×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Македонецът-българин Здравко Здравески летял без книжка на червено в центъра на Бургас


Македонецът-българин Здравко Здравески летял без книжка на червено в центъра на Бургас
Македонецът с пробългарско съзнание Здравко Здравески стоял зад волана на БМВ-то, което блъсна вчера около 12.30 часа лек автомобил Мерцедес на кръстовището на булевардите „Сан Стефано” и „Христо Ботев”
Тема в развитие
виж още
скрий
06 Юли 2012, Петък, 09:36 ч.

Колата му се забила в Мерцедес-а на 26-годишна шофьорка от село Българово. От катастрофата няма тежко пострадали

Македонецът с пробългарско съзнание Здравко Здравески стоял зад волана на БМВ-то, което блъсна вчера около 12.30 часа лек автомобил Мерцедес на кръстовището на булевардите „Сан Стефано” и „Христо Ботев”. По първоначални данни на Бесове.бг, след сигнал на очевидец при удара на двете коли е пострадал и пешеходец. От полицията съобщиха обаче, че от инцидента са засегнати единствено пътниците в двете коли.

Здравко, един от основателите на ВМРО в Македония, е карал без книжка и е минал на червена светлина вчера. Колата му се забила в Мерцедеса на 26-годишна шофьорка от Българово. От катастрофата няма тежко пострадали.

Здравко Здравески пребивава в Бургас от съвсем скоро. Македонецът стана популярен у нас с ужасните си премеждия в македонските затвори,  зверски унижения и побои, заради своето българско самосъзнание. Той твърдеше, че в родината му е скалъпен поръчков процес и настояваше за българско гражданство.


В категории: Бургас


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
27
Коментара по темата
27.
Marko i Milenko
06.08.2012 01:28:06
2
3
Naivni sme oti sme bugari-tatari-mongoli so kosi oci i nosime konski opaski na bairak. Ajde vie anticki rabota so nas nemate - mars da pusite na Ace Peder na Bicef.... Sumadiski smrdlivi svini edni!
26.
миленко
13.07.2012 23:32:51
2
6
Здравко Здравески (Кртот) ,одлежа казна затвор заради измама и ограбување на лица, продавајќи им непостоечки станови.
25.
МАРКО
12.07.2012 07:10:42
1
9
АБЕ ОВАЈ ПРИЛЕПЧАНЕЦОТ МНОГУ ЛАЖИ...ЗДРАВКО КРТО ЗА ПОВЕЌЕ ОД ЕДНА ГОДИНА СЕ НАПРАВИ ЧОРБАЏИЈА....А БУГАРИН СО ПРОСЕЧНА ЗАПЛАТА НЕ МОЖИ КРАЈ СО КРАЈ ДА СОСТАВИ А ТОЈ БЕЗ РАБОТА СТАНА БОГАТ...ТОЈ ВО МАКЕДОНИЈА ЗА ЛАЖЕЊЕ БЕШЕ ВО ЗАТВОР.....ОВА Е НЕГОВ КОМЕНТАР ....
glas ot tujbina
08.07.2012 22:36
Aloo, jurnalisti bugarski - oti plukate po bate Zdravko! Ke vi skinem glavata besove gubreta! Ke dodem vo Burgas i ke vi iztepame site pederi koi mu pravite obidi da curnite ovoi lav. Pazite! Rakata na VMRO e dlaga! ЈАС МУ ГО ЗНАМ СТИЛОТ,,,АМА СЕ КАЖАЛО ДУРИ ИМА ОВЦИ ЌЕ ИМА И ВОЛНА....НЕ МИСЛЕВ ДЕКА БУГАРИТЕ СЕ ТОЛКУ НАИВНИ...ПОЗДРАВ,
24.
Васил
09.07.2012 18:24:43
3
9
И какво наистина е направил този за Б-я, че и гражданство му дали.Пууу марш от тука веднага.Отивай да си сърбаш попарата дето си си я надробил.
23.
Некой си
09.07.2012 12:12:15
2
3
Здравко, съкилийниците те търсят, обади им се:

преди 17 минути
zdravo ZDRAVKO kako si ? kako e vo bugarija kako se zivee tamu imam edna molba da mi pomognis da izvadam bugarski pasus jas se osloboduvam uste 35 dena imam kazna a mozi i pobzo ako zemam clen sakam da izvadam Pasus Bugarski legalno pa mozis ti da mi pomognis. zatoa te baram vecer si odam od vikend. bidi pozdraven se slusame ce ti ostavam broj od bratmi DEJAN pa ako ima nesto javise kaj nego jas sum vo zatvor znaes pozz caoo
22.
Незапознат
09.07.2012 11:51:22
2
5
Извинете, но за първи път чувам името на македончето. Какво е направило то за България?
21.
glas ot tujbina
09.07.2012 00:36:10
4
5
Aloo, jurnalisti bugarski - oti plukate po bate Zdravko! Ke vi skinem glavata besove gubreta! Ke dodem vo Burgas i ke vi iztepame site pederi koi mu pravite obidi da curnite ovoi lav. Pazite! Rakata na VMRO e dlaga!
20.
читател
09.07.2012 00:22:49
5
5
Толкова много коментари и една част от тях очевидно писани от един и същ човек, с един и същ стил и терминология /негативните/. Интересно, за да се впрегнат толкова усилия, само и само да се внуши на непредубеден читател като мен например, че един македонец е враг. Ходих в Охрид на екскурзия със семейството си и се изумих на това как там мразят българите. Май и ние не оставаме по-назад от македонците, а само се правим на по-човечни. Толкова омраза може да извира само по политически причини. Разбирам да беше нещо убийство, кражба, хулиганство, а то за едно обикновено ПТП, каквито стават по стотици на ден по кръстовищата. Не е нормална тая работа! Обиди, мръсотии.. Ако мразещите са нискокултурни, то логично е да симпатизираш на човека, станал жертва на подобна паплач!
19.
Метилявец
09.07.2012 00:05:11
8
5
Този Здравко е един измекяр-изполвач, който е свикнал да живее на гърба на другите, използвайки техния патриотизъм.Всичките асоджордановци, сони миликевич, петървеличковци и другата сволоч около тях да напишат коментари няма да промени истината за тоя метил- патриот.Харата се лъжат, ама само по веднъж.Така, че не се хабете.
18.
Агент Иван
08.07.2012 15:42:17
4
13
Аз съм Агент Иван. Сите в Бурагийа и Македонийа ме знаат като русенското варено. Макце развалено, ама карай..Пуснал съм овде една суриа кучинйа да лаат по Здравко оти ми е голем трън во очите. Учил сум се от тато, он е исто беше кодош на комунйарите. Сите кои прават гйурултийа за бугарофилийа в Македонийа и се борат за обединуванье на Мк и Бг ке бидат плйукани и осмрдени. Ай ви тоа е тоа. Сега ежте по едно русенско варено пийте бирка и не мой да заборавите дека агент Иван дебне на таван..
17.
Димо
08.07.2012 08:05:09
12
4
Абе тука голяма агитка се е събрала да защитава въпросния господин.И до каква мисъл води това-че всичките му роднини, познати и приятели сте се събрали и пишете ли пишете.Хайде стига вече-направо го изкарахте национален герой- ами да вземем да го наредим тогава до Левски и Ботев, за да му отдадем почит като е такъв мъченик и борец (незнайно за какво).Имали добри впечатления-ами то и аз имам добри впечатления от много хора ама това не значи, че те не могат да сгрешат или да бъдат виновни за нещо.Направо изтъркахте клавиатурите да пишете хвалебствия-извинете но ние останалите не сме толкова прости че да не си дадем сметка, че срещу някой който си стои тихо и кротко и не бърка там където не трябва няма как да се скалъпват процеси и т.н. Защо бяга тогава от родината си и иска да го приберът тука че и гражданство да му дават от къде на къде.Просто знае че в нашата "мила страна" прибират всякакви и му минават номерата на мъченик, и може да си прави каквото иска ето това е.Да се връща там от където е, не ни трябват такива тук-имаме си достатъчно,че да ни гази и децата и то без книжка.В друга нормална държава щяха да го арестуват,а тука го изкарват герой.Това е жалкото в цялата история.Хайде спрете вече да пишете и да го защитавате,че ние- "обикновените хора" не сме толкова прости и става прекалено вече.
16.
Обективна
07.07.2012 22:15:57
6
10
Измислици. Остана да пишете, че е бил пиян!!
Хора на Каракачанов се страхуват от този достоен българин от Македония и се чудят как да го оклеветят.
Страхуват се да не измести Каракачанов и после те няма покрай кого да вегетират.
МИЖИТУРКИ
15.
Петър
07.07.2012 15:39:44
3
8
Кой е виновен и кой не, го определят контролните органи, така че не разбирам защо спорите и се "плюете" и обиждате на граждани и селяни. Дали си селянин не се определя от адресната регистрация, а от манталитета и възпитанието на човек, които веднага си проличават,само да ви кажа аз.Така че не е нужно да се "плюнчите" тука и да разтягате лукуми кой какъв и от къде бил!
14.
до гражданка на Бургас
07.07.2012 10:14:00
7
16
Ти не си гражданка на Бургас, а кювлийка от Айтоско! Като не си била на место к'во се изказваш. "Гражданка на Бургас" - кого лъжеш тука бе! Хората в Бургас го познават това семейство и имат прекрасни впечатления от тях - дай си адреса да видим каква "гражданка на Бургас си"? Скрий се и изчезни!
13.
гражданка на Бургас
06.07.2012 21:55:52
10
7
До гражданина на Бургас- Ако поне малко сте запознат с правилата на движението,и наистина сте бил очевидец на инцидента,не бихте написали такъв коментар!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Дори и становището на полицията е че той е виновен на 100% До кога ще се толерират хора зад волана които са потенциално опасни и за самите себе си!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
12.
Kris
06.07.2012 18:28:16
4
15
Чета коментарите и не вярвам на очите си. Какъв вие проблема, хора? Човек и да не вярва в "Световната конспирация" няма как да не забележи, че прозира нещо като организирана агитка срещу тоя човек. Не го познавам изобщо - не живея в България, но вероятно трябва да е много важен, за да мобилизира такава мощна офанзива срещу себе си. Това се набива на очи и просто няма как да не събуди подозрения в нечиста пропаганда. М/у другото в интернет има интервюта с този македонец и съпругата му и си личи, че говорят изстрадали неща. Не разбирам на кого пречат, освен на небългарите.
11.
гражданин на Бургас
06.07.2012 17:44:22
8
33
Информацията за инцидента не е обективна. На местото бяхме поне 10 очевидци и се видя ясно, че БМВ-то тръгна на зелено, а другата кола влетя на червено, за да хване светофара! Това може да се докаже. Не е виновен македонецът, а в колата му имаше и малко дете - какво хора могат да желаят гибелта на едно дете и човек - какво от това, че е чужденец, нали сме хора всичките.
10.
Саламан
06.07.2012 17:35:04
9
34
Здравко Здравески е герой на българския народ. А анонимните плювалници са нищожества, които не могат да не оговнявят всичко и всеки. Аман от злоба и гнусотия на гърба на човешкото страдание! Мародери, ане българи - македонските джандарми могат да ви завидят бре!
9.
Петко
06.07.2012 16:43:31
31
7
Гнусна паплач. Неправоспособен че и на червено... пък може и да е пийнал. Само отпадъци от другите държави събираме тук еййй
8.
Удбаш
06.07.2012 15:11:34
29
8
Къде е сега уважаемият господин журналист Асен Йорданов да ни обясни как всъщност това е скалъпено от УДБА и от българските ченгета?
7.
Венци Сотиров
06.07.2012 14:59:00
28
8
Аман, какъв основател на ВМРО, какви пет лева. Като пускате статии, писани от пиарите на тази кукувица, поне си дайте малко зор да проверявате информацията!!
6.
Hitko
06.07.2012 14:01:43
32
9
Tой е просто един алкохолик, който работи като "български патриот".
5.
Христо Татарчев
06.07.2012 11:31:59
23
14
"Здравко, един от основателите на ВМРО в Македония". а бре вие тотално сте изперкали!!!
4.
Алоооо
06.07.2012 11:02:29
0
7
Българово е град
3.
Алоооо
06.07.2012 11:02:28
0
5
Българово е град
2.
Гошо
06.07.2012 10:24:52
28
14
Аааааа, имала си крушка опашка! Много криминални типове се представят като политически жертви. Не знаем каква е причината за "ужасните преживявания в македонските затвори". Приехме го тука, осигурихме му медиен комфорт, за да гази децата ни! Марш в Македония!
1.
televizora
06.07.2012 10:20:54
26
9
makedonec s bulgarsko podsuznanie, vie ot besove naistina se drogirate losho!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори