×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Процесът срещу Тодор Атанасов за убийството на дистрибутора Николай Христов тръгва утре в БОС


Процесът срещу Тодор Атанасов за убийството на дистрибутора Николай Христов тръгва утре в БОС
Тодор Атанасов използва престоя си в затвора, за да пъчи мускули и качва снимки в социалните мрежи. Дали се е покаял?!
Тема в развитие
виж още
скрий
22 Март 2015, Неделя, 20:54 ч.
Автор: Георги ДИМИТРОВ

22-годишният бургазлия подсъдим по чл.199 от Наказателния кодекс, грозят от 15 години до доживотен затвор без замяна
Процесът срещу Тодор Атанасов, обвинен за убийството на дистрибутора Николай Христов, потресло Бургас на миналия Великден(ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ), започва в понеделник в Бургаския окръжен съд.

Делото е разпределено на един от най-опитните магистрати в Съдебната палата – съдия Цвета Попова. 22-годишният Тодор Атанасов е подсъдим по чл.199, ал.2, т.2, по който го грозят от 15 години до доживотен затвор без право на замяна.

Това е втори обвинителен акт, който прокуратурата внася. При първия случай наблюдаващият прокурор Калина Чапкънова бе допуснала известни пропуски и се наложи да си преработи обвинението. Обвинителният акт бе внесен в началото на тази година и делото насрочено за 23 март. Не е ясно дали Тодор Атанасов няма да иска процесът да протече по съкратената процедура, за да му се опрости 1/3 от наказанието. 

Припомняме, че Тодор Атанасов бе привлечен за обвиняем за убийството на съседа си и приятел от детство Николай Христов. 22-годишният Тодор, който има проблеми с наркотиците убил Тодор, за да задигне оборота му от 5 хил.лв. В досъдебното производство Тодор направи самопризнания, но твърдеше, че Николай го бил нападнал пръв и той действал в условия на неизбежна самоотбрана.

В категории: Темида


13
Коментара
13
Коментара по темата
13.
Бургаския
23.03.2015 09:05:42
0
2
До Бозата и Тъпака-слушай бе набеден "гангстер", нали си много опън бе два пъти те викам щото си голяма работа ама нещо не идваш.Иначе си голяма работа в нета. Ела да се видим понеже имаш некви мераци към мен.
12.
До млякото и руснака
22.03.2015 22:44:28
0
8
Абе педали гнусни,Вие освен да висите в интернета и да драскате неграмотни и несмислени глупости,друга работа в панелата нямате ли?!Еи руснак,я веднага започвай да ръгаш Тодор убиеца в сухия задник и след това свърши в устата на млякото!ТОВА Е ЗАПОВЕД!
11.
Na mlqkoto tatko mu
22.03.2015 22:20:06
0
5
Mlqko , maikati ostavi 2,30 za malak Merlin rozov ostavi na Rusnaka da pushi dokato cepite darvata , i da izdoite kravata a ne kato minaliqt pat vola
10.
dolno ezerovo city
22.03.2015 21:42:40
5
2
mlqkoto i rosnaka sa nai golemite v Borgas !!!!!!!!!!!!!
9.
Жоро
22.03.2015 21:13:22
0
8
Напълно съм съгласен с номер 8.
Подкрепям идеята!Смърт за убийците!!!!!!!!!!!
8.
СМЪРТ ЗА ТОЗИ ИЗРОД
22.03.2015 20:25:11
0
24
Хайде утре всички да се съберем пред съда,и да викаме с всичка сила за СМЪРТНО НАКАЗАНИЕ НА ТОЗИ ИЗРОД!!!Това влечуго отне живота на едно безкрайно добро,трудолюбиво и честно момче!Тодор уби по-особено жесток и мъчителен начин,човека на чието семейство е длъжник до гроб!Отне мечтите и бъдещето на толкова хора,дори не пожали болната майка(Бог да я прости милата женичка) на Николай,която го е гледала и хранила като свое дете!Този долен,безсъвестен боклук заслужава да бъде рязан на парчета жив.....Апелирам към всички негови съкилийници да бъдат безмислостни към това изчадие.Да се гаврят по най-жестокия и безмислостен начин с Тодор,да го разчекнат в буквалният смисъл на думата.
7.
Смъртна присъда
22.03.2015 20:10:42
1
17
Този убиец трябва да изгние в затвора,Дано върнат смъртното наказание!След като е убил човек,само смърт и нищо друго на тоя убиец!И това ми било приятел, изрод долен!
6.
bla
22.03.2015 20:01:32
0
17
Директно на стола го пращайте, няма само да хрантутим тия убийци...
5.
смотан Тодор
22.03.2015 19:40:29
0
22
Тоше Тоше провали си живота моето момче.Ти си голям калпазанин и не се хващаш на работа ,а гледаш само как да прецааш няого за пари,но тук беше брутален да убиеш нормално раотещо момче и да вземеш оборота,а после да си измисляш разни историйки.Господа съдии на този педал и олигофрен,му дайте с чиста съвест доживотен без право на замяна.На него вече му хареса в затвора.Аналното отверстие е с разжирение вече,така че няма проблем-разработен е да е булка до живот :)
4.
МЛЯКОТО И РОСНАКА САЗДАТЕЛИТЕ НА БОРГАСКАТА МАФИА
22.03.2015 19:33:19
15
1
opa opaaa kakvo napadate momcheto kato neznaete istinata ve pomqri !! toi nee vinoven che onia go e napadnal i e iskal da go iznasili i Toshko se e zashtitil,toi mi razkaza istinata v pandiza dokato se kapehme dvamata v baniata
3.
jj
22.03.2015 19:28:37
2
10
Izrod mrasen da se machish dano do jiwot. Pomiar, daje i do jivot ti e malko da te machat publichno laino mrasno.
2.
me
22.03.2015 19:21:28
0
14
TODORE da izgniiesh vyv kiliiiiiite dano IZROD YBIEC !!!
1.
aftara
22.03.2015 19:18:34
1
7
amfi_analniq
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори