×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Обръщение на Бесове.бг до кмета на Бургас и Общинския му съвет


Обръщение на Бесове.бг до кмета на Бургас и Общинския му съвет
Това е решението на НОИ. Към бургаските депутати, независимо от коя партийна централа са: би ли се ангажирал някой да помогне за абсурдната ситуация, в която е изпаднало семейството на Мишо Димитров?
Тема в развитие
виж още
скрий
08 Февруари 2012, Сряда, 12:07 ч.
Автор: Бесове.бг

Ще се намери ли достоен сред силните на деня да подаде ръка на едно многодетно българско семейство

Господа, бургаското семейство Ива и Михаил Димитрови има 7 дни да обжалва решение на НОИ, което го обрича на гладна смърт, но няма пари за адвокат.

Ще се намери ли в Бургас адвокат, който ще жертва хонорара си в името на справедливостта?

Общинският съвет на тази богата община непрекъснато гласува помощи за нуждаещи се. Ще се намери ли общински съветник, който да внесе докладна записка за този случай?

Общината направи Бургас най-добър град за живеене. Добре ли живее това семейство по изброените критерии?

Господин Кмете, очакваме Вашата намеса!

Прочетете тук за цялата гавра с едно нормално семейство на висшисти с три малки деца: НОИ отряза многодетна майка, пет души ще живеят с 8 лева на ден

 


В категории: Власт , Политика


Автор
10
Коментара
10
Коментара по темата
10.
Нели
09.02.2012 05:35:03
0
2
Едва преди малко видях статията. Изпратих мейл на адвокат Мосинов и очаквам да се заеме с обжалването. Ако редакторите знаят негов актуален мейл, моля да ми го изпратят на [email protected], защото не знам дали [email protected] е валиден.
9.
калеко
09.02.2012 01:15:29
0
1
Тва предложение за адвокат мосинов ми хареса. Човекът освен че е специалист, е от социалните хора, от движенията за справедливост и социален хуманизъм, от онзи дето все са "ЗА", било за България въобще, за спасяване на България или разсипване, но е важно да са "За" по отношение на България!
8.
малко е късно
09.02.2012 00:57:00
0
1
Ако беше по времето на "социалният президент", въпросът щеше да се реши светкавично, въпреки че вицето му предпочиташе не спасяването на нуждаещи се, а помилването на престъпници.
7.
И още
08.02.2012 18:55:59
0
0
След като е така, нека им дадат един от тези апартаменти. Те имат жилище, но нито е изплатено, нито пък с тези три деца ще могат да живеят дълго в него. Момичетата са големички, доколкото виждам от снимката, момчето расте. Изобщо нямам идея как спят тези петима души в една стая, в която се пере, готви, учи и т.н.
6.
аналогия
08.02.2012 18:02:33
0
1
Да Ви припомня,че на последната сесия на Общината беше приета с гласовете на управляващото мнозинство от ГЕРБ докладна записка за изграждането на около 50 апартамента в ж.к. Меден Рудник. Зам. кмета по евроинтеграция Атанаска Николова посочва, че идеята е в тези апартаменти да се настаняват бездомни хора или такива, които живеят при много лоши битови условия, непълнолетни родители,многолюдни семейства, семейства с деца с влошено здраве или увреждания, както и такива, за които има риск да изпаднат в крайна бедност. Значи могат да действат бързо и отговорно. Сега е ред пак да се намесят в сложната ситуация. Разбира се, сега не се касае за "беззащитните" цигани, а за интелигентно българско семейство.
5.
Замислена
08.02.2012 13:44:16
1
6
Адвокатите не са ли профилирани? Не трябва ли някой по трудово право? А не съм на мнение, че сайтът се закача с кмета. Няма как да си измисли историята със семейството.
4.
skif
08.02.2012 13:40:05
1
6
Мосинов е много добър адвокат. Ще се справи без проблем с тази ситуация. И тук сайта може да посредничи, щом толкова е разтревожен за това мило семейство. Иначе ще излезе, че просто се закача с кмета .Защо ли?!
3.
Viva
08.02.2012 13:21:34
0
4
Хайде! Още ли мълчат институциите? Или още хапват в обедната почивка.
2.
lulu
08.02.2012 12:45:13
2
17
А защо не се обърнете към адвокатите които рекламирате в сайта? Или те не се занимават с благотворителни дела?
1.
Скептик
08.02.2012 12:16:10
0
6
Дано това не е "до умрял писмо". За управлявашите са важни лентичките, не хората. Дано да греша и някой нещо да направи за това семейство!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! За четвърти път "Ден на таланта" в Бургас, нямаше празна седалка в Летния театър! Скечове, латиноритми и хип-хоп, песни - беше взривяващ спектакъл на самородни таланти от абитуриентите на сериозна гимназия Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Едночасов инфотур не стигна, за да се покажат на ръководители от ЕК успешните проекти на Бургас Градът е емблема на кохезионната политика, каза Йорданка Чобанова, ръководител на представителството на ЕК Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му Арестуваха бургазлията Христо Радев дрогиран, конфискуваха Тойотата му 32-годишният мъж е бил спрян при рутинна проверка вчера, около 23 часа на ул."24-ти Черноморски пехотен полк" Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Направих уникални домашни рогчета, цялата улица ухае на тях Рецепта-мечта, непременно я опитайте 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 18 нови български филма ще представи „Златната липа“ 2024 В продължение на 5 дни старозагорци и гостите на града ще гледат над 50 заглавия от Европа при вход свободен Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Камарата на архитектите в България провежда общото си събрание на 16 и 17 май в Поморие Близо 400 делегати от цялата страна ще се включат в най-големия форум на архитектурния бранш за 2024 година Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Катастрофиралата кола в Пловдив била пълна с райски газ Разследващите са иззели от колата голямо количество флакони Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Служители на АПИ засадиха дървета в района на обходния път на Бургас Дърветата от този вид са известни със своята устойчивост, възможността си да растат в бедни почви и замърсена среда, което го прави изключително подходящи за градско и извънградско озеленяване В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024 Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия бранш Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Защо синята зона от ул. „Ген. Гурко“ до бул.“Булаир“ позеленя (ВИДЕО) Ще трябва ли да плащаме втори път стикери, питат живущите в този район
Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада Не е време за забавления, отсече кметът на Тел Авив и отмени гей парада В последните години гей парадът събира над 300 000 участници Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Футболна звезда изпрати брат-близнак да играе в Румъния и получава 18 хил. евро заплата Смутените шефове на Динамо дори са възнамерявали да подложат играча на ДНК тест Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Венецуела стана първата държава, която изгуби всичките си ледници Ледникът Хумболт, известен още като Ла Корона, беше последният във Венецуела Арестуван е главният руски военен кадровик Арестуван е главният руски военен кадровик Ген. Юрий Кузнецов е заподозрян за вземане на подкупи, а в дома му са намерени милиони рубли, златни монети и часовници Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса Едва ли ще я познаете, но това е Камелия след основния ремонт на фейса В социалните мрежи подозират, че любимката на няколко поколения българи се е подлагала на естетични и пластични интервенции, с които е прекалила и е заприличала на нищо Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Тя ще съди Слави, защото я нарекъл "луда жена" Певицата на Дългия била категорична, че иска да изчисти имиджа си, който гологлавия шоумен зацапал Почина известен нотариус Почина известен нотариус Завинаги ни напусна нашият скъп колега и приятел“, заяви председателят на камарата Димитър Танев Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Целият свят не може да откъсне очи от уникалните тоалети на тази дама Първата дама на Франция може да напише истински наръчник за елегантност Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Той имаше всичко, стана дори министър, но преби жена си до смърт и днес влиза в затвора Бишимбаев не се призна за виновен и заяви в съдебната зала, че съпругата му е починала от самонараняване 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка 3000 евро бонус в Гърция за сигнал за фалшива касова бележка Съдействат за разкриване на измами в големи размери
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Докторе, кажете как съм? Умирам от любопитство.
- Спокойно... не е от любопитство.
Виц на деня Виц на деня Две блондинки си говорят:
- Най-много мразя тайните. Трябва на всеки един поотделно да разказваш.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук - Какво е жизнен опит?
- Отново настъпваш мотиката, но вече си с каска.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори