×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Здравко Здравески: Не минах на червено! „Мерцедес”-ът връхлетя върху мен(допълнена)


Здравко Здравески: Не минах на червено! „Мерцедес”-ът връхлетя върху мен(допълнена)
Нова версия за катастрофата на бургаските булеварди „Сан Стефано” и „Христо Ботев” с леките коли «БМВ 325 ТD» и «Мерцедес А 160 разказа единият от участниците в нея - Здравко Здравески в редакцията на Бесове.бг.
Тема в развитие
виж още
скрий
10 Юли 2012, Вторник, 10:45 ч.
Автор: Женя АТАНАСОВА

Различна версия от тази на КАТ разказа македонецът с българско съзнание за ПТП-то на бургаските булеварди „Сан Стефано” и „Христо Ботев” в четвъртък по обяд

Нова версия за катастрофата на бургаските булеварди „Сан Стефано” и „Христо Ботев” с  леките коли «БМВ 325 ТD» и «Мерцедес А 160 разказа единият от участниците в нея - Здравко Здравески. ПТП-то стана в четвъртък по обяд, а известният радетел на българщината в Македония влезе в полицейската хроника. Според нея той минал на червена светлина по бул. Христо Ботев в посока Трапезица, така блъснал завиващия наляво Мерцедес, който идвал от Новата поща, зад волана му стояла 26-годишна жена от Българово. Според КАТ Здравко е и неправоспособен водач. За щастие тежко пострадали няма.

Според македонеца обаче констатациите на катаджиите са нелепи, той е подал възражение в полицията срещу написания му акт. Здравески не е минавал на червена светлина, имал и писмени показания на очевидци. Той предостави в редакцията на Бесове.бг изявленията на свидетелите.

„Потеглих на зелена светлина, след мен тръгнаха и други коли. Видях в далечината как Мерцедес-ът се задава с бясна скорост, влизайки в ляв завой. Обърнах волана рязко наляво, за да избегна удара, но уви”, разказа Здравески.

Спирачният път от Мерцедес-а бил над 100 метра, според него. Колата спряла едва на Билкова аптека. След удара македонецът бил откаран в МБАЛ Бургас. Бил натъртен и с високо кръвно от уплахата. Това била първата му катастрофа за 40 години зад волана.

Здравески притежава македонска книжка, която за съжаление тук не е валидна, но това не означава, че не е правоспособен водач. Здравко Здравески и семейството му потърсиха убежище в България преди повече от година, след като в БЮРМ бяха жестоко преследвани от властите заради българското си самосъзнание. Тогава във Фейсбук започна кампания за набиране на средства за изпадналото в беда българско семейство и много хора откликнаха, но беше ясно, че трайният изход е Здравко и съпругата му да намерят постоянна работа. В момента той работи в „Спортни имоти” към Общината като охранител, а съпругата му е касиер.

„Сега тепърва трябва да ходя на шофьорски курсове и да полагам изпит”, каза още Здравески.

Единият от очевидците - Стамилина Фратева, която се е обадила на телефон 112, също твърди, че македонецът е минал на зелено, а след него и още две коли. Здравески изисква от КАП да вземат и записите от охранителните камери, които ще покажат със сигурност истинността на неговите твърдения.

Според него полицаите са взели под внимание засега единствено думите на младата шофьорка, след което дошли в болницата със съставен акт, който той не подписал.


В категории: Бургас


11
Коментара по темата
11.
До запознатия господин
13.07.2012 13:20:11
2
4
Надявам се да не забравите да ни уведомите и за резултата от възражението, но се съмнявам че ще го направите.
10.
Асен от Йордания
12.07.2012 18:04:46
2
5
Асенчо, май единственият платен си ти! И колкото и да го прикриваш тоя тъпан Здравко, истината, както и ти сам пишеш, винаги излиза наяве.И тогава ще трябва да обясняваш лъжите си! Кажи откъде да ида да си взема хонорара, защото си нямам представа къде е офисът и кой трябва да ми плати.Ама ти явно си запознат и кой плаща, и какви са тарифите, сигурно и друг път си вземал пари от там.А що се отнася до враговете на България, помисли за себе си ,туркофиле, и за еврейката с която си лягаш вечер.Честит ти шегор елем или там както беше хаххахахахха
9.
запознат със случая
12.07.2012 10:16:18
7
7
Здравко Здравески не е виновен. Подадено е възражение с необходимите приложени свидетелски показания в полицията. Това е направено в установения срок. "Метилявите" спамъри и коментатори да идат и да си вземат парите за кампанията в полза на гнусната македонистичната пропаганда срещу този изстрадал човек, че може да останат утре на сухо ;) Истината винаги излиза на яве, колкото и някой да не му е приятно. Особено пък на враговете на България, криещи се зад фалшиви самоличности!
8.
метил мома
11.07.2012 12:08:55
9
6
Сега България ще е виновна и ще преследва г-н Здравевски. Само се питам къде ще емигрира сега, може би в Северна Корея.
7.
Йорданов
11.07.2012 11:40:56
10
5
Представил в редакцията показанията на свидетелите, а не ги представил пред полицаите. А стига бе!
Всъщност пред редакцията всеки може да каже и напише каквото си иска, но не всеки ще лъжесвидетелства пред полиция.
6.
Асенов
11.07.2012 08:29:05
11
8
Пълни глупости.Досега не бях чувал кола да се забие странично в друга.Този се удари в другата кола,а не тя в него.Аз бях на мястото и много добре видях и чух че този е с изтекла книжка, а не невалидна както пишете,нищо че е от друга държава.Което значи че няма книжка.Малко късно се сеща че трябва да си изкара книжка,че и се жалва по медиите.Преди да пишете глупости поне ги проверявайте.
5.
метилявец
10.07.2012 23:56:10
8
6
Колко плати Асен Йорданов на тази журналистка за да ги напише тези глупости? Докога ще го спасяват тоя измекяр- патриот?
4.
метилявец
10.07.2012 23:56:09
8
8
Колко плати Асен Йорданов на тази журналистка за да ги напише тези глупости? Докога ще го спасяват тоя измекяр- патриот?
3.
Величков
10.07.2012 19:19:52
9
7
С теб све, брате Здравко!
2.
Димитров
10.07.2012 16:16:49
7
11
Здравко Здравески е герой мъченик на българската кауза в Македония,добре е че сайта му е дал думата да се защити!!!!!!!!!!!
1.
Злати
10.07.2012 14:38:26
7
11
Здравко, брате и ти ли попадна в лапите на българската корупционна система :(
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Съдът окончателно върна отнетите лицензи на охранителна фирма „Делта гард“ Един от собствениците - Димитър Спасов бе привлечен като обвиняем през 2019 г., но не е знаел, и се наложи да прекрати участието си в дружеството на фирмата   Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Има ли политическо вмешателство и в избора на Сливенски митрополит Православно сдружение с остра декларация заради отстраняването на епископ Йеротей Агатополски Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Има причина Бургас да е домакин на 34-ия Конвент на тамплиерите, предстои прием на 21 рицари и дами Великият Приорат на България не е само най-големият в международния Орден на тамплиерите, но и най-младият. В събота ще създадем и втора пловдивска командерия - "Филипопол" Инвестират в хотели и търговски обекти Инвестират в хотели и търговски обекти Нарастват вложенията в жилища Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Община Бургас ще санкционира „ЛАЙМ”, ако тротинетките им навлизат в пешеходните зони Глобите ще са в размер между 500 и 5000 лв. Полицията пък държи отговорни нарушителите на ЗДвП Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София Кроношпан ще представи новата Глобална колекция Kronodesign в София KRONOSPAN DESIGN CENTER SOFIA  обяви Седмица на отворените врати Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Марин и Стефан Димитрови влизали в МФ, без да са регистрирани, според отговорник за охраната Били са и в сградата на Централното управление на Агенция "Митници" Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Готвят организацията на Лято 2024 г., областният управител на Бургас събра кметове за важна среща Ще продължим да работим конструктивно с всички вас, можете да разчитате на мен, подчерта проф. Мария Нейкова Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Тази верига отваря първия си аутлет за нехранителни стоки с до 70 % намаление Селекцията от продукти в аутлета се различава от останалите обекти, като включва и артикули от предишни колекции
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори