2014 21:45:33
0
7
лошото е, че точно поради това, че са навързани който и свестен да се появи или го избутват от системата, или става като другите.
2.
темида
15.09.2014 18:43:46
2
8
Дано на този пост застане достоен човек и дано ги разбута малко тия корумпирани магистрати.Всички са толкова навързани.
1.
Георги Бакалов
15.09.2014 17:58:20
7
14
ДИАМАНДИЕВ Е АБСОЛЮТЕН ПРОФЕСИОНАЛИСТ И ЧИТАВ ЧОВЕК!В моя случай реагира бързо, точно и коректно.Едно от много малкото имена, които са ИЗВЪН КАЛТА на бургаската съдебна система!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Главчев смени още 6 областни управители Главчев смени още 6 областни управители Кабинетът сменя управителите на областите Ловеч, Русе, Силистра, Сливен, област София и Софийска област Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Ученичка от Бургас реши да премине на червен светофар , попадна в болница Момиченцето получило охлузване на лявото коляно Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Орязаха добавката за Великден на хората с увреждания Не им се полагало след като ползвали и помощта "личен асистент" Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Пробутаха семпъл бивш министър в бургаската листа на ПП-ДБ, изтикаха трети Димитър Найденов Изненадващото решение е на ръководството на „Да, България“ Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Зоват Димитър Главчев да спаси хотелиерите в Слънчев бряг, като пусне гастербайтерите от Непал Не е нужно министърът на туризма да обикаля със слънчевите очила студията и да обяснява как прогнозата за времето трябвало да е хубава, каза Пламен Дотов Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Скандалът с фалшифицираните документи се заплита: Кирил Петков забърка и Пашата Атанас Русев звънна на баща ми ядосан да му каже да махна Пашата от списъка с 19-те души за разследване от прокуратурата, твърди съпредседателят на ПП И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа И тази певачка легна под ножа, клъцна си носа Новият  дует на Десита и Галин е с над милион гледания за седмица Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Президентът наложи вето върху промените в Закона за насърчаване на инвестициите Според държавния глава законодателството трябва да позволява бързо и качествено изграждане на важните за България обекти Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Oтбелязват с концерт постиженията по европроекти по програма „Tранспорт“ Заповядайте на 14 май 2024г., вторник, от 19.30 ч. на площад "Тройката", ще има много музика, игри и изненади Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Абсурдна наредба задължава лекарите да качат скъпата си апаратура на джета, за да спасяват удавници Браншът както страда заради липсата на обслужващ персонал, а ни задължават на всеки пет поста да има лекар, жалва се експертът по водно спасяване Иван Георгиев
Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Намериха 700 000 евро в багажа на пътници на летището Двама братовчеди искали да ги изхарчат в Турция 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома 4-месечно бебе загина заради торнадото в Оклахома Пет са жертвите, а ранените са десетки 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции 14 чуждестранни наемници убити в Николаев, а ген. Сирски призна за отстъпление от ключови позиции Бившият американски разузнавач Скот Ритър пък прогнозира, че до есента новото US оръжие в Украйна ще бъде унищожено, а Донбас ще стане руски Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Стрелецът омагьосва с чар, а Везните да не се занимават с интриганти и досадници! Хороскоп за деня – 29 април 2024, понеделник Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите  
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори