×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Смениха най-успешния управител на Петрол Холдинг АД с бившия кмет на Поморие Петър Златанов


Смениха най-успешния управител на Петрол Холдинг АД с бившия кмет на Поморие Петър Златанов
На 21 ноември Илюмжинов (вляво) обяви, че ще запази кадърните, но веднага след това направи точно обратното, Златанов отдавна е с пропукана репутация
Тема в развитие
виж още
скрий
05 Декември 2013, Четвъртък, 08:50 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки архив Фагман.бг

Чистката в дъщерните дружества е почнала веднага след поредните лъжливи изявления на Илюмжинов, че ще направи инвестиции за 100 млн.евро и ще запази добрите кадри
Таньо Иванов - управител на проспериращата дъщерна фирма на Петрол Холдинг АД – „Бългериън Роуз Гардънс”ЕООД, е отстранен от поста. Той е ръководителят на едноименния ваканционен комплекс от затворен тип край поморийския бряг, открит през юли 2012 г. Шамарът е за стотиците служители на огромната българска компания и бе звучно ударен само 4 работни дни, след като представящият се за собственик на основния пакет от акции чужденец Кирсан Илюмжинов обяви пред медиите и синдикатите, че няма да уволнява персонал и няма да има реваншизъм, а напротив – ще подкрепя и запази тези, които работят почтено и допринасят за просперитета на Петрол Холдинг АД - виж видеоматериал от изявлението, заснето в хотел „Шератон” на 21 ноември т.г.  . Лишеният от всякаква бизнес логика акт е станал с решение на странно извънредно общо събрание на съдружниците на „Бългериън Роуз Гардънс”ЕООД, проведено на 27 ноември 2013 г. в 16 часа в столицата, за което управителят не е подозирал.

Под ръководството на Иванов само за една година след откриването си тузарският комплекс излезе начело на класацията на „ГЕПАРД” за най-динамично развиваща се компания в Бургаска област. Призът бе връчен през ноември т.г. Дружеството регистрира отлични финансови показатели, въпреки кризисната 2012 г., отчитайки ръст на приходите над 500% - 5,8 млн.лв. Продадени са 70 от общо 128-е апартамента, като клиентите са 100% заможни руски граждани. Цените варират от 1 200 до 2 500 евро кв.м.

„Разбрахме за отстраняването на г-н Иванов от Търговския регистър и не можем да повярваме”, казват колегите му. Това се случило броени дни, след като Иванов с гордост окачил грамотата на отличник в кабинета си. Вестта за освобождаването му била посрещата в холдинга като знак за започващи действия, нямащи нищо с напудрените изявленията на Илюмжинов от първата му официална конференция в България. Служителите се питат дали рекламираният като милиардер, филантроп, езотерик и собственик на 52,5 % от холдинга е обикновен смешник с нисък коефициент на интелигентност, който може да бъде направен за посмешище от подчинените си представители или е приел умишлено ролята да служи за сламен човек на определен кръг от хора, целящи набързо да ликвидират на парче компания с активи за над 600 млн.лв.

„Не мога да повярвам, защото вложих всичко от себе си, за да докажа, че с прозрачно счетоводство и с платени данъци мога да развия фирмата. Аз не съм подписвал и пращал покана за свикване на събрание, не съм получавал каквото и да било известие за организирането на някаква среща. Това решение е нищожно, тъй като общо събрание с такъв дневен ред не е свиквано! Съгласно чл.138, ал.1 от ТЗ общо събрание може да се свика само от управителя на дружеството чрез подписана от него и изпратена от него покана до едноличния собственик на капитала”, каза Иванов.

От справка в Търговския регистър към Агенцията по вписванията за това решение са представени два протокола. Единият е от заседание на Съвета на директорите на Петрол Холдинг АД от 27 ноември 2013 г., с начален час 15,00 часа и със странен номер №2711а. За присъствали са отразени лицата Денис Ершов, Александър Мелник, Марияна Брага и Цветан Димитров. Ершов фигурира в този протокол като председател на Съвета на директорите. Представящите се за членове на Съвета на директорите на дружеството – едноличен собственик на капитала на „Бългериън Роуз Гардънс”ЕООД са взели решение за освобождаването на Таньо Иванов като управител и за избор на Петър Георгиев Златанов с ЕГН 530412.....Това е бившият кмет на община Поморие Петър Златанов, който загуби изборите през 2011 г. Срещу него има преписки в прокуратурата за злоупотреби с общински средства при възлагане на обществени поръчки, за харчене на публични средства и отказ да се отчете пред ОбС, а новата общинска администрация разкри и схемите, които го превърнаха в олицетворение на корупцията в местната власт.

Вторият приложен документ е озаглавен „Протокол от извънредно общо събрание на съдружниците на „Бългериън Роуз Гардънс”ЕООД, проведено на същата дата, но от 16 часа. Решението е идентично – освобождаване на Таньо Иванов и избор на Петър Златанов. В първия протокол от 15 часа липсва място на провеждане, докато за извънредното общо събрание е посочен софийски адрес на ул.”Неофит Рилски” 13 ет.1, офис 1. За пояснение, седалището и адресът на управление на тази фира са в Поморие на ул.”Професор Стоянов” 5А. Всъщност столичният адрес е на офиса на адвокат Мариана Брага, която в предходния протокол фигурира като член на Съвета на директорите на Петрол Холдинг АД. От втория протокол не става ясно кои са присъствали на събранието. Пише, че е открито в 16,00 ч от адвокат Мариана Брага и че „присъстващите констатираха, че събранието е законно свикано и до едноличния собственик на капитала „Петрол Холдинг” АД е изпратена писмена покана с приложени към нея писмени материали, свързани с дневния ред”.

Именно тези действия трябва да са налице като реално извършени от управителя Таньо Иванов, но той няма никаква представа за това. По-нататък т.нар. протокол продължава по следния начин: „...За участие в събранието са регистрирани 130 000 дружествени дяла по 100 лева, представляващи 100% от капитала на дружеството. Едноличният собственик на капитала представляван от г-н Денис Ершов заяви, че е получил поканата и материалите и няма възражения по срока на връчване, начин на връчване и нейното съдържание и приложения...Гласували: За – 130 000 дяла на едноличния собственик, Против – няма, Въздържали се – няма. Решението се прие с единодушие от целия регистриран капитал.”Така с днешна дата не е ясно кой, колко и в какво качество притежава, управлява и упълномощава когото и да било в „Бългериън Роуз Гардънс”ЕООД. Според официалното изявление на Кирсан Илюмжинов от 21 ноември т.г. той би трябвало да е реален собственик на 52,5% от Петрол Холдинг АД, прехвърлени на неговата швейцарска компания „Креди медитеране” на 16 юни 2012 г. от Денис Ершов – 47,5% и Александър Мелник – 5 %. Другите 47,5% продължават да са собственост на Митко Събев.

 Веднага след изявлението на Илюмжинов от 21 ноември, Събев даде ексклузивно интервю от чужбина за Флагман.бг, в което предупреди, че следващите дни ще са решаващи за съдбата на българската компания Петрол Холдинг АД, тъй като въпреки твърденията на руския милиардер, че идва у нас като кризисен мениджър и спасител, той едва ли ще има представа какво ще върши в негово отсъствие Денис Ершов.

Припомняме, че при първото и единствено официално посещение на Илюмжинов в Бургас през юли 2012 г. той обеща на кмета Димитър Николов инвестиции за стотици милиони евро, проспериращ спорт, създаване на международна шахматна школа и училище по източни бойни изкуства, както и че незабавно ще дари 20 хиляди лева за футбола. Нищо до този момент от обещанията му не е изпълнено, дори и декларираните пред кмета 20 хиляди лева, които за олигарх от мащабите на Илюмжинов би трябвало да са джобните му пари.

Ваканционният комплекс „Бългериън Роуз Гардънс” не отстъпва по амбициозност и лукс на Гранд Хотел Поморие, тъй като предлага комфорт и удобства, съчетавайки най-висококачественото от съвременните строителни технологии. Има осем корпуса. Цените на пуснатите на руския пазар 128 апартамента варират от 1 200 до 2 500 евро за кв.м.



В категории: Бизнес


40
Коментара по темата
40.
Georgi
10.02.2014 19:32:01
0
2
Ej tozi pomorijski bokluk Zlatanov ne se naqde, kogato blijzeshe gaza na Sabev beshe smeshen, sega kogato blijze gaza na Ershov piandura e prosto zhalak. Kise kato mishka kogato pomoriizi go izritaha, reshi 4e sa go zbravili i pak izpalzq na svetlo
39.
брокер
08.12.2013 16:05:16
0
0
Гледайте се какви сте! Малко провокация и ще се скъсате да си показвате рогата!!!!!!!! Пишете, който го е яд на някого, пишете!!!!! Че и ние да чуем някои истини!
38.
Жоро Мицов
07.12.2013 23:45:13
0
1
Ей сега наистина ме уплаши, а ако наистина ще пишеш дай един И-мейл да ти пратя няколко записа, много ще се изненадаш какви ги върши твоя работодател... Най готината част е как заплашва деца и семейства, наистина ще станат хит.... особенно в европейска страна, както ти споделих България е в Европа и точно този тип поведение тук наистина не върви...
37.
САША
07.12.2013 23:16:46
1
0
ДО Мицов,
Мислите ли, че съм ви подценил с това сайтче??? Маската на РС-то може да разкриете, ама дали това ще ви помогне?!?! Повярвай те, ще предприема действия за да разоблича Касабова, както и ще подам сигнал там където е необходимо! Ани или Вани, ще видим как е?!?
36.
САША
07.12.2013 22:01:52
1
1
Както и да се казвам господин Мицов, едно е сигурно, доказахте, че този сайт е изцяло платен от Вас и групата около Вас! Останалото, е просто без значение!!! Нямам интерес нито пряк нито коствен от "Петрол Холдинг", но пък имам информация, която повярвайте е общоизвестна на обществото! Съжалявам за обикновените служители на целия Холдинг, но съм убеден, че тези, които са с качества, ще успеят да си намерят подходяща работа. Ако, не са го направили до сега. Предив ситуацията в тази фирма, нормален човек едва ли би останал спокойно да работи.
35.
жоро мицов
07.12.2013 22:01:42
2
2
А и Саша или който или която си... да се върнем към темата на нашата дискусия, как по дяволите ще обясниш опитът да се смени един наистина успешен мениджър като г-н Иванов, при това с фалшиво общо събрание... защо, не се е избръснал ли или не издържа на пиене, Все пак тук е България и Ние слава Богу живеем в Европа и хората тук не са подонки и шлюхи, помниш ли ги тези думички, а нормални почтенни човешки същества, а не мужици... Хайде лека и приятна от мен... ако имаш още някакви въпроси, телефона и мейла ми ги знаеш....
34.
жоро мицов
07.12.2013 21:51:57
1
2
Защо с измама, промениха го акционерите тогава когато щяха да продават до 51%, преди няколко години, ако си спомняш за да си запазят интереса и да не ги ебават, я си припомни Саша или Ани, или който или която си там, но се радвам че си го спомняш устава, за разлика от бракоразводната съдийка от варна постановила вписването на настоящият борд... :) Май този път леко те затапих, нали :) А инъче шоуто е пълно, мен ме кефи, само че трудно ще обясниш на хората, на обикновенните хора във варна защо настоящият великолепен мениджърски екип ги уволнява и оставя на улицата - справка - чистачки, шофьори, Айти-та и други обикновенни служители... Интересно какви ще ги дробите когато акционерите ви потърсят сметка :) Или и тези нормални Български граждани са Ви врагове....
33.
САША
07.12.2013 21:20:41
1
1
До Жоро Мицов,
И Устава на "Петрол Холдинг" беше променен с измама - кой ли Мажоритарен собственик би се съгласил от обикновено мнозинство решенинията да си взимат с единодушие. Аз съм чувал само за Ерошв, а ти?!? А относно Балнеохотела - фирмата строител е многооооо близка, не мислиш ли - е, и аз мога да разкажа още по-пикантни и интересни неща, ама ще замълча! Господин Мицов - засрамете се, наиситна го направете, ако поне ви е останало малко достойнство. България е твърде малка - познаваме се помежду си. Хубава вечер - не се тревожете - добрата инвестиция и с калпав Мениджър може, както и добър Мениджър винаги ще си намери нови хоризонти за развитие. Най-важното е, да сме живи и здрави!
32.
жоро мицов
07.12.2013 19:17:39
1
1
Саша, а и статията касае опита за подмяна на един действително успешен мениджър в една много успешна компания на Петрол Холдинг, без каквито и да било мотиви и без да е насрочено общо събрание на тази компания и без санкция и решение на акционерите, тоест с измама, а нали самият Илюмжинов се кълнеше че хората създали принадена стойност за акционерите не следва да се притесняват за бъдещето си... ей за това иде реч за простички и обикновенни измами не за друго. А незнам дали знаеш, но и този проект е мое дело, от идеята, до реализацията... Между другото Саша, само между другото.
31.
жоро мицов
07.12.2013 18:48:15
1
1
Да Саша, но точно тези едва ли са Инвеститори, по ми приличат на рейдери /Руското значение на думата/ а и нали не са вече акционери, или поне така твърдят... А относно Балнеохотела, Саша с този проект се занимавам още от момента в който г-н Порточанов даде идеята за сделката... Събев и Ершов ми възложиха и започнахме проектирането с арх. Макрелов, така че там всеки болт ми е познат, от първото листче хартия... и мисля че добре съм се справил... така че бъди ми щастлив, ако някой ден решиш да се представиш с името си може и да ти разкажа много нещица :) ... и готини, и смешнички, и тъжнички.... е и мръснички де, защото и тук не са изтекли десетте години :)
30.
САША
07.12.2013 17:48:57
3
1
Ще е прекрасно да си спомните Мицов, върнете целия си споменник дори. Кой какъв е всеки един от собствениците на Холдинга и какво е правил - всеки обикновен служител в "Петрол" знае. Всички договори за заеми и ИПОТЕКИ са подписвани от хора приближени на Събев, какъвто сте и вие. А къде отидоха парите от тези заеми - ами, това е интересния въпрос?!?! То не бяха заплати на мениджъри на ПФК "Черноморец" от по 50 000 евро на месец, то не бяха Леговища и Гнезда на Акули. Самолети ли не копувахте, въртолети ли не бяха?! Каквото бе закупено от държавата за тези 24 години вие не го подобрихте, напротив - унищожихте го!Познава ви и съм бил и на ваши запои - но, никога няма да сляза на нивото ви за да коментирам какво и как сте правили. Върнете си спомените и кажете - кога бяха направени реконструкциите на бензиностанциите на Петрол - не беше ли през 2007-2008 година - тогава, когато Ершов ръководеше "Петрол"- а, вие господин Мицов се правехте на Палячо, за да го забавлявате по "сбирките" и не спирахте само с това. Кажете колко от Петролните бази работят и как работят, кажете за Мотелите. Да не би Иван Костадинов да не е член на УС и същевременно Генерален директор в "Газпром"?!?!Хънкова била променила - абе, господин Мицов - все пак ние сме интелигентни хора - обикаляме тук и там и имаме представа какво представлява 5 звезден хотел. Хайде, оставям ви да си спомните, пък вземете и го опишете подробно. Бъдете сигурен, ако е правдоподобно и точно - аз ще бъда първият, който ще ви поздравя. Бих искал в икономиката на България наиситна да влязат хора, които искат да инвестират и да работят, на да пируват. За съжаление - едва ли... С такива бизнесмени - които плащат на работниците си жълти стотинки и не модернизират предприятията си, мислят само от къде какво да източат, превъртят и изпият и изядат - е, няма как да стане.
29.
жоро мицов
07.12.2013 16:01:23
1
6
Слънчев Привет, хайде не ме споменавайте, защото ще предизвикате мноого и то все интересни спомени, които като разумен човек съм съхранил при правилните хора и мога да си ги припомня... ехей още от как си дойде колегата, до българското му гражданство, до разни цигари и зетьове на березовски, до разни болници, до боровец, до имоти сделки, съдилища, разни имоти вкл. в поморие, до разни руски съдружници и прочие клоуни, до разни фалити и данъци в европейски страни, кухи офиси и други подобни, до разни монако и франции, коли и яхти, разни офшори и имена, пък тук там и някоя сметка.... Нали се сещате че никой нормален човек не си дърпа Проект мениджъра за опашката, още повече когато е работил 15 години и е паметлив, пък и умеещ да работи с документи... За Златанов пък изобщо не ми се говори и спомня, защото ще стане тъпо, ама много тъпо!... Така че саша, пипи и други безименни хайде не ме дърпайте за опашката щото ще взема да си спомня... А предполагам че и ме познавате и знаете че изобщо не ми пука освен от Бога, така че хубав ден...
28.
Незапознат
07.12.2013 14:10:14
2
3
До Саша, Пипи, Келнер
Не съм запознат отвътре с проблема. Знам това, което чета от пресата, но ми станаха интересни коментарите ви, защото са доста персонализирани. Клюките за пиянските изцепки на Ершов са станали легендарни за разлика от това, което се опитвате да кажете за Събев. Бил съм гост на хотела и по онова време, когато Ершов буйстваше из хотела и крещеше "Я олигарх" и през миналата година, когато хотела беше променен от Хънкова. Четейки коментарите и по-конкретно на Пипи и Саша оставам с чувството, че те са изцяло навътре в нещата и се опитват да защитят някаква кауза. Дори и да им е изгодна от лична гледна точка, без да вземам страна в случая, всичко започва да прилича на един семеен скандал, в който обаче се застрашават националните и обществени интереси. Ако изключим пикантериите и простотиите на участващите твърдо започвам да се убеждавам, че държавата трябва да се намеси с всичките си възможни ресурси и да гарантира сигурност на пазара за горива, а не да гледа безучастно как се подготвя една инвазия на съмнителни лица в този пазар. Нагледахме се на псевдоинвеститори и за Белене, и за голф игрища и за какво ли не, които единствено източиха български капитали. Тук обаче според мен става въпрос за гарантиране на националната сигурност и енергийна независимост, а не затова кой на кого ще бърше гъза или къде ще си плаща сметките.
27.
САША
07.12.2013 09:05:18
2
2
ДО KELNER
ДА ТИ КАЖА, РАЗПОЗНАВАЕМ СИ ГОСПОДИН МИЦОВ. ТОЗИ ХОЛДИНГ ГО ИЗПРАЗНИХТЕ ВИЕ, ВИЕ И ГОСПОДИН СЪБЕВ. ЕБАХТЕ МУ МАЙКАТА ТОЧНО ЗА 2 ГОДИНИ. И КОГАТО ЕРШОВ ВИ РАЗКРИ МУ БИХТЕ ШУТА. АЗ НЕ ЗНАМ ДАЛИ ЕРШОВ Е ПЛАЩАЛ СМЕТКИТЕ СИ, НО СЪМ ЧУВАЛ ОТ ПЕРСОНАЛА, ЧЕ Е ДАВАЛ МНОГО ДОБРИ БАКШИШИ. ВИЖ ЗА СЪБЕ - БИЛ СЪМ СВИДЕТЕЛ, ЧЕ НЕ ПЛАЩА. НО, ПЪК НЯМА ЛОШО - ЗАЩОТО И ХОТЕЛА И ХОЛДИНГА СИ Е ТЕХЕН И ТОВА, НИКОГА ЕРШОВ НЕ Е ОСПОРВАЛ ЗА РАЗЛИКА ОТ СЪБЕВ.
26.
Kelner
06.12.2013 23:11:30
2
2
Do Sasha, a dano ama nadali, po veroqtno Ershov da si go priberat tezi segashnite koito laje che e nqkoj, mislish li 4e nqma da mu potarsqt smetka kato razberat v kakav film gi e vkaral da si sedqt v izprazneniqt kato kaput holding i da duhat supata, prosto vie slugite mu sami ste si go razkostite kato razberete istinata 4e kintite koito mu davate nqma kak da se varnat, taka 4e namalete mu kreditite da vi e po malko darvoto... Tam nqma kinti, a i toi nqma navik da si plasta smetkite, popitai sastiqt tozi personal stom gi poznavash :)
25.
Саша
06.12.2013 22:13:11
3
1
ДО KELNER
Келнерче и ти и Хънкова ще си ходите май?! Това те притеснява най-много! Но, бъди спокоен - вероятно Ершов ще те вземе да му бършеш Задника!!! Ха-ха-ха!!! Разбира се, ако си достатъчно добър. Понеже познавам по-голяма част от ОБСЛУЖВАЩИЯ персонал на ИХ Поморие - убеден съм, че и за това няма да те вземе!!! Ха-ха-ха!!!
24.
Kelner
06.12.2013 17:00:36
1
3
Dobre pomnq zialata banda smeshnizi ot Atrium kadeto dojdoha sled srestata s kmeta na Burgas, Ilumjinov i Sabev otidoha da govorqt, a horata na Ilumjinov - Baturin i onq golemiq Mohamedin se sbiha na masata a Joro Mizov gi raztarva. Golemi Bokluzi i smetkata ne si platiha. A onq piandurnik Ershov se beshe nasral i samo povtarqshe Furera Furera, qvno mnogo go e strah ot Ilumjinov. Smetkata ostana da visi
23.
Помориец
06.12.2013 10:51:31
2
3
Не мога да Ви разбера всички които плюете по тази българска компания която предстои да бъде открадната от никому неизвестни мошенници, Денис го помним много добре в Поморие, както и отгиите му в хотела, Инвеститор, дрън дрън, просто поредният измамник решил да гази България
22.
Светла
06.12.2013 07:24:31
2
0
Предполагам, че г-н Алексиев и екипа му ще бъдат много" ДОВОЛНИ" от развитието на нещата.
21.
таня
06.12.2013 07:17:19
2
4
Съжалявам г-жа Хънкова, която даже си осребряваше и кремовете на гърба на фирмата, а да не говорим че беше го обърнала на собствен хотел.
20.
До Флагман
06.12.2013 06:33:00
6
4
Ало журналистите стига сте плули стария Кмет. Новият Кмет е още по голям боклук и вече има 10 преписки в прокуратурата срещу Алексиев
19.
Pipi
05.12.2013 19:48:57
4
5
Чета и си мисля, замисляте ли се въобще за какво става въпрос?! От къде дойдоха парите за този комплекс - да не би Мистър Събев да ги е вадил от джоба си?!Комплекса е строен по времето, когато Ершов и Събев си бяха първи приятели и съдружници. След като 3 години не е даван никакъв достъп на Мажоритарния - повтарям Мажоритарния съсобственик да управлява собствеността си - какво трябва да направи, след като му се възстановят правата?!?! Разбира се, че ще направи промени в Мениджмънта на фирмите си, кой не би го направил?!? Сега да погледнем за Руската връзка - уважаеми читатели - вие, случайно да знаете, че в момента член на Управителния съвет на "Петрол"АД - Иван Костадинов е Генерален Директор на "НИС Петрол" - "Газпром" - знаете ли??? Ами, проверете в търговския регистър! Ами, ако не знаете този Управителен съвет е изцяло съставен от "хора на Събев" - това не го ли знаете??? Е, да ви попитам - кой, ни предлага и подлага на Руската Мечка?!? Бих ви посъветвала - просто бъдете информирани, търсете информация и едва тогава коментирайте и разсъждавайте!
18.
abc
05.12.2013 17:53:35
2
3
Какво го нападате чоека още не е почлал работа по фирмата той е успял бизснесмен притежава милярди и изобщо не прост като разбере кой краде веднага ще ги изгони.
17.
Аналитик
05.12.2013 16:29:59
1
6
До номер 14, нализът Ви е абсолютно точен, но за съжаление, точно тези които трябва да пазят обществото се помайват и гледат на другата страна. Касе се за опит за кражба на цяла една българска компания, както и за загробване на националният интерес
16.
блиц
05.12.2013 16:13:02
1
5
Това отвратително същество Златанов излезе пак на сцената. Така е в тази държава който краде е на почит и уважение.
15.
Петролчо
05.12.2013 15:32:05
2
9
Да Ви е честито новото управление на Петрол!!!! Добра групичка: Дръпнат мошеник, алкохолизиран, брадат наркоман, изкуфял турчин, компрометирана адвокатка с чуждо име, и като добавка провалил се поморийски тарикат!!!! Ще гледаме сеир!!!
14.
Националист
05.12.2013 15:24:57
2
6
Някой замислил ли се е какво ще стане, ако едни и същи хора започнат да управляват Петрол и Лукойл!!! И то руснаци!!! Нали се сещате, че това ще бъде абсолютен монопол на пазара за горива!!! Докато си говорим глупости за енергийни зависимости, като газопроводи, електроцентрали тия ще монополизират пазара за горива и могат да сложат всяко правителство на колене!!! Тогава няма да има нито ранобудни, нито спящи студенти!!! Ще има вдигане на телефона и "равнис" "мирно" на правителството! Не мога да разбера тия анализатори на службите къде спят!!!
13.
ПОМОРИЕЦ
05.12.2013 15:18:01
1
5
Естествено, че Валентин Златев стои зад тази работа!!! Сина на измекярчето Златанов работи в Лукойл и сега намериха работа на татенцето! Като продадат апартаментите на половин цена в Русия ще чопнат парите и ще си разделят по някой друг милион като предястие преди разграбването на Петрол!
12.
Трендафил
05.12.2013 13:22:29
0
2
Комунистите са като маларията - винаги се връщат, за да ошушкат всичко до дупка
11.
Николай
05.12.2013 13:11:11
0
4
Червената метла прави всичко за да унищожи конкуренцията и прехвърли целия бизнес в собствени ръце. Въпрос с повишена трудност: кой е най-големият кредитор на Петрол?????
10.
sad
05.12.2013 13:07:18
0
3
Прокуратурата повдигна обвинение на скандалния олигарх Денис Ершов за побой над охранител и отправена заплаха за убийство, отправено към длъжностно лице. Това научи „Монитор” от източници сред разследващите.Пред „Монитор” пребитият охранител Валентин Иванов обясни, че проблемът с Ершов започнал на 12 февруари. Тогава 48-годишният гард бил на смяна в централния офис на „Петрол”. Няколко часа след като започнал работа, бизнесменът пристигнал в двора на компанията с личния си автомобил „Порше Кайен” и с шофьора си Явор Илиев, който бил и лична охрана на скандалния олигарх.
„Ние имаме списък, в който е описано, че тази кола и Илиев нямат право да влизат. Затова отказах да ги пусна. Наложи се Денис Ершов да върви пеша. Тогава направи знак като пистолет с ръка, сложи си пръстите на челото ми и каза:
Ще те застрелям в десетката обясни охранителят. Оттогава още няколко пъти му повтарял, че ще го убие, защото го изложил пред всички служители на „Петрол”, като го накарал да върви пеш.
Още по-скандално поведение олигархът демонстрирал няколко седмици по-късно, когато нахлул в офиса заедно със зет си Арарат Кедилерли и още двама души. Дежурният охранител Ивайло Кирилов обяснил на олигарха, че може да пусне в сградата само него и роднината му, но не и двамата му придружители.
Ершов побеснял и започнал да псува и да вика. Обърнал се и ритнал Кирилов в лявата ръка, повалил неговия колега Христо Цветков и започнал да го души
По време на мелето пострадали общо 6-има служители на охранителната фирма, която пази „Петрол” АД. Всички те са си извадили медицински удостоверения и са подали жалби за побоя в 4-то РПУ в София.

„Първо ме би около 2 ч след полунощ. Удряше ме в раменете и шията. После, около 3,15 ч, отново слезе при нас и ме налагаше в корема, последно в 6 ч призори се повтори същото. Казваше ми, че съм неговата черна точка и ще ме убие”, разказа Иванов.
Според служители на компанията олигархът често пристигал видимо пиян и буйствал в офиса на дружеството. Освен това оставал да спи в кабинета си в централния офис на „Петрол” и тормозел служителите с нетрадиционни желания и капризи.
9.
анонимен
05.12.2013 13:04:26
0
3
Не Валентин Златев, а Газпром ще вземат бизнеса на Петрол. Това е част от сделката за Южен поток. ДПС си назначиха ликвидатор в лицето на Юнал Лютфи нормално e и БСП да праща хората си на хранилка в Петрол.
8.
Волхан цапцарапхан
05.12.2013 12:46:42
1
3
Смешници сте тука всичките - игрите са горе и ще видите още колко глави ще хвъркнат след няколко дена. Всичките хора на Събев ще бъдат разкарани, поморийските имоти ще се дадат на Петър Златанов. Валентин Златев ще вземе бензиностанциите.Тия клоуни дето ходеха при кмета и дето точно тука в тоя сайт ги направихте голяма работа - Илимжинов милионер дрън дрън и някакъ гамзатхан - пълни мошеници. Алоооооо, ДАНС спите!!!!
7.
Запознат
05.12.2013 12:38:21
0
4
Почна черният петък за Петрол. Сега ще видите какво ще се случи. Над 300 бензиностанции, 22 петролни бази, хотели... някой ще удари джакпота от тази разпродажба. Интересно защо се случва точно сега и дали има държавна подкрепа и ако е така от кого идва тя
6.
ДДС
05.12.2013 10:03:06
1
7
Този Златанов не открадна ли над 200 хиляди лева ДДС от Община Поморие когато им продаваше земята на която построиха Розата. Мътна история ама документите са в Общината, може би сега едният измамник благодари на другият измамник за услугата и го назначава там. Ама давноста още не е изтекла, я да видим прокуратурата спинка ли, ето ви нещо за добро утро.
5.
Разбирател
05.12.2013 09:56:23
1
10
П. Златанов е точния човек, ако трябва нещо да се краде или източва - община, търговско дружество и т.н. Така че назначаването му е логично. Един калмикски измамник поставя един поморийски измамник на място, от което може да се изсмучат пари. Интересно ми е колко ще открадне, лично за себе си, П. Златанов - той е специалист по тази част...
4.
Ох на мама
05.12.2013 09:51:50
0
7
На ви сега едни илюмджиновци и гамзатхановци - алчни копелета . На ви сега и за футбола. Пишете я тая фирма бегала!!! Следва Гранд хотела в Поморие и на него паперката му няма да видите
3.
Ot Sada
05.12.2013 09:50:47
0
5
Burkasjiq sud ne e korumpiran i izmamnizite ne uspqha. A tozi Denis i drugiq Zvetan Dimitrov ne gi li sadqt za krajzba na 1 200 000 leva ot publichnata kompaniq Petrol
2.
Rayder
05.12.2013 09:37:24
1
8
Petar Zlatanov - tochno tozi li izbraha ruskite izmamnizi, tozi zapali zialo Pomorie, dobra kompaniq sa se sabrali - Piandurnik i narkoman, pomoriiski kradez i nqkolko posrednika. Prosto tozi shahmatista e iavno dolen izmamnik i kradez! Van ot Balgariq
1.
Иванушка Дурачок
05.12.2013 09:25:14
0
11
Абе те хубаво се бяха разбрали да налапат тази компания, ама взеха дървото. Някак си се оказа че в Бургас съда не е корумпиран и не играе по свирката на Марияна Брага и Антон Станков и другите знайни и незнайни помагачи обединени в група! А Илюмжинов си е един обикновен руски измамник като Денис в България! Някой някога да знае къде например Денис е плащал данъци а и легенди се разказват за мутренските му изпълнения в хотела в Поморие, преди да го изгонят като куче за неплатени сметки оттам! А смаият Златанов не беше ли храненик на Митко Събев и Мицов, малко ли парички му наляха на помияра нещшастен.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Приложение показва в коя аптека можем да намерим конкретно лекарство Не повече от 20 секунди са нужни, за да се изпрати запитване за съответното лекарство Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Той знаеше тайните на Червената принцеса Людмила Живкова, но издъхна в хоспис Дамян Дамянов бе прикован на легло и инвалидна количка след прекаран инсулт И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас И Камено се включва във Фонда за развитие на Летище Бургас Решението бе взето днес единодушно на редовната сесия на Общинския съвет Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева
Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори