×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Сотир Цацаров се оглежда за нов окръжен прокурор на Бургас


Сотир Цацаров се оглежда за нов окръжен прокурор на Бургас
Визитата на Сотир Цацаров е част от регулярните му срещи в страната. Посещението му тук обаче съвпада с избора на нов апелативен прокурор и евентуално окръжен
Тема в развитие
Жестока битка на лобита във ВСС след насрочването на избора за апелативен прокурор на Бургас Димитър Диамандиев обърка сметките за апелативен прокурор на Бургас Бургаският обвинител Любомир Петров влиза в битка срещу Пламен Стефанов от Сливен за нов апелативен прокурор Обвинител №1 на Сливен - кандидат за апелативен прокурор на Бургас ВСС отряза Калина Чапкънова за шеф на Апелативна прокуратура-Бургас (ОБНОВЕНА) Отложиха избора на Калина Чапкънова за шеф на Апелативна прокуроратура - Бургас, още седмица ритане на лобитата във ВСС Гласуват кандидатурата на Калина Чапкънова за Апелативна прокуратура-Бургас в четвъртък Сотир Цацаров се оглежда за нов окръжен прокурор на Бургас Обвинителката на атентатора от Сарафово Калина Чапкънова поиска поста на Емил Христов в Апелативна прокуратура-Бургас Мандатът на Емил Христов изтича, почва битката за Апелативна прокуратура-Бургас ВАС отмени отстраняването на бургаския апелативен прокурор Емил Христов Кой използва разследването срещу унизително сваления бургаски прокурор Емил Христов?
виж още
скрий
03 Април 2014, Четвъртък, 07:51 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Главният прокурор идва в Бургас, за да изслуша отчета на окръжното обвинение


Обвинител номер едно в държавата Сотир Цацаров ще присъства на отчета на Бургаската окръжна прокуратура, научи Флагман.бг.

Настоящият окръжен прокурор и почти сигурен нов апелативен Калина Чапкънова ще отчете дейността за 2013 година. На този етап никой в прокуратурата не отваря и дума за визитата, което я забулва в мистерия. "Няма нищо необичайно. На нашите отчети обикновено присъстват и от ВКП", лаконична бе Калина Чапкънова. Според запознати тя се е подготвлила изключително добре за утрешния ден. Докладът й е напоителен, отчитащ големия обем от работа на окръжните прокурори.

Посещението на Сотир Цацаров в Бургас е част от регулярните му проверки в страната. През миналата седмица той бе в Хасково, където се срещна с прокурорите и запозна с техните проблеми.

Идването му тук съвпада с изборите за нов апелативен прокурор и евентуалната промяна в окръжна прокуратура. Най-вероятно на следващото заседание на ВСС - след седмица ще бъде гласувана кандидатурана на единственият желаещ да оглави Апелативното обвинение в Бургас Калина Чапкънова. Предполага се, че тя ще получи подкрепата на членовете на ВСС, което пък ще доведе и до кадрови промени в Окръжна прокуратура. За вр.и.д. се спряга Красимира Кателиева.

В евентуалния конкурс още от сега се спрягат имената на четири прокурори - трима от окръжна и един от районна прокуратура. Според неофициална информация това са Красимира Кателиева, Кремена Стефанова, Елка Добрикова и Георги Чинев, зам.-районен прокурор.

Със сигурност Цацаров ще се срещне с тях, за да се огледа кой е най-достоен за наследник на Чапкънова. Общоизвестен факт е, че думата му тежи изключително много при кадровите решения в прокуратурата и във ВСС никой не смее да одобри предложение, без да има неговото съгласие.

В категории: Темида


7
Коментара
Започва Светлата седмица
Започва Светлата седмица 06/05/2024, Понеделник 08:02 0
Флагман.БГ Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден 06/05/2024, Понеделник 07:54 0
7
Коментара по темата
7.
l,e;ekkkf m,e/rldldy
17.06.2014 15:24:19
0
1
Коя с кого си ляга , това пряко няма значение за качеството на работа , принципно. Омръзна ми да чета такива комплексарски коментари в България.Борете се за постовете, доказвайте се, като сте по-добри от тях. нищо няма да постигнете иначе в България с коментари от селската вечеринка.
6.
боби
04.04.2014 10:36:58
1
6
Тази курвалана с червените устни не става за апелативен прокурор.Цацаров ако я подкрепиш-ебати прокуратурата-Калинка до Калинка.....
5.
цацаратура
03.04.2014 21:16:57
1
8
ЦАЦАРОВ,разследвай Чапкънова и семейство,и баща и Стефан Чапкънов за ПРАНЕ на ПАРИ за ХОТЕЛА ИМ в КК Слънчев бряг!!!! Не искаме Апелативен прокурор -Корумпиран и Курва! НЕ не и пак НЕ!!!
4.
kolegi
03.04.2014 20:10:32
0
10
Чапкънова и Кателиева са големи курвички,първата лягаше на Емо Христов,сега ляга на Боби Сарафов,вторатаот лягаше с Йордан Иванов и дойде от Ямбол стана прокурор в Бургас,зам окръжен стана,а сега ше стане ОКРЪЖЕН,а Калинка. АПЕЛАТИВЕН! ЕВАЛА,мацки!
3.
запознат
03.04.2014 16:37:05
0
10
Че той вече е казал кого ще назначат за Окръжен прокурор! това е годпожица Красето Кателиева,за ваше сведение! Да живеят курветата в тази прокуратура!!!
2.
Korupcia
03.04.2014 16:27:24
1
9
незнам от къде ще го намери.
Доста от прокурорите в Бургас са поръчкови и работят с група съдий и началника на полицията-Милен Димитров да повдигат обвинения на който не си плаща.
Емил Христов беше мега корумпиран. Имаше и един зам. окръжен заловен с подкуп също.

Трябва да се проверят и съдийте които съдействаха на по-горната организирана престъпна група на полицаи и магистрати.
1.
запознат
03.04.2014 15:17:04
2
9
Ам,чи то тук в Бургас има ли нещо читаво за тоз отговорен пост ? Ми то в съда и в прокуратурата смърди отвсякъде на корупция, направо са леш.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак Веселба до извора с лековитата вода в Поморие, където жена се спаси от рак За чудото разказа игуменът Паладий, а кметът Иван Алексиев сподели, че се надява Илия Луков да зарадва хората с песните си Започва Светлата седмица Започва Светлата седмица С това се поставя завършек на великденския празничен цикъл Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Гергьовден е, 208 016 българи имат имен ден Вторият ден на Великден тази година съвпада и с Деня на храбростта и на Българската армия Пир за Великден в Зоопарк Бургас Пир за Великден в Зоопарк Бургас Вижте как зарадваха животните за празника! Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже Палавата Христиана от "Ергенът" стене и се съблича в ръцете на 10 мъже  Риалити героинята ги кара да лазят по земята Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Забраниха на гаджето на Иво Карамански да пазарува Инфлуенсърката получила нареждане от майка му да не купува нищо за очакваното си четвърто дете Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? Марсовото затъмнение е навръх Великден, за да гледаме на месоядството като на канабализъм? За хората, които изостават в своето развитие, то ще повлияе като предизвика инциденти, скандали, изневери, престъпления, предупреждава Филип Филипов Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Сестрата на Маги от "Ергенът" се оказа голяма красавица Фаворитката на Алекс май не е бременна
Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбан и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат Секс на изхвърлен на улицата диван Секс на изхвърлен на улицата диван Двойката се била отдала на любовни ласки, без да обръща внимание на минувачите Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Кървава драма почерни Белгород, боец застреля шест свои колеги Военнослужещият, който дошъл в Русия от Донбас, убил и командира си Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Отиде си актьор от филми с купища „Оскар“-и Бърнард Хил почина часове преди да се завърне на ТВ екрана със сериала „The Responder“, който трябва да се излъчи тази вечер по Би Би Си Цяла Великобритания говори за българка Цяла Великобритания говори за българка Валентина е обявена за най-добрата акушерка на Острова за 2023 г. Как войнственият ислям трансформира Франция Как войнственият ислям трансформира Франция Цялата държава се сблъсква с религиозните искания на нарастваща част от мюсюлманското население Бритни Спиърс се сби с приятеля си Бритни Спиърс се сби с приятеля си Певицата обяви, че се мести в Бостън В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени В нощта на Великден: Русия атакува Харков, Днепър и Одеса, има загинали и ранени При атаката срещу Харков са убити двама души, подпалена е хранителна фабрика, нанесени са щети на друга инфраструктура
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори