×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бели ковчези и извинения - убих, без да искам. А смъртно наказание?! След което ще се извиним


Бели ковчези и извинения - убих, без да искам. А смъртно наказание?! След което ще се извиним
Бял ковчег точно на Великден, това беше съдбата на едно момче, което вярваше в приятелството
Тема в развитие
виж още
скрий
21 Април 2014, Понеделник, 05:09 ч.
Автор: Радостина ГЕОРГИЕВА

Аз трябваше да умра, не той, ридаеше болната майка на поразения от приятелска ръка Николай... а няма и седмица от жестокото убийство на малката Алекс


Тодор не беше стока, но никога не сме мислили, че може да стигне дотук. Това говореха момчета, събрали се на Бургаските гробища днес в ранния следобед, за да изпратят съученика и приятеля си Николай, който загина от "приятелската" ръка на Тодор Атанасов.

Така не може да продължава. Ще го изкарат наркоман, ще го изкарат невменяем, ще полежи малко в затвора и ще го пуснат, а Ники след малко ще бъде заровен завинаги. Ще направим група във Фейсбук за връщане на смъртното наказание. Когато знаеш, че можеш и ти да умреш, ще се замислиш, преди да вдигнеш ръка срещу друг, говореше съсед, който не криеше сълзите си и не беше сложил традиционните за такива случаи тъмни очила.

Младежите се нареждаха един след друг край сергиите за цветя, купуваха последната си почит към приятеля си, изглеждаха стресирани и потресени. Край белия ковчег се бяха наредили роднини в траур, пристигнали от всички краища на страната, шокирани, не вярващи, не можещи да понесат истината.

Какво става с този свят, какво става с този народ, полудя ли, всеки ден е така. Всеки ден си отиват млади хора. Един от болест, друг от катастрофа, трети убит, говореше продавачка на цветя, която уж е претръпнала и е виждала вече какво ли не. Черна катафалка вкара белия ковчег с тленните останки на момчето в ритуалната зала.

Защо той, защо не аз, ридаеше онкоболната му майка още вчера.  Защо Господ ни наказа така?

Край 20-ти блок в "Славейков" хората продължават да минават на пръсти, а семейството се е затворило и скърби за изгубеното си дете. Убиецът пък е в ареста и казал, че съжалява. 

Атанаска също каза, че съжалява за стореното с малката Алекс. Тодор даже рони и сълзи от разкаяние. А никой не се сети да заплаче преди това.  Нито, когато душеше дете с плик, нито, когато ръгаше приятел с нож в сърцето.

Късни крокодилски сълзи. Лицемерно съжаление. А двама души лежат в белите си ковчези. Остава да съжалим убийците. И да поплачем с тях.

За себе си. Защото може да сме следващите жертви на системата, която ни раздели на хора в ковчези и състрадателни разкайващи се убийци.  

В категории: Лична драма


15
Коментара по темата
15.
убих, без да искам
07.02.2015 17:50:16
0
1
и как става т'ва ?
14.
koew
03.05.2014 13:55:03
0
0
smartnoto dase warne barzo ei ori6arski barzogo wra6tai prezidenta ne sagelqwaite ubiicite prokurori sadebna wlast wra6taite smartnoto nakazanie
13.
Петя
23.04.2014 12:14:13
1
2
Само СМЪРТ!Защо доживотна да го хрантутим и него ли цял живот!
12.
!!!!
22.04.2014 13:41:10
0
3
За да се случи всичко това е виновна до голяма степен и корупмипараната правосъдна система, която отреди незначителни присъди за извършени престъпления от близки роднини на Тодор. Ако те бяха получили справедливи наказания едва ли той с лека ръка би вдигнал и забил ножа! Дали и сега "царица-парица" ще го онивини!? Къде сте господа управници? Срамно е да убийци на деца да остават ненаказани! А ако утре жертвите са вашите деца!!!
11.
Никита
22.04.2014 11:24:26
1
3
Да не дава Господ никому, но къде е в тези моменти Той? А като говорим за правосъдната ни система...?-там повече от законите важат парите - пълно безчестие и в такава система АЗ бих наистина полудяла и бих се превърнала в убийца- ще убия убиеца на детето си пък нека да видим после как тази същата съдебна власт ще осъди мен???
10.
кирито
22.04.2014 08:20:25
0
6
До Лисичков...Пич,ако си същия този за когото те мисля...шапка ти свалям за стореното преди години.С теб съм в подобни начинания!!!Лесно можеш да ме откриеш ако си бивше ч...е!!!
9.
............................
21.04.2014 23:16:08
1
4
по добре доживотна присъда,смъртната е услуга,по добре да умират бавно всеки ден
8.
Поморие
21.04.2014 22:47:03
0
16
СМЪРТ И ЗА УБИЙЦАТА НА МАЛКАТА АЛЕКС от Поморие! СМЪРТ за всички посегнали на човешки живот!
7.
Лисичков
21.04.2014 20:55:57
2
21
А вие каде сте бе?? САМО ЗНАЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ.....!!! АМИ КАТО ВИЖДАТЕ НАРКОМАНИ ВСЕКИ ДЕН ПО УЛИЦИТЕ ДАЙТЕ ЩЕ СЕ СЪБЕРЕМ МАЛКО ХОРА ЛИ СМЕ НЕ НАРКОМАНИТЕ... ДАЙТЕ ДА СЕ СЪБЕРЕМ И ДА ГИ ПРОГНИМ...??? НЕ МОЖЕМ ЛИ ДА ГО НАПРВИМ??? МАЛКО ОБЕЗЛЮДЕНИ СЕЛА ЛИ ИМА КЪДЕТО МОГАТ ДА БЪДАТ САМО НАРКОМАНИ ??? ДА ГИ ПРАТИМ В СТРАНДЖАТА ДА ОБИКАЛЯТ ТАМ ПЛАНИНАТА БОКЛУЦИТЕ.....!!! ВЪРНЕТЕ СМЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ!!!!!!!!! А КОЛКОТО ДО ВСИЧКИ КОИТО ПИШАТ ТУК НЯМА СМИСЪЛ ДА КОМЕНТИРАТЕ КЪДЕ БИЛА ПОЛИЦИЯТА КОЛКО НАРКОМАНИ ИМАЛО НЕ ЗНАМ СИ КВО И ДА КОМЕНТИРАТЕ ТУК НЕ ВИЖДАМ ТОВА КАК ЩЕ ПОМОГНЕ УТРЕ ДА НЕ УБИЯТ ВАШЕТО ДЕТЕ ДА НЕ УБИЯТ ВАС САМИТЕ ВАШИТЕ БЛИЗКИ... ДОКАТО НИЕ НЕ СИ ПОМОГНЕМ НЯМА НИКОЙ ДРУГ ДА НИ ПОМОГНЕ ЗАЩОТО ВСИЧКИ ИНСТИТУЦИИ ГЛЕДАТ ИНТЕРЕСИТЕ СИ В БЪЛГАРИЯ И НИКОЙ НЕ ГО Е*Е ЗА ДРУГИЯ!!!!!!!!!!!!
6.
-----
21.04.2014 19:51:59
2
33
А къде е полицията? Докога разни пласьори ще са под крилото й? Докога наркомани ще се разхождат необезпокоявани и ще вършат страхотии - обири, убийства?!?
Съжалявал..........Това е само поза! Гледа да си спаси кожата!
Никаква милост! Никаква! Не може да съжаляваме убийци, изнасилвачи, крадци!
5.
и аз
21.04.2014 19:47:33
1
23
И да се отмени тази поправка в закона, дето като си признаеш и съдействаш на органите автоматично присъдата ти се намалява на половина!
Не сме дорасли за отмяна на смъртното наказание! Трябва да се върне и най-после тези продажни съдии да проумеят, че с подкупността си докараха до този хал престъпността у нас! Че днес ще взумат подкуп, ще освободят някой престъпник, но утре може да са те, може да са техните деца, може да са техни близки!
Стига търпение, хора! Стига овчедушие! От нас зависи много!
4.
123
21.04.2014 19:02:34
3
8
И да се върне като няма правосъдие, няма голямо значение.
3.
АЗ
21.04.2014 18:59:10
1
32
Трябва да се инициира подписка за референдум за отмяна забраната на смътното наказание.Какво чакаме?
2.
!!!!!!!!!!!!
21.04.2014 18:43:37
0
31
Убиецът съжалявал?Ами да беше помислил преди да убие Николай!Няма връщане назад и да съжалява и да не съжалява,момчето вече го няма!Трябва да се върне смъртното наказание!Как ще преживеят сега родителите тази тежка съдба?Аз също съм майка и няма да мога да преживея ,ако се случи нещо с моето дете!А сега този убиец ще получи максимум 10 години,а момчето никога няма да се върне!Убиецът ще забрави,но майката на убитото момче никога!
1.
аз
21.04.2014 18:36:51
1
39
Аз съм с двете ръце за!!! Трябва да има някаква промяна в тая държава...трябва да се започне отнякъде....Жалко за момчето..Да почива в мир!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори